|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
w marcu Chanel No 19 Poudre 100 ml
nieaktualne
Witam serdecznie po długiej przerwie, gdyż od mojego ostatniego (i jedynego jak dotąd wątku) na Targowisku minęło parę ładnych lat. Mało się udzielam, często jednak Was podczytuję i chłonę wiedzę, bo perfumowego bakcyla połknęłam na dobre ;-) Tym razem mam na wymianę Chanel No 19 Poudre (tester) o pojemności 100 ml z niewielkim ubytkiem - zrobiłam tylko kilka testów, by przekonać się, że mimo mojego wcześniejszego zapału do tego zapachu po niuchaniu w perfumeriach - nie jest on moją bajką niestety. Tester kupiłam u jednego z polecanych na Wizażu sprzedawców (allegrork), zresztą tego samego, od którego pochodzi flakon kupiony niedawno na jedną z rozbiórek tego zapachu. Interesuje mnie wymiana tylko na inne perfumy, a najchętniej na: Coco Mademoiselle EDP lub EDT, Coco EDT, Chance EDP, Addict 2014, ale na pewno rozważę każdą propozycję. Zapraszam ![]() Edit: na wszystkie ewentualne propozycje odpowiem w Waszych wątkach. Edytowane przez ida-sierpniowa Czas edycji: 2016-03-27 o 15:19 Powód: dopisek 1: propozycja wymiany nieaktualna, dopisek 2: dodatkowe zdjęcia flakonu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: w marcu Chanel No 19 Poudre 100 ml
Mam Dune
![]() oraz poza wątkiem mogę oddać nową LOEWE AURA ![]() Edytowane przez alegriad Czas edycji: 2016-03-24 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
perfumove love
|
Witaj, może coś u mnie znajdziesz? Zapraszam.
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Wstępnie byłabym chętna ![]() Chciałabym jeszcze tylko raz No 19 przetestować globalnie i sprawdzić, czy będę w stanie nosić je na co dzień. Czy byłoby dużym problemem, gdybym ostatecznie podjęła decyzję np. dziś wieczorem? ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2016-03-25 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
perfumove love
|
Ido, bardzo mi przykro, ale muszę się wycofać
![]() Pozdrawiam i, mam nadzieję, do następnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej, może Miss Dior Blooming 50 ml z testowym ubytkiem, w kartoniku
plus coś z kolorówki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
![]()
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
jasne
to żeby pokusić bardziej dodam jeszcze miniatury perfum YSL ELLE, Versace Brigh Crystal, nowe w kartonikach plus mydło naturalne, ręcznie robione z eko masel i olejów ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2016-03-26 o 06:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Cieszę się, napisałam na PW adres
![]() Edit: dodatkowe zdjęcia flakonu w pierwszym poście. Edytowane przez ida-sierpniowa Czas edycji: 2016-03-27 o 15:13 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.