|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Ciuszki i buty od Minody (stan idealny)!
Na 1 rzut mam na wymiane śliczne adidaski reeboka, które dostałam od kuzyna z USA... Niestety prezent okazał sie troszke nie trafiony, bo są na mnie za duże
![]() Rozmiar to 38-39, wkładka 24,5 cm NIEAKTUALNE- leci do RedButterfly ![]() Zasadniczo w zamian nie poszukuje nic konkretnego jestem otwarta na wszelkie propozycje ![]() ************************* ************************* ******* Kilka kosmetyków w stanie idealnym, używane podczas jednego wieczoru, oddam ponieważ maluje sie tylko na specjalne okazje a szkoda żeby się marnowały ![]() --> Tusz do rzęs AVON Darling Definition- nowość w serii, rzęsy ślicznie podkreślone, są na prawde czarne!- NIE MA LECI DO JUSTEK --> Błyszczyk do ust AVON Glazewear Extreme Gloss kolor Pale Pink Shine, błyszczyk dobrze nawilża usta, slicznie połyskuje a jego kolor jest delikatny (intensywnośc zalezy od ilości nałorzenia kosmetyku) - NIE MA, leci do Martek88 --> Liner do kresek ART DECO,(nie trafiony prezent od kuzyna jak zwykle) koloru ciemnej zieleni, kosmetyk jest w formie flamastra co ułatwia precyzyjne malowanie kresek, oddaje tylko wypróbowany gdyż nie lubie zielonego:P- NIE MA LECI DO JUSTEK Edytowane przez Minoda Czas edycji: 2006-06-16 o 09:52 Powód: DOKŁADKA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ciuszki i buty od Minody (stan idealny)!
DOKŁADKA!!!!!!!!!!!!!!
Srebrny pierścionek próba 925, posiada 8 oczek z cyrkonii, osadzonych w łezkowatych otworkach ![]() ![]() Nie wiem jakiego jest rozmiaru dokładnie ale można porównac do 5 groszówki:P - NIE MA, LECI DO JUSTEK Edytowane przez Minoda Czas edycji: 2006-06-16 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Tym razem znów śliczne butki;baleriny zamszowe , nowe, nigdy nie noszone,
dostałam w prezencie od kuzyna z USA ale tym razem tesh nie mój rozmiar ehhhhh Rozmiar ; 38/39 długośc wkładki to około 24,5-25 cm obcas- 7cm Butki wymienie tylko za coś naprawde super NIE MA- LECĄ DO sweeney Edytowane przez Minoda Czas edycji: 2006-05-27 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
może u mnie coś znajdziesz za butki?
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
*AVON nawilżający krem do twarzy Aloes i Avokado
Ubytek widoczny na zdjęciu ale jest to maxymalnie 30-40% *Avon Body Spray odświeżająca mgiełka "kwiat limetki i werbeny" Zużycie tez widac na zdjęciu ![]() Edytowane przez Minoda Czas edycji: 2006-06-16 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.