![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Satynowy kompel,bluza nike, topy. Nie czekaj:D
nieaktualne
1.Bluzeczka nike, stan bdb, zapina na zamek (jak widac na fotce),rozmiar S, stan bdb ;]nie ma
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2010-02-01 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Satynowy kompel,bluza nike, topy. Nie czekaj:D
2.ładna i rozciągliwa bluzeczka, rozciagliwa, ładnie dopasowywyje się do figury ,rozmiar S, badz M,bo siemoze rozciągnąc
![]()
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2006-04-01 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
3.Satynowy komlet nocny,rozmiar raczej duże M
![]() ![]()
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2006-04-01 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
6.Spodnie z Reprtera,sztruksowe,rozmi ar M
![]() ![]()
Może to prymitywne, ale ludzie tacy są, chcą mieć coś co dla innych znaczy coś ![]() wymianka ![]() Edytowane przez eMPi Czas edycji: 2006-03-10 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
oj szkoda a w tym watku?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=101630 jak niestety nic nie znajdziesz to trudno .. moze kiedy indziej ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Proszę o wymiarki satynowego kompleciku oraz sztruksów z reportera
![]()
Chwilowo nie ma mnie na Wizażu - problemy z siecią, jakby co proszę o kontakt mailem. Pozdrawiam ![]() DOKŁADKA ciuszków 10.02.2006: Ciuszki -->https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=87987 Kosmetyki --> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1060912 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja również poproszę o wymiarki sztruksów.U mnie podobał ci się strój kąpielowy,moze znajdziesz coś jeszcze bo podoba mi sie satynowy komplecik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
wymiaryu sztruksów: pas -75(tyle,ze te spodnie to bardziej zachodza na biodra,czyli typowa 36 ja mam 90 w biodrach i akurat ),dlugosc nogawki 100 cm
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
co od kompeltu, to jelsi chodzi o dół, to trudno zmierzyć,bo jest tam gumeczka i sie dopasowywują do figury
![]() Co do góry,to długosc łącznie z ramiączkami to 52-55cm, natomiastw biuscie 90, ja mma d70 i jest ok, na C tez będzie ok, gorzej na mniejsze ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
7.bluzeczka kopertowa,s-m, troszke sprana ta czern,ale wystarczy wrzucic do perowlu black magic i będzie ok
![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
odpisałam już w moim wątku, co cię interesuje? Bo ja się napaliłam na bluzę
![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie pierwsza bluza nike znajdziesz coś u mnie???
![]() mój watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=101874 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Hej Empi,dołączam fotki tej mojej bluzeczki czarnej zakładanej na szyję.Jeżeli będziesz zainteresowana to daj znać,chciałabym bardzo ten komplecik satynowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
DOKŁADAM!!
![]() 1.Brązową bluzeczkę z równiez brązową w wstązeczką, z dekoltem w serek, rozmiar 36.Jedyny minus to to,ze jest trochezmechacona, i trzeba by ją "wyczesac"
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
2.Bluzeczka, praktycznie jak nowa,slady uzywania baaardzo delikatne, rozmiar 36,z rekawkami 3/4
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.