![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Nowy wątek Wisienki: nowe fotki, aktualizacje i dokładki. Zapraszam.
Nieaktualne
Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-05-01 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy wątek Wisienki: nowe fotki, aktualizacje i dokładki. Zapraszam.
7. POMARAŃCZOWO-GRANATOWA NA RAMIĄCZKACH Z BROJATOWYM, SREBRNYM NADRUKIEM. FIRMA SUZANNE. ROZMIAR M/L. STAN DOBRY
8. BLUZKA Z KRÓTKIM RĘKAWEM SOK LIFR ROZMIAR UNIWERSALNY ALE RACZEJ S/M. NADRUK NASHVILLE 02. NA RĘKAWACH SIATKOWE BIAŁE WSTAWKI. STAN IDEALNY 9. ŻÓŁTA NA RAMIĄCZKACH. ROZMIAR UNIWERSALNY. ŚLICZNY HAFT- RÓŻOWO-ŻÓŁTO-BŁĘKITNE KWIATKI. STAN IDEALNY. 10. RÓŻOWO-BIAŁO-FIOLETOWA. DEKOLT W ŁÓDKĘ. BEZ RĘKAWÓW. BROKATOWE NADRUKI JAKBY GAZETA. FIRMA A.M.G. ROZMIAR S/M. 11. BEŻOWO-ZIELONA BLUZECZKA Z NR 17, STAN BARDZO DOBRY, ROZMIAR UNIWERSALNY. 12. BIAŁA BLUZA ORSAY ROZMIAR S/M Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-03-07 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
13. BORDOWA NA RAMIĄCZKACH. NA METCE FIRMA VERSACE SPORT. ROZMIAR S. NA DOLE FRĘDZELKI UŁOŻONE W TRÓJKĄT. 4 RAMIĄCZKA: 2 NORMALNE I 2 NA KRZYŻ. UNIKAT. PRAKTYCZNIE NOWA. UBRANA RAZ.
14. BLUZECZKA-GORSET FIRMY PIMKIE. KOLOR BIAŁY W NIEBIESKIE KWIATUSZKI. NA SZEROKICH RAMIĄCZKACH. WZDŁUŻ SZWY. NA DOLE ROZCIĘCIA. ROZMIAR M. STAN IDEALNY. 15. CZERWONA BLUZECZKA Z KRÓTKIM RĘKAWKIEM. NADRUK W RÓŻYCZKI. WYKOŃCZONA CZARNĄ KORONKĄ I KOKARDKĄ. NA DOLE FALOWANA. STAN IDEALNY. ROZMIAR M/L. 16.BIAŁA SIATKA JUS D'ORANGE. ROZMIAR UNIWERSALNY. RĘKAW KRÓTKI. LAMÓWKI BIAŁO-CZARNE. 17.ŻÓŁTA BENETTON, LEKKO SPRANY NAPIS, ROZMIAR S. 18.CZERWONA BLUZECZKA Z RĘKAWEM 3/4, WYKOŃCZONYM FALBANKĄ, DEKOLT W STYLU CARMEN WIĄZANY Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-03-02 o 23:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
