Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dot.: >>>>>>.szukam Cieżkich, Grubych Srebrnych Bransoletek!!!<<<<<<<
Mam gruba(0,75cm) , ciezka ,srebrna branzoletke. Nie jest ona łączona, jest stała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
perfumove love
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
oo, ja mam jedna
![]() ![]() a co mogłabys za nia zaoferowac?
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
wklejam fotki tej bransoletki
![]() jest srebrna, dostałam ją od cioci na 18nastke.
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
w zasadzie chodziło mi bardziej o bransoletki, ale ta tez jest całkiem ładna
![]() mogłabyś zmierzyć jej obwód wewnątrz?? jak się ją zakłada? przejrzyj mój watek czy coś ci wpadnie w oko... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
opolanka: hmm... chodziło Ci bardziej o bransoletki? przeciez to własnie JEST brasoletka. poziomo na szerokosc wewnatrz 6,5cm, a pionowo 5cm. nie mam zadnej nitki pod reka, zeby zmierzyc obwod. zakłąda sie ją tak, ze z jednej strony (fotka druga) ma takie miejsce, gdzie mozna ja odgiąć. to miejsce potem jest na dole, wiec go nie widac.
a u Ciebie zainteresowało mnie: 5.Krem termoochronny do prostowania włosów Techni.art L'oreal Professional. Zużyte ok. 15%. 4.SZAMPONETKA Schwarzkopf Palette INSTANT COLOR. Kolor zmywalny- Formuła Kolor z witaminą C. Kolor nr.5 MIEDŹ. 5.Goldwell Definition, Shine&Vitality Volumespray, Gloss and Vitality for normal to fine hair. A jest go ok. 40% Spray dla włosów od normalnych do cienkich, zawiera kwasy AHA, Lemon milk i czynniki zwiekszające objetość wzmacniajace słabe włosy. 8. Colorastay Revlon'u Ivory. Doskonały podkład, świetnie i na długo matujący. Tylko sprawdzony raz tak więc jest go 99% 9.Estee Lauder Double Wear, kolor Shell Beige,średni beż,jest trwały, matujący,zużycie ok. połowy (chyba jest nawet troche wiecej) 10.Chanel, Teint Cristallin Stick, koloru Limpide, podkład mocno nawilżający, lekko rozświeta. Tester, jest go około 40 % (który z tych podkładów jest najjasniejszy?) 14.Cienie niezidentyfikowane poczwórne-zostały 3 : srebro, żółte złoto i pomarańczowe złoto. Wszystkie z drobinkami. Zużycie- najmniej srebro (15%), stare złoto 25%, żółte złoto 40% 16.Cienie Estee Lauder: brązowy i biały, matowe. Ich zużycie oceniam na 30 %. GWP, w środku lustereczko schowane w wysuwanej szufladce . Trwałe. 22. TABLETKI ODCHUDZAJACE!!!!Zawsze sie przyda Tabletki są na bazie ziół, pozostało ich ok. 250 sztuk, należy stosować 2 razy dziennie przed posiłkiem 3-4 sztuki popijając dużą ilością wody.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Co powiesz za bransoletkę: tabletki odchudzajace, cienie Estee Lauder i te niezidentyfikowane oraz dodatkowo spray modelujacy Goldwella i szmponetkę?
jestem dodatkowo zainteresowana bluzeczką czarną z krzyzem i spódnicą w białe kwiaty. Prosze o dokładne wymiarki i zdjęcia. Dodałabym wtedy podkład w sztyfcie Chanel albo Revlon'a. Te są najjaśniejsze, z tym, ze Chanel bardziej w tonacji żółtej a Revlon w rózowawej. Edytowane przez opolanka Czas edycji: 2006-03-27 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
to ta o ktorej mowilam
![]() ![]() ogolnie pokaze Ci wszystkie rzeczy takie kosmetykowe i biżuterie. Ona jest u gory w środku niej jest pierścionek. jak bedziesz czyms zainteresowana daj znac ![]()
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Witaj, mam gruba ,ciezka srebrna bransoletke
![]() Zdjęcia sa niedokładne ,gdyż srebro odbijało się od obiektywu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() U Ciebie zainteresowały mnie: 9.Estee Lauder Double Wear, kolor Shell Beige,średni beż,jest trwały, matujący,zużycie ok. połowy (chyba jest nawet troche wiecej) 14.Cienie niezidentyfikowane poczwórne-zostały 3 : srebro, żółte złoto i pomarańczowe złoto. Wszystkie z drobinkami. Zużycie- najmniej srebro (15%), stare złoto 25%, żółte złoto 40% (wiem, wiem, rezerwacja... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Hathayoga, nie zdecydowałam sie jeszcze...poczekam czy pojawią sie inne propozycje, jeśli nic nie będzie, to rozważę twoja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
perfumove love
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.