|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopad : pasty, płukanki, lakiery, pielęgnacja, kolorówka
ZDJĘCIE 1
1. Meridol, płukanki 100 ml, nowe (6 szt) 2. Elmex Junior, płukanka 100 ml, nowa 3. Meridol, płukanka 500 ml nowa ZDJĘCIE 2 1. Meridol, płukanka 500 ml nowa (3 szt) 2. Elmex Junior, płukanka 500 ml, nowa 3. Colgate Cool Mint 250 ml 4. Colgate Plax Complete Care 500 ml 5. Colgate Plax Natural Fresh 500 ml 6. Colgate Plax Soft Mint 500 ml (2 szt) ZDJĘCIE 3 1. Colgate Sensitive with Sensifoam whitening (09/18) 2. Colgate Maximum Cavity Protection (03/18) 3. Colgate Junior +6 4. Colgate Junior +5 5. Tonigencyl 6. Colgate Junior (2 szt) ZDJĘCIE 4 1. Krem do depilacji Veet, nowy 1/18 2. Krem do depilacji Veet, nowy 2/18 3. Olejek do masażu Etam, nowy 4. Head&shoulders thick &strong collection tonik nadający supergęstość, data ważności 03/17 ZDJĘCIE 5 1. Clarena BB, Alabaster, raz wypróbowany (04/2017) 10 ml 2. Nawilżająca odżywka zwiększająca objętość włosów,Quilibra, nowa 15 ml 3. Clarena, Body Cream Boracay, ok 20/30 m 4. Yasumi, maseczka do twarzy z kwasem hialuronowym, nowa 30 ml 5. Colway, serum do twarzy i ciała, nowe 6. Wella, odżywka do włosów ZDJĘCIE 6 1. Aussie, pianka do włosów, nowa 2. Yves Rocher, balsam do skóry suchej, nowy 3. Clinique Superbalanced Makeup 05 vanilla, wersja 15 ml, ubytek jednego mini testu na policzku 4. Colgate Herbal 5. Maska do włosów Syoss nowa
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-11-13 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
ZDJĘCIE 1
1. Bronzer Astor (zużycie ok 40-50 %) 2. Rimmel, róż użyty z 4-5 razy 3. Bronzer Paese, użyty z 2 razy 4. Czarny eyeliner IsaDora 5. Lancome miniatura kredki do oczów, czarna starczy na długie i porządne testy ZDJĘCIE 2 1. Givenchy, szminka 205 Fuchsia Irresistible, z wymiany, ja użyłam raz - nie mój kolor 2. Bourjois, Rouge Edition 12 houres, nr 28, użyta raz (nie mój kolor) 3. Essence, płynna pomadka, użyta 2-3 razy 4. Lord&Berry, użyta raz nie temperowana (czerwona) 5. Lord&Berry, użyta raz nie temperowana(różowa) 6. MaxFactor, szminka użyta kilka razy, 625 Magneta Divine ZDJĘCIE 3 1. Rimmel, miętowy, Peppermint, użyty kilka razy 2. Rimmel, różowy, Isn't she precious?, użyty kilka razy 3. Rimmel, niebieski, Britpop, użyty kilka razy 4. Rimmel, pastelowy żółty, użyty 2-3 razy 5. Rimmel, biały, użyty 2-3 razy 6. Revlon, pomarańczowy pachnący, raz użyty 7. Revlon, zielony szybkoschnący, 2 razy użyty 8. Lambre, różowy, nowy - na zdjęciu widać ubytek, jednak taki był od nowości, nie otwierany 9. Catrice, kremowy, użyty z 3 razy ZDJĘCIE 4 1. Essence niebieski lakier, 30 let's get lost, nowy 2. Essence żółty lakier, 38 love is in the air, raz użyty 3. Essie, Mojito Madness, uzyty z 2 razy 4. Nails inc, lakier matujący, użyty raz 5. Lakier Paese biały, nowy 6. Lakier Paese czarny, nowy 7. ORLY (wersja 5,3 ml) pomarańczowy, Push the limit, użyty raz 8. ORLY (wersja 5,3 ml) fioletowy, On the edge, użyty raz 9. ORLY (wersja 5,3 ml) czerwony, Fireball, użyty raz 10. ORLY, (wersja 5,3 ml) różowy Risky Behavior,użyty 2 razy 11. Lakier Collistar, 541 Corallo Preziosa, uzyty z 3 razy 12. Silcare, lakier fioletowy, 24, nowy ZDJĘCIE 5 Lakiery Taylor Morgan, edycja limitowana z filmu Kopciuszek kolory : 1. Party at the Palace 2. If the Slipper Fits 3. Watch your Step Sister 4. Ella of a Girl
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-11-13 o 23:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
moze cos za plukanki meridol?
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Hej, cos u mnie za maseczkę Yasumi i któraś z płukanek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
U mnie w wątku z Twojego wish odlewka korektora MAC prolongwear nw20 i poza mam Catrice w płynie 020. Mam także miniature bazy pod cienie Too Faced i miniature bazy pod podkład Too Faced
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To sprawdź jakbyś mogła ile go masz
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- hmm próbuje to jakoś ugryźć. Podkład Waterweight oddam tylko jeśli masz w zanadrzu jeszcze jakiś podkład też z połową zawartości i jaśniejszy, bo chciałam go generalnie za podkład wymienić, ale też NC15, bo ta nc20 byłaby na lato. Mój Studio fix nc15 już ostatnie tchnienia wydaje i jeśli innego jasnego nie będę miała , to będę ten waterweight używać. ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
1. Meridol, płukanki 100 ml, nowe (6 szt) 3. Meridol, płukanka 500 ml nowa 3. Olejek do masażu Etam, nowy 2. Nawilżająca odżywka zwiększająca objętość włosów,Quilibra, nowa 15 ml 4. Yasumi, maseczka do twarzy z kwasem hialuronowym, nowa 30 ml 5. Colway, serum do twarzy i ciała, nowe 2. Yves Rocher, balsam do skóry suchej, nowy
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
1. Meridol, płukanki 100 ml, nowe (6 szt)
2. Elmex Junior, płukanka 100 ml, nowa 3. Meridol, płukanka 500 ml nowa ZDJĘCIE 2 1. Meridol, płukanka 500 ml nowa (3 szt) 2. Elmex Junior, płukanka 500 ml, nowa 3. Colgate Cool Mint 250 ml 4. Colgate Plax Complete Care 500 ml 5. Colgate Plax Natural Fresh 500 ml 6. Colgate Plax Soft Mint 500 ml (2 szt) 1. Krem do depilacji Veet, nowy 1/18 2. Krem do depilacji Veet, nowy 2/18 4. Yasumi, maseczka do twarzy z kwasem hialuronowym, nowa 30 ml 5. Colway, serum do twarzy i ciała, nowe 6. Wella, odżywka do włosów ZDJĘCIE 6 1. Aussie, pianka do włosów, nowa 2. Yves Rocher, balsam do skóry suchej, nowy 3. Clinique Superbalanced Makeup 05 vanilla, wersja 15 ml, ubytek jednego mini testu na policzk ?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, ze bez waterweight żadna wymiana nie wchodzi w grę
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- a podkład ? o ile nie jest go znacznie więcej niż to 50%. Maskę Origns mam jeszcze w wersji 30 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Pamiętam o Tobie tylko nie mogę znaleźć tej pianki organique a wiem że gdzieś muszę ją mieć w domu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za wszystkie pasty?
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.