|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
By³y ch³opak na studniówce?
Cze¶æ wszystkim, piszê do Was, bo potrzebujê rady. Za nied³ugo mam studniówkê i niedawno dowiedzia³am siê, ¿e moja przyjació³ka idzie na ni± z moim by³ym ch³opakiem. Bardzo mnie to zszokowa³o. Wiedzia³am, ¿e siê znaj±, ale jaki¶ czas temu mówi³a mi, ¿e nie lubi go, bo jest przem±drza³y itd. (kiedy z nim by³am to siê nie przyja¼ni³y¶my, pozna³a go pó¼niej przez jaki¶ konkurs), wiêc tym bardziej by³am zdziwiona, zw³aszcza, ¿e kiedy spyta³am siê czy to ju¿ pewne to odpowiedzia³a, ¿e tak od 3 miesiêcy. Spyta³am siê dlaczego mi nic o tym nie powiedzia³a, ona stwierdzi³a, ¿e nie pyta³am. By³o to dla mnie dziwne, bo ca³y czas gadamy wszystkie o naszych partnerach, a ona o swoim zawsze mówi³a tylko "mój przyjaciel", no ale podejrzewam, ¿e po prostu by³o jej g³upio. I chodzi teraz w³a¶nie o tego ch³opaka, rozsta³am siê z nim w niezbyt dobrych stosunkach i mimo ¿e minê³o ju¿ trochê czasu od naszego zerwania to atmosfera jest napiêta i zastanawiam siê jak j± trochê rozlu¼niæ, bo nie chcia³abym przez ca³± imprezê unikaæ przyjació³ki ze wzglêdu, ¿e przysz³a z moim by³ym ch³opakiem. My¶la³am czy nie spotkaæ siê z nim i na spokojnie pogadaæ jeszcze przed studniówk±. Jak my¶licie, to dobry pomys³? Czy raczej zostawiæ to w spokoju i zobaczyæ jak siê rozwi±¿e na samej imprezie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 22 549
|
Dot.: By³y ch³opak na studniówce?
Wszystko zale¿y od tego, na czym polegaj± te napiête stosunki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 758
|
Cytat:
![]() Ja bym nie zrobi³a nic. Na samej imprezie zapewne, w razie wu, serdeczna obojêtno¶æ i tyle, niech sytuacja rozwija siê sama. Raczej sztuæcami przy stole w siebie rzucaæ nie bêdziecie, tak¿e easy ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 612
|
Ja bym nic nie robila. Na imprezie zachowywalabym sie normalnie i tyle.
Wys³ane z mojego HTC Desire 820 przy u¿yciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 982
|
By³am na sylwestrze, gdzie by³ mój by³y, z którym rozstanie by³o wrêcz kosmicznie nieprzyjemne. Bardzo ¼le mnie potraktowa³. Udawa³am ¿e go nie znam, a on mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 76
|
A bêdziecie siedzieæ obok siebie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.