Więcej informacj oraz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, znajdziesz pod pod adresem: FAQ rozłączenie
Mamy nadzieję, że okażą się pomocne.
Informacja o rozdzieleniu kont została wysłana na email, przypisany do konta, jeśli jej nie dostałyście, możliwe, że wpadła do Spamu - prosimy, sprawdźcie także folder Spam w swoim programie pocztowym.
Fryzury i stylingForum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.
Cześć, około 9miesiecy temu zafascynowała mnie fryzura znanej gwiazdy justina biebera.. zmienił on ją na bardzo długie włosy pewnie koło 20cm +/- ( aktualnie już jej nie ma ) A więc ja również chciałem spróbować no aktualnie mam górę około 17cm ~ grzywkę mam do brody jak naciągnę..wszystko ok ale jeden wielki problem moje włosy są meeeeeega grube oraz gęste no i np. nie moge sobie swobodnie włosów przerzucać na obydwie strony (układam tylko na jednej bo na drugiej mam jakieś inne i dziwnie to pewnie przez tą grubość) no i takie pytanie co zrobić by włosy były bardziej takie "szmaciane" żeby bardziej latały po głowie i nie były takie "duże" tylko opadały swobodnie. Np gdy spuszczam głowę w dół to włosy stoją nadal na górze (nie wszystkie ale spora ilosc )co chyba świadczy o mojej grubosci,gęstosci, a mu poporstu wszystkie lecą na twarz i nie musi prawie tego ukłądać jednym ruchem poprawia i ma fajne. Może ktoś poleci jakieś sposoby ? Próbowałem lekko przerzedzenia oraz pikowania czy jakoś tak ale no nie wiele to daje.. chciałbym poprostu by włosy po wysuszeniu nie były takie " duże " zeby opadały i były lżejsze...prostownica mi daje 50% z tego ale nie chce na dłuższa skale prostować. Dodam zdjęcia włosów justina. Bardzo dziekuje za kazda pomoc
Edytowane przez grzesiujungler
Czas edycji: 2016-09-12 o 18:02