![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Lipiec Versace, Bourjois, Revlon, perfumy i odlewki, BielendaWĄTEK NIEAKTUALNY 7. CUSTO Barcelona, CUSTO Barcelona Woman, początkowa pojemność 30 ml, otwarte rok temu![]() można łączyć z wątkiem ubraniowym WISH ZDJĘCIE 1 1. Bourjois, Glamour Fantasy, początkowa pojemność 50 ml (bez kilku psików testowych) 2. Bourjois, Glamour Lovely, początkowa pojemność 50 ml (obecnie ile jest widać na zdjęciu) 3. Adidas, Fun Sensation EDT 30 ml - całe, nowe 4. Versace, Vanitas EDT - poj. pocz. 30 ml - obecnie ok 12 ml 5. Bath & Body Works, mgiełka Paris Amour, 236 ml - bez ok 5 psików 6. La Perla, La Perla in Rosa EDT 30 ml (bez dwóch psiknięć - zepsuty jest korek, ale psikacz działa bez zarzutu) 8. Emanuel Ungaro, Ungaro, miniaturka 5 ml - nowa 9. Bourjois, Glamour Lovely, 50 ml, (nowe w folii) ZDJĘCIE 2 1. Roger&Gallet, Eau de Shiso 10 ml bez 1 psiknięcia 2. Roberto Cavalli, Aqua, 10 ml (bez 2-3 psiknięć) 3. Mango, Lady Rebel, ok 8 ml 4. Rose Roger & Gallet for women, 5ml 5. Marc Jacobs, Daisy Eau so Fresh Sunshine, ok 2,5 ml 6. Chloe, See by Chloe, ok 3ml 7. Lanvin, Marry Me! Love, ok 3,5 ml 8. Roberto Cavalli, Roberto Cavalli EDP, ok 3 ml 9. Viktor&Rolf, Flowerbomb EDP, 5 ml bez 1 psiknięcia 10. Jessica Simpson, Fancy Nights, ok 4ml 11. Il Profvmo, Amour, 5 ml bez 1 psiknięcia 12. Clarins, Eau des Jardins, 5 ml bez 1 psiknięcia 13. Avon, Anew krem odżywczo-naprawczy na noc, 30 ml nowy ZDJĘCIE 3 1. Lanvin, Me, 7,5 ml (bez 2 psiknięć) - oryginalne opakowanie 2. Vera Wang, Pink Princess EDT 1,2 ml (bez jednego psiknięcia) 3. Juicy Couture, Couture Couture 1,5 ml (bez kilku psiknięć) 4. Issey Miyake, L'Eau d'Issey Florale EDT 1ml 5. Gucci, Gucci, 2ml 6. Thierry Mugler, Alien Sunessence EDT 1,2 ml (bez jednego psiknięcia) 7. Thierry Mugler, Alien EDPpołowa fiolki 8. Marc Jacobs, Oh Lola bez 3 psików 9. Calvin Klein, Euphoria 1,2 ml bez 1 psika 10. Burberry, Burberry Body 2ml bez 2 pskiów 11. Marc Jacobs, Lola bez 3 psików 12. Thierry Mugler, Alien EDT ok 1,5 ml 13. Jouan, White Musk, ok. 2 ml 14. Emanuel Ungaro, Ungaro, nowa *dokładam (brak zdjęcia wszystkie próbki firmowe) 15. Dior, j'adore Voile de Parfum bez 1 psiknięcia 16. Givenchy, Ange ou Demon EDP bez 1 psiknięcia 17. Lancome, Hypnose Senses EDP, ok 1 ml 18. Narciso Rodriguez For Her EDP, 1ml bez 1 psiknięcia ZDJĘCIE 4 1. Pasta ELMEX JUNIOR (6-12 lat) nowa (mam z 3 takie) 2. Pasta ARONAL , nowa próbki widoczne na zdjęciu z Ziaji, Love Me Green, Head&Shoulders (mam więcej), Playboy (mam więcej), Sisley, Le Petit Marseillais *rezerwcja * nie ma
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2014-08-06 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipiec Versace, Bourjois, Revlon, perfumy i odlewki, Bielenda
ZDJĘCIE 1
1. Bielenda, Masło do ciała Awokado, nowe data ważności : 09/2014 2. Bath & Body Works, Balsam do ciała Paris Amour, 236 mlraz wypróbowany 3. Playboy, Balsam do ciała Play it Lovely, 250 ml, raz użyty 4. L'oreal, Łagodzce mleczko oczyszczające, 200 ml nowe 5. Celia, Mleczko z olejkami do demakijażu twarzy i oczu, 200 ml nowe (03.2016) ZDJĘCIE 2 1. Ziaja, antyperspirant w kulce, nowy (01.2016) 2. Ziaja, Balsam po goleniu, nowy (01.2016) 3. Ziaja, Balsam do ciała, nowy (01.2016) 4. Bielenda, Energetyzujący żel oczyszczający, nowy (10.2015) 5. Bielenda, Peelingujący żel oczyszczający, nowy (08.2014) 6. Bielenda, Nawilżający krem przeciw oznakom zmęczenia, nowy (08.2014) 7. Bielenda, Przeciw błyszczeniu żel nawilżający, nowy (07.2014) ZDJĘCIE 3 1. Revlon Scented Pachnący