19. Różowa Bluzeczka Wykończona Satynowymi Wstawkami, Z Numerkiem 02 Ozdobionym Cyrkoniami.
20. Szara Bluzeczka Ae Woman, Rozmiar S, Stan Idealny 21. PIĘKNA BLUZECZKA FIRMY NANA BAILA PARISBLUZECZKĘ DOSTAŁAM W PREZENCIE, METKI ODCIĘŁAM, ALE NIGDY JEJ NIE ZAŁOŻYŁAM ROZMIAR Z METKI T.2 (ODPOWIEDNIK POLSKIEGO S/M) BLUZKA PIĘKNA I EFEKTOWNA POŁĄCZENIE TIULU (SIATECZKI) I KORONKI DEKOLT W ŁÓDKĘ WYKOŃCZONY PIĘKNĄ PODWÓJNĄ TIULOWĄ FALBANĄ RĘKAWKI 3/4 RÓWNIEŻ WYKOŃCZONE TIULEM, ROZKLOSZOWANE MATERIAŁ Z METKI: 94% NYLON 6% ELASTAN BLUZKA IDEALNA NA WSZELKIE UROCZYSTOŚCI IDEALNA BĘDZIE TEŻ DLA MŁODEJ DAMY 22. BLUZECZKA MORGAN, DWUWARSTWOWA, STAN IDEALNY, REGULOWANE RAMIĄCZKA 23. CZERWONA BLUZKA ABERCROMBIE-LEKKO ZNISZCZONA, SPĘKANE SERDUCHO, ROZMIAR Z METKI L ALE JEST TO ZDECYDOWANIE S 24. CZARNY GOLF ROZMIAR UNIWERSALNY STAN DOBRY Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-03-02 o 23:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Koszula Orsay w panterkę, miałam ją na sobie raz, rozmiar 36
Piękna bluzeczka-koszula firmy Moiselle z C&A, kolor czarny, z przodu wzór- piękne aksamitne brązowe kwiatuszki,tył gładki, przeźroczysta, rękawek krótki, piękna, idealnie wygląda pod biały żakiet, cudo ale też się nie wcisne...(też kupiona na ślub parę lat temu tak jak sukienka) rozmiar z metki 38 ale to jest 34-36 najwyżej. Różowo-szary sweterek na zamek z wymianki ale za duży. Takie M/L. Z tyłu szary numerek. Dodatkowe fotki będą póżniej. Piękny sweter na zamek Vero Moda czarny z białyw wzorem i cekinami rozmiar s (będę wybredna) i JESZCZE: Sweterek wiązany AGS, kolor czarny, sporo noszony ale nadal w dobrym stanie, ładny wzór- od góry jodełka, a na dole prosty ścieg Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-03-03 o 01:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Czarny sweterek Miss Selfridge rozmiar S, milusi, wstawka z angorki, dekolt w serek
Bluzka firmy Nabuk z żabotem, rozmiar 36-38, bardzo ładny delikatny nadruk Zielona bluzka Reserved rozmiar S, prawie nienoszona. Rozkloszowane szerokie rękawy, z przodu marszczona. Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-04-06 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
ZIELONA RESERVED ROZMIAR S PRAKTYCZNIE NOWA
Bluzka/bluza różowo biała nkupiona w Orsayu. Z przodu naszyty nr 5 i 2 gwiazdy w kolorze białym. Sweterek czarny Morgan, ładny wzór, sporo noszony ale stan bardzo dobry Biało-czarny sweterek firmy Rande Vouz francuski kupiony w Morganie, malutki, sporo noszony ale w dobrym stanie Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-03-20 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Sweterek biało zielony prawie nowy
Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-04-06 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
KOSZULOWA BLUZECZKA
FIRMA MLS COLLECTION UBRANA 1 RAZ NA JAKĄŚ OKAZJĘ KOLOR RÓŻOWO-BIAŁY BLUZECZKA BARDZO EFEKTOWNA, PRZEŹROCZYSTA ROZMIAR Z METKI 40 ALE MOIM ZDANIEM NA 38/40 W SAM RAZ I NA 36 RÓWNIEŻ JAKO LUŹNIEJSZA NARZUTKA NA TOPIK ŚLICZNIE TŁOCZONY (GNIECIONY FABRYCZNIE) MATERIAŁ RĘKAWEK 3/4 MANKIECIKI Z ROZCIĘCIEM PERŁOWE GUZICZKI KOSZULOWA BLUZECZKA NOWA, ALE BEZ PAPIEROWYCH METEK (po kupnie przewisiała w szafie, ale niestety nie doczekała się noszenia) ROZMIAR Z METKI 38/40 ALE MOIM ZDANIEM NA S/M W SAM RAZ BLUZECZKA SIĘ ROZCIĄGA ŚLICZNIE TŁOCZONY (GNIECIONY FABRYCZNIE) MATERIAŁ RĘKAWEK 3/4 MANKIECIKI Z ROZCIĘCIEM PRZEŹROCZYSTE GUZICZKI BRĄZOWA ŚLICZNA DEKOLT W STYLU CARMEN, ROZSZERZANE RĘKAWY, FIRMA CLOCKHAUSE C&A BLUZECZKA NA PODWÓJNYCH RAMIĄCZKACH KRZYŻOWANYCH Z TYŁU, SŁODKA I EFEKTOWNA Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-03-27 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
znalazlabys cos u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1141340516 ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Garsonka Leonardo Francese (Italy) rozmiar 40.
