|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam szpilek, rozmiar 40. Oddam perfumik i kosmetyki
Szukam bucikow na szpilce w rozmiarze 40. W zamian moge odac perfumik - oto link do niego
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=104419 oraz/lub kosmetyki - link do mojego watku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=100316
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam szpilek, rozmiar 40. Oddam perfumik i kosmetyki
kurcze szkoda, ze masz taka spora noge
ja mam 35 wiec nic dla Ciebie nie znajde a perfumik śliczny iii ten obrazek kubusia poohatka przepiekny pozdrawiam i zapraszam do siebie moze cos z ciuszkow
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, co by Cie interesowalo w zamian??Jaki wysoki jest ten obcas i czy jest to szpileczka czy raczej szerszy obcasik?? Moglabym jeszcze prosic o foteczke obcasika z tylu?? jejku, sliczne te buciczki
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Obcasik jest nieco grubszy, ma jakieś 8 cm (ale buciki są super wygodne
), fleczki jak widać w niemal idealnym stanie. Chcę je wymienić, bo okazały się na mnie trochę za duże. Szukam aktualnie bluzek koszulowych, sweterków obcisłych, wszystkiego w rozmiarze 36. Generalnie, co mi wpadnie w oko![]() Pozdrawiam |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje slicznie za foteczki. Na wymianke mam jedynie kosmetyki. Ubranka nosze w wiekszym rozmiarze niz 36, wiec nawet nie proponuje. Moze znalazlabys cos z kosmetykow za te buciki?? Moj watek w podpisie. Mam jeszcze sporo rzeczy poza watkiem, zawsze moge czegos poszukac
A ten perfumik by Cie nie interesowal, jest prawie caly (raz uzyty) mam do niego oczywiscie kartonik??Jeszcze male pytanko co do butkow czy obcas jest satbilny tzn. czy sie nie odgina do tylu podczas chdzenia??
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o kosmetyki to pielęgnacyjne odpadają(mam problemową cerę), za to chętnie przygarnęłabym dobry czarny tusz do rzęs, cienie do powiek(szarości, róże, błękity, beże), czarną dobrą kredkę do oczu - czyli generalnie makijażowe gadżety
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chodzi o kolorowke to mam paletke do makijazu Avonu (4 cienie o powiek, m. in. roz, blekit, bez, 4 blyszczyki do ust i roz na policzki) - duza paleta z wielkim lusterkiem - u mnie w watku z kosmetykami sa jej fotki. Mam rowniez czarny tusz do rzes wydluzajacy Oriflame - nowy i nie wyschniety i dwustronna kredke rowniez Oriflame (z jednej strony jest kolorek czarny a z drugiej szary) kredeczka jest prawie nowa - jeszcze nie byla temperowana. Dobrej nocy
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
podciagam
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
hej u mnie w wątku są buciki na stopę 26cm w prawdzie to nie szpilki ale może ci sie spodobają
chętnie je oddam bo u mi się już spory czas marnują
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
czyli moje odpadają a naprawdę oddam je za niewiele bo sie marnują - ok
WYMIANKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=655539 Moja twórczość pazurkowa Edytowane przez ifffonka Czas edycji: 2006-03-22 o 22:27 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Hej Teresko
No więc dorwałam dziś ten zapach, ale niestety nie jest w moim stylu Co proponujesz w takim razie?? (i czy nadal jesteś chętna na butki?)
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam juz za duzo na wymianke ale za to sa kosmetyki dobrej klasy Mam podklad w kompakcie Revlona, kolor Natural Beige, zostalo go ok 60%, jest taki jak na tej stronie http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...cat=357&page=1 tylko ja mam wersje bez lusterka. Mam rowniez paletke do makijazu Avonu (4 cienie, 4 blyszczyki do ust i roz do policzkow) w pieknej kasetce z duzym lusterkiem Ponizej fotki tej paletki i Compactu Revlonu
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Hej Teresko
No więc tak - podkład kolorem może i by mi opowiadał, ale przy mojej cerze muszę stosować tylko fluidy z apteki. A czy poza paletką Avonu coś jeszcze Ci pozostało?? A może w najbliższym czasie planujesz jakąś dokładkę kosmetyków?Buziak |
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I oczywiscie to co mam w watku. Oczywiscie moge zrobic zdjatka
Jem mniej, bramy raju są wąskie ![]() Edytowane przez Tereskaa Czas edycji: 2006-03-23 o 21:55 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

ja mam 35 wiec nic dla Ciebie nie znajde a perfumik śliczny
przepiekny pozdrawiam i zapraszam do siebie
moze cos z ciuszkow
, co by Cie interesowalo w zamian??