![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Listopadowy wiatr hula na kosmetycznych półkach u Peonies ;)
Nieaktualne!!
Witaj w moim kramiku! Pamiętaj! Lubię zapachy owocowo-kwiatowe, jeżeli w wątku masz tylko trucizny i kadzidła to na bank nic nie znajdę. Zapachy wymienię jedynie na inne zapachy - wyjątkiem są pełnowymiarowe kosmetyki Dior i Guerlain. Kolorowo: piękna paleta Dior 441 Garden Pastels, limitowana, nowa - nie testowana. benefit just in case kit mini - puder cień i błyszczyk testowane, czerwony płyn do ust ok. połowy (wylał mi się przy próbie testu ;(. komplet 3 palet do makijażu (po 7g) Ted Baker Ready For My Close Up - nie testowane, tylko oglądane ( z jednej z palet zapodział mi się szeroki pędzelek - mogę dodać pędzelek EL) pełnowymiarowe wersje testerowe: - cienie Guerlain nr 502 Coup de Foudre ubytek max 3% inne: - ArtDeco Long-Lasting nr 5, długotrwały podkład matujący. tylko test, jest kartonik i paragon z Duglas - Clinique bb age defense 02 15ml, nowy - Clinique pore minimizer instant perfector 15ml, tylko test (starta literka C z tubki) tylko test Guerlain Terracotta Make Up Palette For Face & Eyes - bronzer, 4x cień do powiek, pędzel nie używany, welurek. Ubytek max 5%. paleta jest wyjatkowa! Cień Diorshow mono 170 angelique, tylko tesowany, pełnowymiarowy w kasecie i welurku. tę "paczkę" oddam za jedną konkretną rzecz: paletka Estee Lauder Pure color eyeshadow: 01 pink ice, 07 smokey, 09 amethyst, 13 pale moon tylko test (not for individual sale). ModelCo, berry pink tylko test Estee Lauder: Pure pops nr 1001 berry twist 7ml, tylko test pure color 310 peach nectar 6ml, tylko test high gloss 10 rose 15ml, ubytek max. 20% pure color gloss garnet desire 6ml, tylko test double wear stay in place lip duo19 forever fuchsia&clear 2x4,2ml, tylko test pure pops 1004 pink cupcake 7ml, została ok. połowa Lakier OPI: austin tatious turquise, użyty 2-3 razy Pielegnacyjnie: body wash Jonles ridiculously refreshing 200ml, tylko test Elemis Aromapure dual-action cleasing wash z serii Time for men 250ml, tylko test Head&Shoulers extra thickening Tonic, 125ml, nowy w pudełku zestaw Gillette Venus golarka plus żel do golenia 75ml (znajdę tez dodatkowe ostrza) nowe w pudełku Ren, Flash Rinse 1 Minute Facial 40ml, nowa (zdaje się niedostępna w PL) http://www.feelunique.com/p/REN-Flas...te-Facial-75ml Sisley, Self-Tanning Hydrating Body Skin Care 10ml, nowa próbka zestaw L'Occitane En Provence Werbena, w pudełku nowy: żel pod prysznic 250ml, body lotion 75ml, gel creme 30ml, edt 10ml, mydło 50g. Zapach z pudła obłędny! Zapachy Harajuku Super G 30ml, tylko test D&G Rose the One ok. 35/75ml (pełnowymiarowy tester, odbarwiony korek, ale one już tak mają ) Marc Jacobs Dot 100ml/tylko test, jest kartonik Zirh soothe fragrance edition, 100ml tylko test (balsam/lotion po goleniu) korek do Marc Jacobs Lola Miss Dior cherie l'eau ok. 30/100ml bez korka Gucci Guilty edt 30ml, tylko test jest kartonik Dior J'adore l'eau ok. 50ml/75ml Eau de Givenchy edt ok. 60% z 60ml wiekowy zapach ale odpowiednio przechowywany, płyn nie zmienił koloru. bez oryginalnego pudełka. nie znam kodu - odpadła naklejka z dna flaszki, nie wiem czy zapach się nie zmienił ponieważ wąchałam go kiedyś tylko raz i nie pamiętam jaki ma być Absolutny unikat. Guy Laroche Fidji 100ml, tylko test jednego psika Gucci envy me ok. 50/100ml Gucci flora gardenia ok. 25/50ml Flowerbomb edt ok. 37/50ml plus nowa bransoletka V&R Nowa biżuteria Bijou Brigitte kupiona w sklepie stacjonarnym, wisiory są długie. bransoletki i pierscionek żaba (gumka wew. metalu) bransoletka i naszyjnik z laleczka srebrne kolczyki naszyjniki slon i bambi, kolczyki sowy naszyjnik serce, ryba i kolczyki kobry kolczyki (z łańcuszkiem na małżowinę) i naszyjnik naszyjnik i spinki wsuwki (Uwaga! zdjęcia w wątku z podpisu) Dla dzieci - głównie dla dziewczynek dokładam: - duży portfel Vip Collection, skóra nowy - idealny na prezent taki: http://lamoda.pl/offer/vip-collectio...