|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Oryginalne tusze + allegro = Możliwe?:-/
Witam
Na początku zero problemów byłam zadowolona,lecz po krótkim czasie zaczęło się z nim dziać coś okropnego.Wysechł momentalnie po prostu był już nie do użycia.I wtedy oglądając sobie z ciekawości tusze na allegro trafiłam na aukcję informacyjną,która pokazywała jak odróżnić podrbę tego tuszu.Pobiegłam po swój no i wszystko jasne-mój był podróbą Nie mam absolutnie do was pretensji,bo wiadomo tego nikt nie mógł przewidzieć w 100% Możecie dawać linki również do innych tuszy Z góry bardzo wam dziękuję
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oryginalne tusze + allegro = Możliwe?:-/
A możesz podać u kogo kupiłaś? Ja kupowałam na koncie Jasiiek i Kadamos i było ok
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Oj niestety już nie pamiętam,bo było to z 2 miesiące temu
a Ty Enkaa długo już jesteś posiadaczką tego tuszu?Bo tak psuć zaczął mi się po miesiącu przedtem wszystko było ok
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
AgOosia, ja często kupuje na allegro u pani o nicku Senigal kosmetyki L'oreal, akurat Volume Shocking jeszcze nie miałam, ale kupowałam inne tusze tej marki u tej pani. Tusz który kosztuje 20 zł nie może być originalny. U senigal kosztuje Volume Shocking 32 zł, zawsze byłam zadowolona z zakupów u niej i moge potwierdzic 100% autentycznośc kosmetyków. No i na aukcjach ma origalne zdjęcia. Poszukaj jej na allegro nie mam akurat linków, jak nie znajdziesz to poszukam
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Ja u pana jasiiek też kupowałam kosmetyki, tusz MF lash lift - w grudniu kupowałam, jeszcze świeżutki
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Nie kupowalam na Allegro tuszu L'oreal, ale mam juz na koncie jednego Burżuja i 2 Diorshow'y - wszystkie byly oryginalne, a Diorshow dostal ode mnie na recenzji 5 gwiazdek. Niestety, nie ma juz na Allegro osob, u ktorych kupowalam te tusze, wiec tymczasowo zaopatrzam sie w tansze kosmetyki prosto z drogerii... a Diorshow pierwszy kosztowal mnie 15,90 bez przesylki (drugi zlotowke wiecej).
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

Na początku zero problemów byłam zadowolona,lecz po krótkim czasie zaczęło się z nim dziać coś okropnego.Wysechł momentalnie po prostu był już nie do użycia.I wtedy oglądając sobie z ciekawości tusze na allegro trafiłam na aukcję informacyjną,która pokazywała jak odróżnić podrbę tego tuszu.Pobiegłam po swój no i wszystko jasne-mój był podróbą
Nie mam absolutnie do was pretensji,bo wiadomo tego nikt nie mógł przewidzieć w 100%
Możecie dawać linki również do innych tuszy
Z góry bardzo wam dziękuję

MIŁEGO DNIA