lakier do paznokci Grape Fizz - nowy, nieotwierany 2. Revlon Scented Pachnący lakier do paznokci Orange Fizz - nowy, nieotwierany 3. Revlon Scented Pachnący lakier do paznokci Watermalon Fizz - nowy, nieotwierany 4. Revlon, Lakier szybkoschnący zielony - raz użyty 5. Revlon, Lakier szybkoschnący szary - raz użyty 6. Celia, Lakier błękitny - użyty 2-3 razy 7. Catrice, lakier użyty 2- 3 razy 8. Maybelline, lakier Colorama 31 Peach Pie, nowy nieotwierany 9. Bell, Lakier fioletowy, raz wypróbowany 10. Rimmel, żółty lakier, 2 razy użyty ZDJĘCIE 4 1. Revlon Powder Blush 030 Blushed Rougissant - raz użyty 2. BM Beauty, nowy tusz 3. Astor Soft Sensation Lipcolor Butter 009 Bumt Rose - nowa, otwarta tylko by sprawdzić kolor 4. Revlon, Photoready Airbrush, 020 Shell użyty 3 razy 5. Bourjois róż 95 Rose de Jaspe - użyty raz 6. Kryolan High Gloss Brilliant Lip Gliss Catwalk - użyty raz 7. Bourjois, Rouge Edition Velvet, 05 Ole flamingo, użyta raz
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2014-07-29 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Poza kosmetykami mam książki i filmy :
Książki : Miłość i inne używki, J. Reidy Pocałunki z Barcelony, E. Adler Jillian Westfield wyszła za mąż, A. Winn Scotch Carrie, S. King Obudzić szczęście, S. Wiggs Dogonić rozwiane marzenia, E. Flock Obiecaj mi, R.P. Evans Spadkobiercy, K. Hart Hemmings Dobre wychowanie, A. Towles Zielone drzwi, K. Grochola Arytmia, A. i E. Holt Tajemniczy płomień kólowej Loany, U. Eco Tylko się nie zakochaj, N. Doherty Criminal minds : Ostre cięcie, M.A. Collins Filmy (w foli) : 80 minut Niebo piekło ziemia Kobiecy metraż Largo Winch Istoty Schronienie Podejrzani zakochani Bilng Ring Wyposażony (1 sezon) Filmy (nie w foli) : Dobry człowiek w Afryce Wielkie Wesele Połów szczęścia w Jemenie Dziennik zakrapiany rumem Jako ona to robi? Kochankowie z Księżyca Akt odwagi American Summer Odwróceni zakochani |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
dokładka
ZDJĘCIE 1 1. Venus, Krem do twarzy i ciała, nawilżająco - ochronny, nowy (08/2015) 2. Lirene, Tonik nawilżająco - oczyszczający, nowy (05/2015) 3. Lirene, Mleczko oczyszczające do demakijażu twarzy i oczu, nowe (09/2015) 4. Venus, Balsam do ciała nawilżający, nowy (05/2015) 5. Pantene, Odżywka rewitalizująca, nowa (03/16) 6. Ziaja, Naturalny oliwkowy płyn micelarny, nowy (04/2015) ZDJĘCIE 2 1. Eveline, Multifunkcyjny krem przeciwzmarszczkowy BB, skóra dojrzała, cera śniada, nowy (03/2015) 2. BingoSpa, Kolagenowa esencja do kąpieli, nowa (08/2015) 3. Farmona, Tutti frutti, granat & pitaja olejak do kąpieli, nowy (12/2015) 4. Gehwol, Maść na spękane stopy, nowa (08/2015) 5. Palmolive, Kremowy płyn do kąpieli, nowy ZDJĘCIE 3 1. Wella, Odżywka do włosów, nowa (05/2015) 2. Maybelline, Affinimat 14 Creamy Beige, użyty 2 razy 3. Soraya, Regenerujący olejek do twarzy, użyty raz (06/2016) 4. Iwostin, Fluid łagodzący dla skóry wrażliwej - odcień jasny, użyty 2 razy (08/2015) 5. Iwostin, Fluid matujący dla skóry trądzikowej - odcień naturalny, użyty 2 razy (08/2015) 6. Eveline, Celebrities eyeliner, brązowy - użyty raz
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2014-07-30 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za mgielke B&BW i Revlon, Photoready Airbrush, 020 Shell ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
3. Astor Soft Sensation Lipcolor Butter 009 Bumt Rose - nowa, otwarta tylko by sprawdzić kolor
4. Revlon, Photoready Airbrush, 020 Shell użyty 3 razy 7. Bourjois, Rouge Edition Velvet, 05 Ole flamingo, użyta raz ? cos u mnie?