-i1164649.html - monster high szkoła duchów lalka Kiyoni Hunterly, nowa, nienaruszona w pudełku - kupiłam w carrefour za 129zł (po 20% rabacie, w necie zapewne jest tańsza) dla córki w prezencie, niestety ciocia kupiła taką samą . Idealna na prezent. kopertowy sweter IRO rozm. 2 (moim zdaniem uniwersalny od 40 w górę) Bez metek, nowy tylko przymierzony. Piękny! Koszt zakupu to ponad 300 euro - oczywiście tyle mi nie w głowie ale chętnie wymienię na perfumy gra dla dwojga "gorące igraszki" - odfoliowałam i obejrzałam niestety nigdy nie graliśmy . kompletna, jak nowa. Zabawki zdjęcia tutaj: - edycja specjalna Disney: Krab Sebastian, Hefalumpy (ok. 50cm) - Dygotka na baterie (świecą się jej policzki, dygocze i mówi ang.) plus mała dygotka (oddam tylko w komplecie) - Me to you ze zdjęcia powyżej 50cm - mam mniejsze, jeżeli jesteś zainteresowana zapytaj - duży, ok. 40cm królik stan bdb - zestaw przytulanek hefalumpki - torebka, stan bdb - regalik na wypieki do kuchni dokładka mikołajkowa: nowe misie me to you średnie, duże i wielkie w sam raz na prezent zdjęcia misów post 5 UGG Kids s/n 5649 rozm. 34 Dusty Rose takie: założone 2-3 razy, stan doskonały! Śniegowce Ugg rozm. 39 S/N5819 czarne, założone przeze mnie tylko raz, absolutnie oryginalne! babycare tens model femme tens - specjalny model do uśmierzania bólu porodowego, raz użyty przeze mnie. Jestem żywym ![]() kozaki Fly London rozm. 40 stan jak nowe, czarna skóra naturalna Rzeczy męskie i damskie ![]() Skórzane kamasze Lee Cooper męskie, rozm 42 stan doskonały Skórzane buty Asos open toe na obcasie rozm. 39, stan doskonały Piękne Top Shop w kolorze kobaltowym, tylko raz założone! Skóra naturalna (wkładka), skóra naturalna zamsz zewnątrz. Rozmiar 40, kupione przeze mnie w UK za 110 funtów! Kurtka River Island uk16/eur42 stan bardzo dobry Kurtka EDC rozm 38/40 (choć z metki XL) stan bardzo dobry sztuczne futerko ALIBI, czekoladowy brąz, rozm. 14/EUR40-42 dokładam: nowy pikowany płaszcz porządny, ciepły MHM rozm. z metki 4XL (moim zdnaiem jest mniejszy o rozm.) duża torba DKNY, stan bdb, szeroki pas noszący regulowany "na rzepa", nosi się ją na "ukos" kopertowa kosmetyczka Angel Thierry Mugler, raz użyta - jak nowa - tutaj zdjęcia post 70: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=825220&page=3 Termoloki Remington Jumbo H0474, raz użyte, na rynek angielski z przelotką, wałki grube i ultragrube. czego szukam: dla 14-latka: gier na PSP (coś w stylu Diablo) wszystkiego co związane z wiedźminem (poza kolekcją 2015) dobrych słuchawek komputerowych (duże muszle) dla 6-latki: Pet Shopy unikaty: dogi, shorthairy, jamniki, collie, domnki i akcesoria koniki scheich i akcesoria little pony: unikatowe kuce, zamki, ciekawe domki w zamian to co w wątkach puls bardzo chętnie poszukam poza ![]() Edytowane przez peonies Czas edycji: 2015-12-01 o 06:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowy wiatr hula na kosmetycznyc półkach u Peonies ;)
Mam nadzieję, że już można
![]() Znajdziesz coś u mnie za: Guerlain Meteorites du Paradis 53g, jak nowe tylko raz maźnięte pędzlem - za coś wyjątkowego Guerlain Terracotta Make Up Palette For Face & Eyes - bronzer, 4x cień do powiek, pędzel nie używany, welurek. Ubytek max 5%. . Marc Jacobs Dot 100ml/tylko test, jest kartonik Dior J'adore l'eau ok. 50ml/75ml? Poza wątkiem mam jeszcze pielęgnację do twarzy, jeśli byłabyś zainteresowana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
hej!
