|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Jak znaleźć kochankę? Portale, porady, refleksje
Dobiegam 30. Miałem kilka nieudanych związków. Od lat korzystam z płatnej miłości (niestety prawie same rozczarowania) i dzisiaj uświadomiłem sobie: istnieją przecież różne portale, gdzie można znaleźć stałą kochankę.
Popatrzyłem trochę po tych portalach (większość to jakieś nieporozumienia, wszystko płatne, okropne opinie w sieci) i w zasadzie jestem w kropce. Pomyślałem: na pewno nigdzie nie wstawię zdjęcia swojej twarzy, ewentualnie klatę (jak za parę miesięcy dzięki siłowni będzie już się czym pochwalić). Tylko na jakie portale się zalogować? Polecacie coś? Opowiedzcie o swoich doświadczeniach i refleksjach na ten temat. Czytałem watęk o nieudanych spotkaniach wienczacych znajomosc internetową, takoż rady o tym jak założyć interesujący profil. Z tym, że mnie interesuje jednak tylko seks, chciałbym jednak znaleźć kobietę czy dwie, z którymi ten seks mógłby być częsty i w miarę stały. Więc to trochę inny przypadek niż w tych wątkach, gdzie ludzikowie szukają związku. Jedyna rada, którą dałem sam sobie, brzmi: najpierw kilka spotkań, zobaczyć czy się człowiek dobrze z kimś czuje, czy jest chemia, i dopiero seks. Ale poza tym... jak się za to wszystko zabrać? Czego unikać? Co robić? Edytowane przez KondziuWalec Czas edycji: 2016-08-22 o 01:05 |
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak znaleźć kochankę? Portale, porady, refleksje
Czyli szukasz stałej kochanki do tego darmowej. Hmm..słyszałam o sponsoringu ale tak całkiem za darmo....
![]() Cytat:
Po czym ona ma stwierdzić czy chce sie z Toba spotkać skoro nie umiescisz zdjecia twarzy? Tak pytam.
Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-08-22 o 01:21 |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Jak z nią popiszę przez portal to się wymienię fociami.
|
|
|
|
#4 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Ech.... nie, jednak się powstrzymam.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Mam takie małe marzenie, by nigdy nie nawiązać żadnej relacji z mężczyzną, który kiedykolwiek musiał płacić za seks.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Decydując się na przypadkowy seks w klubie, pomiędzy ludźmi jest jakaś chemia, pociąg do siebie czy choćby najzwyklejsza ochota zaspokojenia swoich potrzeb - ale za obopólną chęcią. Położenie na stół kilku banknotów jest w moim przekonaniu tak żenujące, że chyba niżej juz upaść nie można.
|
|
|
#9 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Nie rozumiem takiej strategii. Po co szukać kochanki, kiedy można szukać miłości życia? Toż szukanie kochanki to strata czasu.
Nie widzę wielkiej różnicy między burdelem, a seksem w kiblu z nieznajomym. W tym drugim przypadku to tak, jakby po prostu oboje byli klientami. |
|
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
Miłość to trudna sprawa. Jak będę miał już tę kochankę, będę też otwarty ciągle na miłość. Ale zanim ona się pojawi, chcę mieć odpowiednie życie seksualne.
|
|
|
|
#14 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Oczywiście że tak można : ) Nie widze przeszkód. Kobieta, która będzie uprawiać ze mną seks, raczej będzie szukać tego samego. Da radę mieć seks np. 2x w tygodniu z kochanką, ale ciągle sie spotykać z kobietami, poznawac ludzi, szukać miłości. |
|
|
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
Samiec alfa który pyta się na kobiecym forum jak znaleźć kochankę.
Poszukaj na Tinderze jakiejś małolaty która poleci na twój wiek. Jeżeli jesteś takim samcem alfa który chce mieć 2 kochanki jednocześnie to nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem. Ewentualnie wejdź w układ sponsorowany z jakąś cichodajką. Będziesz miał namiastkę związku. Edytowane przez FacetZ Czas edycji: 2016-08-22 o 02:38 |
|
|
|
#18 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Może po prostu szuka u źródła
|
|
|
#20 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
po tej wypowiedzi powiem Ci jedno: jeśli jesteś w wieku więcej niż gimnazjalnym, to wyrazy współczucia bo raczej nie przewiduję,żebyś ktokolwiek odnalazł uczucie w tak zwanej pochędóżce z osobami, którym też zależy jedynie na tak zwanej pochędóżce lub generalnie chędożąc co się rusza. Raczej nie obdarzyłabym takiego kogoś ani zaufaniem ani tym bardziej uczuciem i nie usiłowałabym nic z taką osobą budować. A teraz przypomnij sobie takie zaklęcie, którego wiedźmina Geralta nauczyła pewna kapłanka (to w tajnym języku świątynnym). Znajdziesz je w tomie opowiadań o Wiedźminie: "Ostatnie życzenie", w opowiadaniu o tym samym tytule autorstwa Andrzeja Sapkowskiego i użyj go zamiast pisania infantylnych postów
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#21 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Kochanki 2 razy w tygodniu i jednoczesnie szukanie milosci
słodko. Potem po prostu wymienisz jedna z kochanek na "milosc" czy obie? Dobra lepiej przemilcze co uwazam o takim facecie co robi jak autor bo zaraz bedzie dyskusja na 100 stron. Autorze czemu tylko 2 kochanki lepiej 3 .
|
|
|
|
#25 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Przecież wystarczy w swoim profilu wyraźnie napisać, że się szuka seksu bez zobowiązań.
Cała masa tego na sympatii, na randkach na O2.
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Zakonna ale sympatia jest PŁATNA autor szuka darmowych
portale darmowe są trzeba dobrze poszukac. Jak widac autorowi nawet tego sie nie chce skoro pyta o to w watku. Seks na darmowym portalu i jeszcze lenistwo. Pewnie najlepiej jakby tu sie odezwała. "Kochanko napisz"
|
|
|
|
#27 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
W gruncie rzeczy jestem nudnym pedantem, który w ciągu dnia nie robi nic męskiego. A chcę mieć dwie kochanki bo jestem poligamistą. Adrenalina, itp. Fajna sprawa. ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- [1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;64428111]O, masakra. Współczuję dziewczynie, z którą zwiążesz się kiedyś na poważnie. Gdybym dowiedziała się, że mój facet prowadził takie życie, to [/QUOTE]Ludzie są różni. ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- O, to już jeden portal mamy. |
|||
|
|
|
#28 |
|
Konto usunięte
|
Ehem, nie byłoby praktyczniej szukać porad na jakimś męskim forum w takich sprawach? Tam znajdziesz na 100% doświadczonych w temacie, którzy Ci doradzą, jakie portale są najlepsze, jak napisać profil i zabajerować odpowiednio.
|
|
|
|
#29 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

Po czym ona ma stwierdzić czy chce sie z Toba spotkać skoro nie umiescisz zdjecia twarzy? Tak pytam.