![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Styczeń : perfumy, lakiery, kolorówka, pielęgnacja, YSL, Escada, Bourjois, OrientanaWĄTEK NIEAKTUALNY Nie przeszkadza mi wymiana kosmetyków na ubrania, czy książki i na odwrót ![]() Zasady takie, jak wszędzie. ![]() Osoby z mniejszą ilością przekupek niż 15 poproszę o wysyłkę, jako pierwsze. Na pytania "coś u mnie?" nie odpowiadam, bo nie mam czasu. Jeśli chodzi o wymianę we Wrocławiu to jest możliwa, ale wszystko mam w domu w Świdnicy, więc czasami może to trochę dłużej trwać, bo pracuję i studiuję i często nie mam kiedy do domu pojechać. Zapraszam również do wątku ubraniowego Wish kosmetyczny : - MAC Pro Longwear Concealer (NC15, NW20) - korektor KOBO Professional, Modeling Illuminator with Tensâ Up (jaśniejszy odcień) - jasne pudry w kamieniu, sypkie (odcień nie najjaśniejszy, ale jasny), chętnie MAC, Bikor itp. - Pupa Professionals BB Cream - mascara Benefit They`re Real - Eyeko Black Magic Mascara - dobra mascara pogrubiająco-wydłużająca - bazy pod podkład i cienie (chętnie Too Faced, Smashbox, MAC...) - szminki MAC (Faux, Something New, Mehr, Gulabi, Budding Love, Girl About Town, Please Me, Silly, Glamourdaze) - NYX Dewy finish setting spray (albo jakąś inną mgiełkę na wypróbowanie) - SVR Xerial 10 - płyn micelarny - Elancyl Cellu Slim - balsamy, peelingi i żele B&BW lub TBS - krem Effaclar Duo + (na zapas) - dobre kremy +40, dla mamy - balsam do ust Korres (nowy) - serum na rozdwojone końcówki (Garnier, Avon) - szampony do włosów apteczne, jestem na większość drogeryjnych uczulona - perfum kwiatowych, owocowych o delikatnych zapachach (m.in. Chloe, L`Eau, My Burberry, La Petite Robe Noir, Miss Dior, Daisy Sorbet, Gucci Guilty); - odlewek (na fragrantice widać mniej więcej jakich) Niekosmetycznie : Z chęcią przygarnę książkową "Grę o Tron", interesuje mnie części 4 i 5 ![]() - przewodników po Hiszpanii, Portugalii, Francji, Włoszech, Chorwacji, Grecji (i różnych miastach z tych krajów); - książki w języku niemieckim; - fajnych filmów z lat 80-90 (ale nie polskich); - 1 i 6 część Harry'ego Pottera (miękka okładka), - książki Niezgodna; - ubrań marek : Oasis, Warehouse, Closet , ASOS, Jarlo, Chi Chi w rozmiarze 12/38 (ewentualnie 10/36), kocham również Mango <3 i innych ![]()
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-02-09 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczeń : perfumy, lakiery, kolorówka, pielęgnacja, YSL, Escada, Bourjois, Orie
Aktualne są rzeczy w opisach zdjęć, jeśli coś jest na zdjęciu a w opisie nie ma to znaczy, że wymieniłam w tamtym miesiącu :)
wymienione oznaczam na ten kolor rezerwację na taki ZDJĘCIE 1 1. BeautyLab, Serum neuropeptydowe relaksująco - odmładzające (o takie http://www.beautylab.co.uk/products/...e-serum-detail ) nowe (04/2016) 2. Bandi, Krem z kwasem migdałowym i polihydroksykwasami użyty kilkakrotnie, niestety trudno ocenić mi zużycie, powiedzmy że ok 50 % (10/2016) 3. Meridol, płukanka do ust, 100 ml nowa 4. Elmex Junior, nowa 5. Colgate, pasta wybielająca nowa ZDJĘCIE 2 1. Essence różowy nowy 2. Essence niebieski nowy 3. Rimmel, żółty lakier, 2 razy użyty 4. IsaDora pękający 5. OPI użyty kilka razy 6. Essie, Mojito Madness użyty 2 razty 7. Revlon, lakier ciemnozielony, raz użyty 8. Maybelline (prawdopodobnie nowy, ale nie jestem pewna czy go kiedyś raz nie użyłam) 9. Catrice, lakier użyty 2- 3 razy 10. Maybelline, Colorama 31 Peach Pie, nowy 11. Rimmel Lycra różowy 12. Revlon, lakier pachnący, czerwony, nowy 13. Revlon, lakier pachnący, pomarańczowy, nowy 14. YSL, lakier użyty 2 razy ZDJĘCIE 3 1. Bourjois, Glamour Lovely, początkowa pojemność 50 ml (obecnie ile jest widać na zdjęciu) 2. Adidas, Fun Sensation EDT 30 ml - całe, nowe 3. YSL, Baby Doll, ok 25-28 ml 4. Escada, Marine Groove (poj początkowa 30 ml) 5. Replay, EDT for her, początkowo 50 ml 6. pipeta do perfum, od ciastecz nowa x 4 ZDJĘCIE 4 1. Morgan Taylor, Zestaw lakierów z filmu "Kopciuszek", oddam tylko za coś fajnego - nowy 2. Yasumi, maseczka do twarzy z kwasem hialuronowym, nowa 30 ml 3. Colway, serum do twarzy i ciała, nowe 4. Cath Kidston, krem różany do rąk, z wymiany, małe zużycie ZDJĘCIE 5 1. Head&Shoulders, odżywka nowa 2. Olejek do masażu, Etam nowy 3. Kiwi, dezodorant do stóp, pozostało ok. 60 % 4. Pantene, maska do włosów, nowa (data produkcji 03/2013) 5. Bielenda, Ochronny krem do twarzy SPF 30, nowy (05/2017) 6. Eveline krem BB (niestety nie wiem jaka jest data ważności, nowy nieotwierany - oddam za drobiazg) 7. Bourjois, 123 Perfect n52 Vanilla, podkład z wymiany 2 razy użyty, ok 50% zużycia 8. Lusterko z styl.pl ZDJĘCIE 6 1. podkład AA, kolor sand użyty raz 2. Olejek do kąpieli - nowy ZDJĘCIE 7 Próbki takie jak na zdjęciu, tabletki to magnez (ważne do 