Część pierwsza to żakiet (ja nosiłam jako wiosenny płaszczyk) Część druga to sukienka. Całość z gniecionego, fajnego materiału, na płaszczu motyw liści, pięknie wygląda. Długa czarna sukienka do kostek z białym wykończeniem, rozciągliwa, kupiona w Grecji. Rozmiar od 36 w górę Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-03-03 o 00:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Sukienka Moiselle z C&A, na metce rozmiar 40 ale to 36 najwyżej 38. Długość przed kolano. Cała z czarnej koronki na białej podszewce, śliczna. Miałam ją kiedyś na sobie raz na weselu. Teraz niestety nawet do bioder jej nie wcisne
Spódniczka First rozmiar 36, śliski materiał ala satyna z rozcięciem, można nosić jako biodrówkę lub wyższą spódnicę Okularki słoneczne--> o szczegóły pytać Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-03-03 o 00:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
-Jeansy Mustang w starym stylu, rozmiar 29/30
- Spodnie skóropodobne, wzór węża, nowe z metką, firma confidence, rozmiar 14. Wymiary: pas 37 cm biodra 50 cm udo 27 cm długość 103 cm stan 26 cm -spodenki jasno błękitne firmy AGS rozmiar z metki 2 - BUTY SPORTOWE NIKE ROZMIAR 40,5, STAN BARDZO DOBRY Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-03-07 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
-Białe rybaczki Terranova, rozmiar M, z tyłu seksowne wiązanie, raczej nie biodrówki
-Spodenki First beżowe z metki rozmiar 40 ale to jest 36 (najwyżej 38) -Jasno beżowe spodenki rybaczki Terranova ze świetnymi wstawkami-wszystko na zdjęciach. Lekko rozpadło mi się to wiązanie u góry (te kółeczka-dziurki odpadły-przydałoby się wymienić i zamek też bo się przycina). Poza tym są super. Rozmiar S Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-03-03 o 00:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
![]()
-Oryginalny pasek Mustang-szary w super stanie
-Szeroki jeansowy pasek do spodni Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-04-06 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
-Beżowy jeansowy szeroki pasek do spodni
-Torebka z łańcuszkami, raczej mała, eko-skóra, sporo przegródek Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-04-06 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Biżuteria srebrna--> nadaje się jedynie do czyszczenia i będzie jak nowa (wątpliwa jest tylko próba trzech najmniejszych pierścionków) BRAK KOLCZYKÓW ROWERÓW, 2 KOLCZYKÓW KÓŁEK MAŁYCH, PIERŚCIONKA MASKI, KOLCZYKÓW NOŻYCZKI I AGRAFKI
Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-04-06 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
-co do tych trzech pierścionków nie wiem czy są srebrne
-body zostało tylko to po lewej (na biust B-C) -ozdoby do włosów (większości już nie ma-pytać) Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-04-06 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Buty !!!! Wszystkie w rozmiarach 36-37 !!!
![]() Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-03-11 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Te buciki wymienię tylko na inne praktycznie nowe buty (tak jak te moje) Rozmiary też 36-37.
Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-03-20 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
dorzucam frotki, lakiery i szminki -->zainteresowanym podam szczegóły
+ kolejne butki Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-03-23 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Beżowe sztruksy Patrol, rozmiar 28/30, z tyłu na wysokości kolana mała plamka, mało widoczna, być może da się usunąć, nie próbowałam.
Jeansy Flygirl, śliczne ale przymałe. Wymiary potem. W załączniku cienie: ZOSTAŁY TYLKO ODCIENIE NIEBIESKIEGO LOREAL Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-04-06 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
dorzucam kolejne butki:
- koturny firmy Sole rozmiar 36, mięciutkie i bardzo wygodne, srebrna podeszwa i ciekawe wzornictwo, zapinane na srebrną klamrę, stan bardzo dobry -koturny Lauren b apinane wokół kostki, bardzo wygodne, rozmiar 37 Obydwie pary są chyba ze skórki (nie pamiętam bo mam je już długo) ale tak wyglądają. Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2006-03-07 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1141341000
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1141340516 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1141340516 podobają mi się te rzeczy znajdziesz coś u mnie??? mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=100969 dokładka na sronie 4 odpisz prosze na miom wątku albo napisz że odpisałaś na twoim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
hej wisienko
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1141341000 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
wisienko podoba mi się body
![]() ![]() Edytowane przez Justek Czas edycji: 2006-08-16 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
nadal jestem chetna na ta zolta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
jaki rozmiarek tych bucików http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1141341764
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
a za ta bluzeczke chcialabys ta moja biala z H&M? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1141340417
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.