mam nadzieję, że już można ![]() znajdziesz coś u mnie za Meteoryty? pozdrawiam! ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Może chciałabyś Addicta edt za J'adore? Zajrzyj proszę, do mnie ![]()
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez peonies Czas edycji: 2015-11-14 o 17:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Haha, zupełnie nie
![]() ![]() Jak przeczytałam na wstępie Twojego wątku, że szukasz zapachów owocowo-kwiatowych, od razu o nim pomyślałam. Poczytaj o nim. To bardzo świeży, wiosenny zapach i wszyscy dziwią się, że nazwali go Addictem.
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Hej
zestaw Gillette Venus golarka plus żel do golenia 75ml (znajdę tez dodatkowe ostrza) nowe w pudełku znajdziesz cos u mnie ? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
a proponujesz?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Oj kiepska jestem w te klocki
![]() Wydaje mi się, że jest między 45 a 48, ale może być i więcej. Jak chcesz możemy wrzucić na wątek perfumowy, dziewczyny są mocniejsze w ocenianiu pojemności. U mnie też ze 2-3 ml ubyło, więc myślę, że jest porównywalnie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
dot mam miniaturke ale leży i czeka na zbawienie, pozostałe to za ciężkie raczej.. ja to świeżakolubna jestem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Oj Kochana, strasznie Cię przepraszam. Pipa ze mnie, dopiero przeczytałam post wyżej, że to wersja L'eau. Nie doczytałam na górze
![]() Nie znam jej co prawda, ale ja jestem zagorzałą fanką klasycznej edp, a w tej czytam, że jest więcej cytrusów. To raczej nie moje klimaty ![]() Przepraszam za zamieszanie ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Najbardziej pragnę midnight rose lancome
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
No niestety
![]() ![]() Za edp oddałabym bez wahania, nawet w trochę mniejszej pojemności.
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Ehhh na miss mi zależy najbardziej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Nie zrozumiałam początku ani końca postu hehe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Aaa super g to nazwa perfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś za Dot lub Miss?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Domyśliłam się że masz je skoro zaproponowałaś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() podobają mi się meteoryty ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Mogę coś dorzucić ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
no to jak?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Moja Droga, jadore lub miss dior. Ale najchętniej meteorki, moze chociaz odsypka polowy opakowania?
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Listopadowy wiatr hula na kosmetycznych półkach u Peonies ;)
Hej
To tak,nie powiem ze z.bombka.łatwo.się rozstaje bo mam.do niej sentyment no ale.spróbujemy ![]() Poproszę o zdjęcia Botki 41 dorotha perkins Marc Jacobs dot Zestaw gilette ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Postaram się.dziś po.pracy wstąpić do.sephory i.przypomnieć sobie.dot Czy.Botki mają zamek - patrze z telefonu i nie widzę ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Listopadowy wiatr hula na kosmetycznych półkach u Peonies ;)
Możesz.zrobić. zdjęcia trampek i listonoszki.
Z butów.szukam adidasow, Botkow,kozaków ale.na zamek Toreb skórzanych ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Kochana, nie Botki,kozaki, adidasy, torebki,perfumy czyli.to.o czym Ci.pisałam nie musi.być.nowe ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.