![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Październik : perfumy, lakiery, kolorówka, pielęgnacja
ZDJĘCIE 1
1. Clarena BB, Alabaster, raz wypróbowany (04/2017) 10 ml 2. Nawilżająca odżywka zwiększająca objętość włosów,Quilibra, nowa 15 ml 3. Clarena, Body Cream Boracay, ok 20/30 m 4. Yasumi, maseczka do twarzy z kwasem hialuronowym, nowa 30 ml 5. Colway, serum do twarzy i ciała, nowe 6. L'Oreal Elseve, błyskawiczna terapia dla włosów zniszczonych 7. Veet krem do depilacji - nowy ZDJĘCIE 2 1. Lakiery Taylor Morgan, edycja limitowana z filmu Kopciuszek 2. Lakier Paese biały, nowy 3. Lakier Paese czarny, nowy 4. Lakier Collistar, uzyty z 3 razy 5. Rimmel, róż użyty z 4-5 razy 6. Orly, różowy lakier użyty 2 razy 7. złote tatuaże x 2 8. Lakier Essence żółty, raz użyty ZDJĘCIE 3 1. Lusterko styl.pl 2. Bronzer Astor (zużycie ok 40-50 %) 3. Czarny eyeliner IsaDora 4. Clinique Superbalanced Makeup 05 vanilla, wersja 15 ml, ubytek jednego mini testu na policzku 5. Bourjois, Rouge Edition 12 houres, nr 28, użyta raz (nie mój kolor) 6. Lord&Berry, użyta raz nie temperowana 7. Lancome miniatura kredki do oczów, czarna starczy na długie i porządne testy 8. Givenchy, szminka 205 Fuchsia Irresistible, z wymiany, ja użyłam raz - nie mój kolor 9. MAC In Anticipation, konturówka do ust, zużycie tak z 20-30 % 10. MaxFactor, szminka użyta kilka razy, 625 Magneta Divine ZDJĘCIE 4 1. ORLY (wersja 5,3 ml) czerwony, Fireball, użyty raz 2. ORLY (wersja 5,3 ml) fioletowy, On the edge, użyty raz 3. ORLY (wersja 5,3 ml) pomarańczowy, Push the limit, użyty raz 4. Nails inc, lakier matujący, użyty raz 5. Essence niebieski lakier, 30 let's get lost, nowy 6. Rimmel, niebieski, Britpop, użyty kilka razy 7. Rimmel, różowy, Isn't she precious? użyty kilka razy 8. Rimmel, biały, użyty 2-3 razy 9. Maybelline, zielony, 652, nowy 10. Silcare, fioletowy, nowy 11. Catrice, kremowy, użyty z 3 razy 12. Maybelline,różowo-kremowy 31, nowy 13. Essie, Mojito Madness, uzyty z 2 razy 14. Rimmel, pastelowy żółty, użyty 2-3 razy 15. Lambre, różowy, nowy 16. Revlon, pomarańczowy pachnący, raz użyty 17. Revlon, zielony szybkoschnący, 2 razy użyty ZDJĘCIE 5 1. Emolium Emulsja od 1 roku życia nowa (11.2017) 2. Nina Ricci, Nina ok 40 ml tester 3. Versace, Crystal Noir EDP ok. 25-30 ml (tester) ZDJĘCIE 6 1. Head&Shoulders, odżywka nowa 2. Olejek do kąpieli - nowy 3. Bielenda krem ochronny do twarzy, SPF 30 (06.2017) 4. Pasty dla dzieci Colgate w sumie mam 4, wszystkie świeże ważne do 2018 roku, czasami mają napisy w innych językach, ale wszystkie produkowane są w Polsce (mój tata tam pracuje ![]()
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-11-02 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
dokładka
![]() ZDJĘCIE 1 1. Krem do depilacji Veet, nowy 2. Olejek do masażu Etam, nowy 3. Bronzer Paese, użyty z 2 razy 4. Bourjois, pomadka Rouge Edition Velvet nr 10, użyta 2-3 razy 5. Essence, płynna pomadka, użyta 2-3 razy ZDJĘCIE 2 1. Płukanka Elmex Junior, nowa 2. Płukanka Meridol, nowa (mam 3) 3. Pasta Elmex Junior 4. pasty w wersji mini : 2x Elmex i 1 x Colgate 5. Maska do włosów Syoss nowa 6. nowe pipety, 3 szt ZDJĘCIE 3 1. Colgate Plax Complete Care 500 ml 2. Colgate Cool Mint 250 ml 3. Colgate Plax Natural Fresh 500 ml 4. Colgate Plax Soft Mint x2 500 ml ZDJĘCIE 4 1. Colgate Cavity Protection (2x 03/18) 2. Colgate Total Freshening (2 x 06/18) 3. Colgate Sensitive with Sensifoam (12/17) 4. Colgate Sensitive with Sensifoam whitening (09/18) 5. Colgate Maximum Cavity Protection (03/18) 6. Elmex mini wersja
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-11-02 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hejka, podoba mi się konturowka MAC. Poza wątkiem jeszcze mam korektor Catrice w płynie, zapomniałam do wątku go dodać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
cos ode mnie za emolium oraz Ninę?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
2. Nawilżająca odżywka zwiększająca objętość włosów,Quilibra, nowa 15 ml
3. Clarena, Body Cream Boracay, ok 20/30 m 4. Yasumi, maseczka do twarzy z kwasem hialuronowym, nowa 30 ml 5. Colway, serum do twarzy i ciała, nowe 6. L'Oreal Elseve, błyskawiczna terapia dla włosów zniszczonych 7. Veet krem do depilacji - nowy ?
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Pisałam, że konturowke MACa bym przygarnela
---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Np. obie pomadki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może masz jakieś próbki zapachów?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam na PW, mam nadzieję, że dotarło, bo nie ogarniam czasami
![]() Wszystko aktualne z mojej strony oczywiście. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, pozdrawiam
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Hej, spodobało mi się parę rzeczy:
bronzer Astora szminka Givenchy 4. Bourjois, pomadka Rouge Edition Velvet nr 10, użyta 2-3 razy 5. Essence, płynna pomadka, użyta 2-3 razy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Myślę, że mogłybyśmy się tak umówić, tylko mam parę pytań dotyczących pomadki Givenchy: czy ona jest matowa? czy ma kod/jesteś pewna jej oryginalności? jest ciemniejsza niż na zdjęciu?
Edytowane przez RastaGirl89 Czas edycji: 2016-10-18 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ja po plukanki pasty
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
hej
chetnie przygarne wsszystko elmex. mac in anticipation i dwa orly: ten rozowy i czerwony zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
tylko Crystal Noir wpadło mi w oko, ale bluzka jest nie adekwatna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Versace Crystal Noir
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.