11/2015), zalotka lustereczko w kształcie muszelki złote tatuaże ZDJĘCIE 8 Rimmel, Match Perfectionm 100 Ivory - ok 30 sztuk L'Oreal Elseve, błyskawiczna terapia dla włosów zniszczonych Very Valentino 1,5 ml - nowa reszta próbeka tak jak na zdjęciu ZDJĘCIE 9 1. Olejek Mokosh, 100 % olej lniany, raz użyty 2. Podkład Maybelline, SuperStay Better Skin 010 Ivory, małe zużycie 3. cień KOBO, 311 Apricot Glow z wyminy, ja raz użyłam, wcześniej był jak nowy 4. Collistar mini mascara Shock, nowa ZDJĘCIE 10 1. Orientana, olejek do twarzy (drzewo sandałowe i kurkuma), 55 ml, raz wypróbowany, ubytek praktycznie żaden 2. L'Oreal, Code Luminize, nowy 3. Evree, regeneryjące seru do paznokci, nowe 4. Givenchy, szminka 205 Fuchsia Irresistible, z wymiany, ja użyłam raz - nie mój kolor Próbki perfum (zdjęcia w poprzednim wątku) : Issey Miyake, Pleats Please ok. połowy Harajuku Lovers ok. 1 ml Jean Paul Gaultier Madame ok. połowy Cacharel, Amor Amor ok. 1 ml Just Cavalli, Roberto Cavalli x2 Lacoste, Eau de Lacoste Davidoff, Cool Water, nowa Escada, Incredible me Emanuel Ungaro, Ungaro, nowa YSL, Young, Sexy, Lovely, Radiant ok. 4 ml Nina Ricci Les Belles Cherry Fantasy ok. 2 ml Calvin Klein, In2Her 1 ml Diane von Furstenberg, Diane ok. 2 ml Sisley ok. 0,5 ml Yoderma, Adriana ok. 2 ml ** mogę rozważyć oddanie za coś fajnego Escady Turquoise Summer, ok 25- 30/100 ml
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-01-31 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczeń : perfumy, lakiery, kolorówka, pielęgnacja, YSL, Escada, Bourjois, Orie
dokładka
![]()
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-01-02 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za mini mascare, olejek lniany ?
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Okej, mogę to oddać, a dołożyłabyś mi saszetkę biovaxu? ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Napisałam PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za wszystkie próbki perfum?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
witaj, uważnie przejrzałam Twoje zbiory, ale niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]() Dziękuję
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
dziękuję, nic
![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
niestety nic, pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
chętnie olejek do kąpieli i orientana
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej,
ja za moje 3 rzeczy (film, próbka + powerbank) chciałabym to: 1) YSL, Baby Doll, ok 25-28 ml 2) próbka podkładu SKIN79, pomarańczowy
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
niestety płyn do soczewek wyszedł, może coś innego w zamian?
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- poza wątkiem mam przewodnik po Portugalia i Lizbona - taki http://pascal.pl/portugalia-i-lizbon...jt,8,5367.html
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Tobie podoba się u mnie: Podkład smashbox camera ready BB, kolor light, 15ml MAC Studio Finish Concealer NC20 Róż The Balm Down Boy Zoeva do ust nr 330 Lakier Sally Hansen Mi u Ciebie podoba się w sumie tylko krem bandi, dostałam na święta Parisienne i obawiam się, że Babydoll jest podobne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hej,
to czekam na info ws. YSL, Baby Doll.
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Przemyślałam, baby doll jednak bym przygarnęła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Tylko uściślę - bo jedna wizażanka już źle zrozumiała - podkład smashbox to miniatura o pojemności wyjściowej 15ml, z czego zużyte jest bardzo mało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
gucci już niestety wymieniłam
![]() u ciebie podoba mi się baby doll ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
tylko ysl baby doll wpadło mi w oko ale domyślam się, że to za dużo za podkład
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Hej, przemyślałam sprawę i podziękuję za wymianę - mam wahania dot. baby doll
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hej
Jedyne co mi wpadło w oczy to BeautyLab, Serum neuropeptydowe relaksująco - odmładzające ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
niestety nic
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, nie zdecyduję się jednak bo widzę, ze serum ma krótką datę ważności a chciałam na zapas
![]() Nic innego nie wypatrzyłam (no chyba, że gdzieś pod ladą masz jakiś fajny żel pod prysznic, płatki kosmetyczne czy płyn micelarny).
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie taka wymiana byłaby super
![]() Tylko to raczej Ty powinnaś coś dobrać jeszcze. Naszyjnik nie jest wart aż tyle, może doprecyzuje ze on nie jest ze srebra tylko w kolorze srebrnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.