![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
listopadowo :)
Zapraszam
![]() Szukam: - "Niezwykłe początki znanych firm" - "Współczesna czarownica" LaVey - czarnych woskowanych rurek 34 - bonów upominkowych - codziennych mini sukienek z nowych kolekcji XS - Alien, Black Orchid, Ange ou Démon Wymieniam tylko dobre jakościowo rzeczy, nowe lub nie noszące śladów użytkowania. Oczekuję takich samych. POST 22 -> SKÓRZANA RAMONESKA - H&M, czarne jeansowe rurki 27, miałam je raz, były skracane na osobę o wzroście 162cm - Reserved, nowa cytrynowa sukienka S, komplet metek - Reserved, nowa granatowa koszula XS, komplet metek - H&M, cukierkowy róż, XS, z metką - H&M, XS, jak nowa - H&M, nowa z metkami 36 - Bershka, M, stan idealny Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2015-11-14 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: listopadowo :)
- Mango, szorty w kolorze pudrowego różu, 34, NOWE Z METKAMI
- Mohito, srebrna połyskująca, XS, NOWA z metkami - H&M, nowy kombinezon 34 - Esotiq Peri, 65B, tylko przymierzony - nowa sukienka, z metką, rozmiar uniwersalny, według mnie S - sukienka pin up, z metki 12 ale ponieważ ma gumkę pod biustem pasuje moim zdaniem na każdy rozmiar - Stradivarius, sukienka XS/S - Mohito, 34, stan idealny - nowy bordowy satynowy szlafrok z elementami koronki, dostałam w prezencie ale mam swój ulubiony Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2015-11-07 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
- Kotyl, nowe czółenka z uroczą kokardką, rozmiar 37 *tylko za inne nowe skórzane buty
- Wojas, czarne koturny, naturalny zmasz, rozmiar 37, miałam je dwa razy na nogach, praktycznie nic nie ważą, mogę oddać wraz ze sprayem * tylko za inne skórzane buty - Mango, skórzane sandałki 37, nowe * za inne skórzane buty - H&M, nowe 37 - Zara, raz założone szpilki na platformie, bardzo wygodne, rozmiar 37 - zabójcze beżowe koturny z platformą, 38, stan idealny - Orsay, botki, raz założone, stan idealny, 38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- Mango, S, raz założona, jak nowa
- Cocomore, porządna bordowa marynarka 36, raz założona - Mohito, koralowa koszula mgiełka XS ale na S również będzie pasować, stan idealny - Mohito, jak wyżej - brzoskwiniowa z szyfonowymi wstawkami, xs - Bershka, mgiełka w kolorze czerwonego wina, S - Bershka, XS, cienki różowy sweterek wiązany na karku - Milenium, pudrowa mgiełka z kokardą, XS/S - Zara, koszula w kratę XS Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2015-12-07 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- Bershka, bordowa sukienka, nowa z metkami XS
- Mango, mała czarna, rękaw 3/4, XS, stan idealny - Beżowa marynarka, XS, założona raz, stan idealny - czarna tiulowa spódnica XS/S - książki jak na zdjęciu - Loreal Infallible Lipgloss Błyszczyk + Balsam Do Ust 508 Endless Bordeaux, wypróbowany - Loreal glam matte 512 fuchsia flare, wypróbowany - Rimmel Lasting Finish 25H, 100 Ivory, użyłam dwa razy, jednak nie dla mnie - Maybelline Affinimat, puder 30 Natural Beige, otwarty w sierpniu 2015, tylko sprawdziłam kolor - YSL, Vernis a Levres Rouge Pur Couture 30 Mauve Fusain, tylko wypróbowany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
- nowa miętowa bokserka z perełkami XS
- nowa czarna bokserka z perełkami XS - Stradivarius, nowa pudrowa koszula 36 - H&M, 34, stan idealny - Atmosphere, według mnie XS/S, neonowe ramiączka, ciekawy tył, stan idealny - H&M, granatowa sukienka XS, Stan bdb - NY, marmurkowa bokserka XS, stan bdb - czarne szorty ze skórzanymi wstawkami XS - H&M, nowa baskinka XS Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2015-11-07 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
nie ma napisu to zaryzykuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za wszystkie książki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za mala czarna mango oraz blyszczyk ysl?
![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- przepraszam ale jak mam zrobić bardziej rzeczywiste zdjęcie niż zdjęcie na osobie?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej,
znajdziesz cos u mnie za kombinezon h&m oraz szorty ze skorzanymi wstawkami? ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1446897305 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1446897697 ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- okej, moge oddac Conversy ![]() u Ciebie jeszcze wpadla mi w oko koszula w krate z Zary https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1446897532 w sumie to na te chwila przydalaby mi sie bardziej niz szorty. czy moglabys oddac koszule i kombinezon za buty? masz moze real zdjecie kombinezonu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
trampki sa dosyc zadbane -czyste, bez zadnych przetarc czy dziur. rowniez jutro moge porobic wiecej zdjec, zebys mogla sobie je dokladniej obejrzec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej,
tak jak obiecalam, przesylam wiecej zdjec butow ![]() daj znac czy jestes zainteresowana wymiana kombinezon+koszula za Conversy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Sukienka z ćwiekami
szer. w biuście ok 38 dł ok 79 ramiona ok. 38 szer. u dołu ok 46 szer. w pasie ok. 36 Sukienka jest elastyczna. Ja noszę rozmiar S z biustem ponad 90cm w obwodzie i leży ok. ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Ach i koszulka ma taki nadruk w kropki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
tak, lekko odstaje .. nie jest to jednak widoczne w trakcie noszenia, jedynie jak sie mocno wygnie but i konretnie nastapi na palce.
mysle, ze szewc by z tym sobie bez problemu poradzil. ja nie bawilam sie w jej podklejanie, poniewaz mam kilka innych par Conversow, ktore nosze. poza tym buty nie maja wad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
H&M, nowy kombinezon 34 Zara, koszula w kratę XS ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
OFERTA SPECJALNA
![]() Mam na wymianę skórzaną ramoneskę z Mango, rozmiar XS. Jest to skóra naturalna, bydlęca. Kurtkę kupiłam w grudniu 2014 i założyłam dosłownie kilka razy, źle się czuję w tym kroju. Jest w idealnym stanie, nie nosi śladów użytkowania. Dla zainteresowanych mogę zrobić zdjęcia na sobie. Interesuje mnie wymiana na inną czarną kurtkę ze skóry naturalnej w tym samym rozmiarze. Nie oddam jej za nic innego. Typowe ramoneski odpadają, podobnie jak kurtki ze ściągaczami czy wstawkami z czegokolwiek co nie jest skórą. Kurtka może zniknąć ponieważ jest wystawiona na sprzedaż na innym portalu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
koci świat
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za botki Orsay?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Mam taką skórzaną z Mango, nie wiem czy byłabyś zainteresowana
![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1446897615 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1446897615 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1446897615 ??
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się twoja kurtka skórzana. Mam na wymianę ramoneskę, ale z ekoskóry, chętnie dołożyłabym do niej co byś chciała. Zajrzyj, może Ci się spodoba.
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Tak, ma wstawki po bokach i po wewnętrznej stronie rękawów
![]()
![]() |
#30 |
Chimay
|
coś za norweski, Dom i Umrzeć w Kaliforni?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.