|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: NOWE jeansy VERO MODA na wymianę.
Chciclabym te spodnie
znajdziesz cos u mnie ?![]() ![]() tY chcialas odemnie biale sztruksy ale fotki bluzeczek jeszcze chcialabym okukac ale jestem w stanie dac sztruksy za dziny a Ty ?? pasuje Ci to?
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba z tymi sztruksami to nie wyjdzie, bo właśnie kupiłam sobie podobne - tyle że ciut ciemniejsze, wiec drugie już mi nie za bardzo są potrzebne ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
papapa
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
"bo to caly jest ambaras zeby dwoje chcialo na raz!"
![]() ![]() oki, spojz jeszcze raz w moj watek, bo wiem ,z e cos ci sie tam jeszcze podobal, spodnica??? a czego szukasz z te spodnie, no bo ja mam duzo rzeczy poz watkiem, ktore moglabym wymienic
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
hej
Ja mam fajną spódniczkę firmy Warehouse, była raz prana, niedawno ją kupiłam. Uwielbim dżinsy, więc chętnie bym się zamieniła. Oczywiście mogę dołożyć kilka rzeczy, tylko musiałabyś poczekać aż założę wątek. No ale zacznijmy od tego, czy podoba Ci się spódniczka .
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Zajrzyj do mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=100953
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
hej a może coś u mnie?
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
moriam - niestety, ale nic nie znalazłam w wątku
![]() apiratka - spódniczka nie ten styl connie - niestety, ale nic nie znalazłam ![]() mycha - również nic ![]() To co szukam: * kurteczka wiosenno/jesienna - kolor czarny lub najlepiej khaki - styl najbardziej pasowałby mi militarny/wojskowy/carska Rosja i najlepiej by była z kapturkiem, ale chetnie zobacze i inne w tych kolorach niekoniecznie ten styl * bluza czarna/biała/khaki z kapturem koniecznie * spódnica - taka raczej za kolano - kolor khaki - styl militarny / bojówka * spodnie sztruksowe z drobnego sztruksu (nie grubego - chodzi mi o prążki) kolor biały lub ecri ew, jasny beż * buty - balerinki a także trampki takie wiązane kolor czarny/khaki * jakaś fajna bluzka wyjściowa - kolor czarny/khaki/niebieski/turkus ![]() To tyle jak coś sobie jeszcze przypomnę to dopiszę ![]() Czekam na propozycje
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki za zainteresowanie - pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
podobają mi się te jeansy
zajżyj http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=100969 nowe plus ze starego wątku |
|
|
|
|
#22 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
hahaha
Nuttella - no to chociaż mnie zareklamuj, ze ode mnie z wymiany takie super spodnie Ci się trafiły mam jeszcze kilka takich fajnych ciuszków (jesli to nie jest łamanie regulaminu )
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
a u mnie cos znajdziesz?
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Nutella a nie chcesz już tych jeansów o których pisałaś poprzednio i ewentualnie czegoś jeszcze , wrzuciłam kilka sreberek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=100969 post 46 |
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
darieczka - niestety nic nie znalazłam za te spodnie
![]() iwona200 - wymianiam bo mi wymiarowo nie pasują - coś może mi się u Ciebie spodoba, ale nie jestem co do tych rzeczy pewna i przekonana czy je chcę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.

znajdziesz cos u mnie ?
papapa

)