By³y ch³opak na studniówce? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2017-02-03, 21:49   #1
Julka67
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

By³y ch³opak na studniówce?

Cze¶æ wszystkim, piszê do Was, bo potrzebujê rady. Za nied³ugo mam studniówkê i niedawno dowiedzia³am siê, ¿e moja przyjació³ka idzie na ni± z moim by³ym ch³opakiem. Bardzo mnie to zszokowa³o. Wiedzia³am, ¿e siê znaj±, ale jaki¶ czas temu mówi³a mi, ¿e nie lubi go, bo jest przem±drza³y itd. (kiedy z nim by³am to siê nie przyja¼ni³y¶my, pozna³a go pó¼niej przez jaki¶ konkurs), wiêc tym bardziej by³am zdziwiona, zw³aszcza, ¿e kiedy spyta³am siê czy to ju¿ pewne to odpowiedzia³a, ¿e tak od 3 miesiêcy. Spyta³am siê dlaczego mi nic o tym nie powiedzia³a, ona stwierdzi³a, ¿e nie pyta³am. By³o to dla mnie dziwne, bo ca³y czas gadamy wszystkie o naszych partnerach, a ona o swoim zawsze mówi³a tylko "mój przyjaciel", no ale podejrzewam, ¿e po prostu by³o jej g³upio. I chodzi teraz w³a¶nie o tego ch³opaka, rozsta³am siê z nim w niezbyt dobrych stosunkach i mimo ¿e minê³o ju¿ trochê czasu od naszego zerwania to atmosfera jest napiêta i zastanawiam siê jak j± trochê rozlu¼niæ, bo nie chcia³abym przez ca³± imprezê unikaæ przyjació³ki ze wzglêdu, ¿e przysz³a z moim by³ym ch³opakiem. My¶la³am czy nie spotkaæ siê z nim i na spokojnie pogadaæ jeszcze przed studniówk±. Jak my¶licie, to dobry pomys³? Czy raczej zostawiæ to w spokoju i zobaczyæ jak siê rozwi±¿e na samej imprezie?
Julka67 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-02-03, 22:11   #2
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 22 549
Dot.: By³y ch³opak na studniówce?

