|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Były chłopak na studniówce?
Cześć wszystkim, piszę do Was, bo potrzebuję rady. Za niedługo mam studniówkę i niedawno dowiedziałam się, że moja przyjaciółka idzie na nią z moim byłym chłopakiem. Bardzo mnie to zszokowało. Wiedziałam, że się znają, ale jakiś czas temu mówiła mi, że nie lubi go, bo jest przemądrzały itd. (kiedy z nim byłam to się nie przyjaźniłyśmy, poznała go później przez jakiś konkurs), więc tym bardziej byłam zdziwiona, zwłaszcza, że kiedy spytałam się czy to już pewne to odpowiedziała, że tak od 3 miesięcy. Spytałam się dlaczego mi nic o tym nie powiedziała, ona stwierdziła, że nie pytałam. Było to dla mnie dziwne, bo cały czas gadamy wszystkie o naszych partnerach, a ona o swoim zawsze mówiła tylko "mój przyjaciel", no ale podejrzewam, że po prostu było jej głupio. I chodzi teraz właśnie o tego chłopaka, rozstałam się z nim w niezbyt dobrych stosunkach i mimo że minęło już trochę czasu od naszego zerwania to atmosfera jest napięta i zastanawiam się jak ją trochę rozluźnić, bo nie chciałabym przez całą imprezę unikać przyjaciółki ze względu, że przyszła z moim byłym chłopakiem. Myślałam czy nie spotkać się z nim i na spokojnie pogadać jeszcze przed studniówką. Jak myślicie, to dobry pomysł? Czy raczej zostawić to w spokoju i zobaczyć jak się rozwiąże na samej imprezie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Były chłopak na studniówce?
Wszystko zależy od tego, na czym polegają te napięte stosunki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym nie zrobiła nic. Na samej imprezie zapewne, w razie wu, serdeczna obojętność i tyle, niech sytuacja rozwija się sama. Raczej sztućcami przy stole w siebie rzucać nie będziecie, także easy ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja bym nic nie robila. Na imprezie zachowywalabym sie normalnie i tyle.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Byłam na sylwestrze, gdzie był mój były, z którym rozstanie było wręcz kosmicznie nieprzyjemne. Bardzo źle mnie potraktował. Udawałam że go nie znam, a on mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
A będziecie siedzieć obok siebie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.