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za któreś z tych rzeczy:
2. Bath & Body Works, Balsam do ciała Paris Amour, 236 mlraz wypróbowany 5. Celia, Mleczko z olejkami do demakijażu twarzy i oczu, 200 ml nowe (03.2016) 5. Bourjois róż 95 Rose de Jaspe - użyty raz
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
- Versace, Vanitas - Marc Jacobs, Daisy Eau so Fresh Sunshine - Chloe, See by Chloe - Jessica Simpson, Fancy Nights |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za próbki
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1405412454 (oprócz past) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1405412454?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się:
5. Marc Jacobs, Daisy Eau so Fresh Sunshine, ok 2,5 ml 6. Chloe, See by Chloe, ok 3ml 7. Lanvin, Marry Me! Love, ok 3,5 ml 8. Roberto Cavalli, Roberto Cavalli EDP, ok 3 ml 9. Viktor&Rolf, Flowerbomb EDP, 5 ml bez 1 psiknięcia 5. Gucci, Gucci, 2ml znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
5. Bath & Body Works, mgiełka Paris Amour, 236 ml - bez ok 5 psików 2. Roberto Cavalli, Aqua, 10 ml (bez 2-3 psiknięć) 6. Thierry Mugler, Alien Sunessence EDT 1,2 ml (bez jednego psiknięcia) 2. Bath & Body Works, Balsam do ciała Paris Amour, 236 mlraz wypróbowany 7. Bourjois, Rouge Edition Velvet, 05 Ole flamingo, użyta raz ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej,
cos u mnie za: 2. Ziaja, Balsam po goleniu, nowy (01.2016) 4. Bielenda, Energetyzujący żel oczyszczający, nowy (10.2015) 5. Bourjois róż 95 Rose de Jaspe - użyty raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś za
2. Roberto Cavalli, Aqua, 10 ml (bez 2-3 psiknięć) 5. Marc Jacobs, Daisy Eau so Fresh Sunshine, ok 2,5 ml 6. Chloe, See by Chloe, ok 3ml 8. Roberto Cavalli, Roberto Cavalli EDP, ok 3 ml 9. Viktor&Rolf, Flowerbomb EDP, 5 ml bez 1 psiknięcia 12. Clarins, Eau des Jardins, 5 ml bez 1 psiknięcia Balsam BBW
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
chetnie oddam
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
Mango, Lady Rebel, ok 8 ml Lanvin, Marry Me! Love, ok 3,5 ml Jessica Simpson, Fancy Nights, ok 4ml Vera Wang, Pink Princess EDT Thierry Mugler, Alien EDPpołowa fiolki próbki widoczne na zdjęciu z Ziaji, Love Me Green, Head&Shoulders (mam więcej), Playboy (mam więcej), Sisley, Le Petit Marseillais Playboy, Balsam do ciała Play it Lovely,? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Cześć,
coś u mnie za 4. Revlon, Photoready Airbrush, 020 Shell użyty 3 razy 5. Bourjois róż 95 Rose de Jaspe - użyty raz
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
znalazłabyś coś u mnie za:
4. Revlon, Photoready Airbrush, 020 Shell użyty 3 razy 7. Bourjois, Rouge Edition Velvet, 05 Ole flamingo, użyta raz
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej moze cos u mnie za
1. Ziaja, antyperspirant w kulce, nowy (01.2016) 2. Ziaja, Balsam po goleniu, nowy (01.2016) 3. Ziaja, Balsam do ciała, nowy (01.2016 . Bielenda, Energetyzujący żel oczyszczający, nowy (10.2015) 5. Bath & Body Works, mgiełka Paris Amour, 236 ml - bez ok 5 psików
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Viktor&Rolf, Flowerbomb EDP, 5 ml bez 1 psiknięcia
10. Jessica Simpson, Fancy Nights, ok 4ml Thierry Mugler, Alien Sunessence coś u mnie?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za:
8. Roberto Cavalli, Roberto Cavalli EDP, ok 3 ml 9. Viktor&Rolf, Flowerbomb EDP, 5 ml bez 1 psiknięcia 10. Jessica Simpson, Fancy Nights, ok 4ml 3. Juicy Couture, Couture Couture 1,5 ml (bez kilku psiknięć) oraz róż Bourjois?
![]() |
![]() |
#23 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() 4. Bielenda, Energetyzujący żel oczyszczający, nowy (10.2015) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
5. Bath & Body Works, mgiełka Paris Amour, 236 ml - bez ok 5 psików
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za
Astor Soft Sensation Lipcolor Butter 009 Bumt Rose - nowa, otwarta tylko by sprawdzić kolor
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Mam trochę rzeczy poza wątkiem i może by coś z tego wpadło Ci w oko, z tym że nie wiem z jakich produktów proponować. Napisz mi czego szukałabyś w zamian, ok?
![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Witaj, czy znajdziesz coś u mnie za:
Carrie, S. King Maybelline, lakier Colorama 31 Peach Pie, nowy nieotwierany Revlon, Lakier szybkoschnący zielony - raz użyty Celia, Lakier błękitny - użyty 2-3 razy L'oreal, Łagodzce mleczko oczyszczające, 200 ml nowe
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=709566 wszystkowątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=767918 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=662603 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=809267 dla dzieci i mam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.