Wszystko zale¿y od tego, na czym polegaj± te napiête stosunki.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-02-03, 22:15   #3
limonka1983
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 255
GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez Julka67 Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ wszystkim, piszê do Was, bo potrzebujê rady. Za nied³ugo mam studniówkê i niedawno dowiedzia³am siê, ¿e moja przyjació³ka idzie na ni± z moim by³ym ch³opakiem. Bardzo mnie to zszokowa³o. Wiedzia³am, ¿e siê znaj±, ale jaki¶ czas temu mówi³a mi, ¿e nie lubi go, bo jest przem±drza³y itd. (kiedy z nim by³am to siê nie przyja¼ni³y¶my, pozna³a go pó¼niej przez jaki¶ konkurs), wiêc tym bardziej by³am zdziwiona, zw³aszcza, ¿e kiedy spyta³am siê czy to ju¿ pewne to odpowiedzia³a, ¿e tak od 3 miesiêcy. Spyta³am siê dlaczego mi nic o tym nie powiedzia³a, ona stwierdzi³a, ¿e nie pyta³am. By³o to dla mnie dziwne, bo ca³y czas gadamy wszystkie o naszych partnerach, a ona o swoim zawsze mówi³a tylko "mój przyjaciel", no ale podejrzewam, ¿e po prostu by³o jej g³upio. I chodzi teraz w³a¶nie o tego ch³opaka, rozsta³am siê z nim w niezbyt dobrych stosunkach i mimo ¿e minê³o ju¿ trochê czasu od naszego zerwania to atmosfera jest napiêta i zastanawiam siê jak j± trochê rozlu¼niæ, bo nie chcia³abym przez ca³± imprezê unikaæ przyjació³ki ze wzglêdu, ¿e przysz³a z moim by³ym ch³opakiem. My¶la³am czy nie spotkaæ siê z nim i na spokojnie pogadaæ jeszcze przed studniówk±. Jak my¶licie, to dobry pomys³? Czy raczej zostawiæ to w spokoju i zobaczyæ jak siê rozwi±¿e na samej imprezie?
W ¿yciu jeszcze mnóstwo razy trafisz na ludzi, z którymi masz napiête relacje, jakie¶ niesnaski, nieciekawie wspomnienia, itd. Có¿... ¯ycie. Oczywi¶cie, mo¿esz zaszyæ siê w domu, by unikaæ przypadkowych spotkañ, ale nie wymagaj od innych, by unikali osób, których sama nie chcesz widzieæ. Spotkasz siê z eksem i co mu powiesz? ¯eby nie szed³ na t± studniówkê, bo Ty te¿ tam bêdziesz? Serio? Niektórzy maj± zasadê NIE RUSZAM BY£YCH przyjació³, ale nikt nikogo do niczego nie zmusi. Mo¿esz czuæ siê niefajnie, ale Twoja przyjació³ka jest wolnym cz³owiekiem. Podejmuje w³asne decyzje.
limonka1983 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-02-03, 22:22   #4
Julka67
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Poka¿ wiadomo¶æ
W ¿yciu jeszcze mnóstwo razy trafisz na ludzi, z którymi masz napiête relacje, jakie¶ niesnaski, nieciekawie wspomnienia, itd. Có¿... ¯ycie. Oczywi¶cie, mo¿esz zaszyæ siê w domu, by unikaæ przypadkowych spotkañ, ale nie wymagaj od innych, by unikali osób, których sama nie chcesz widzieæ. Spotkasz siê z eksem i co mu powiesz? ¯eby nie szed³ na t± studniówkê, bo Ty te¿ tam bêdziesz? Serio? Niektórzy maj± zasadê NIE RUSZAM BY£YCH przyjació³, ale nikt nikogo do niczego nie zmusi. Mo¿esz czuæ siê niefajnie, ale Twoja przyjació³ka jest wolnym cz³owiekiem. Podejmuje w³asne decyzje.
Przy rozstaniu obydwoje powiedzieli¶my parê s³ów za du¿o, potem by³y jeszcze g³upie sytuacje w¶ród naszych wspólnych znajomych, ale ¿adne z nas nigdy nie powiedzia³o przepraszam i bardziej o to chodzi³o mi, mówi±c o spotkaniu. Wcale nie mam zamiaru mu zabraniaæ i¶æ na t± studniówkê, to by³oby zupe³nie bez sensu.
Julka67 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-02-04, 07:10   #5
nyana89
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 758

Cytat:
Napisane przez Julka67 Poka¿ wiadomo¶æ
Wcale nie mam zamiaru mu zabraniaæ i¶æ na t± studniówkê, to by³oby zupe³nie bez sensu.
Nie, Kochana. To by³oby wrêcz niemo¿liwe, ¿eby¶ mia³a komu¶ czegokolwiek zabraniaæ, doros³ej osobie, z któr± - dodatkowo - nic Ciê ju¿ nie ³±czy
Ja bym nie zrobi³a nic. Na samej imprezie zapewne, w razie wu, serdeczna obojêtno¶æ i tyle, niech sytuacja rozwija siê sama. Raczej sztuæcami przy stole w siebie rzucaæ nie bêdziecie, tak¿e easy
Stary 2017-02-04, 07:57   #6
Adrianna_8
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 612

Ja bym nic nie robila. Na imprezie zachowywalabym sie normalnie i tyle.

Wys³ane z mojego HTC Desire 820 przy u¿yciu Tapatalka
Adrianna_8 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-02-04, 09:51   #7
201706081317
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 982

By³am na sylwestrze, gdzie by³ mój by³y, z którym rozstanie by³o wrêcz kosmicznie nieprzyjemne. Bardzo ¼le mnie potraktowa³. Udawa³am ¿e go nie znam, a on mnie.
201706081317 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2017-02-04, 11:15   #8
MalowanaAnia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 76

A bêdziecie siedzieæ obok siebie? Mo¿e studniówka to okazja do pogodzenia siê
MalowanaAnia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2017-02-04 12:15:06

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.