![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Listopad u Blezikowej <3NIEAKTUALNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witam was kochane w moim nowym wątku ![]() Mój poprzedni, październikowy wątek musiałam zamknąć z powodu pilnych spraw rodzinnych, stąd też nie miałam czasu na wizaż i przez dłuższy czas nie byłam aktywna. Z tego miejsca pragnę bardzo przeprosić wizażanki,, z którymi dogadywałam się w sprawie wymian i z dnia na dzień przestałam odpisywać. Przepraszam was ![]() W postach #23- #26 ubranka dziecięce ![]() Kilka moich zasad: * Ja odpisuję w Twoim wątku, a Ty w moim * Osoby mające mniej niż 10 przekupek poproszę, aby wysłały paczki jako pierwsze * Rzeczy wymienione usuwam lub oznaczam TAK * Rzeczy pakuję w koperty z odzysku lub w szary papier, rzadko kiedy kupuję nowe koperty * Wysyłam tylko przesyłką rejestrowaną - listem poleconym lub paczką. Ciebie proszę oto samo. * Zawsze informuję o wadzie, jeśli dany przedmiot takową posiada. Proszę nie ukrywaj przede mną rzeczywistego stanu Twoich rzeczy, prawda i tak wyjdzie na jaw * Każde oszustwo zgłaszam na policję Moja wish-lista: * wszelkiego rodzaju swetry (narzutki, oversize itp) * rurki z wysokim stanem * botki/kozaki na zimę * kurtka zimowa (nie płaszcz tylko kurtka !) * sukienka na jesień/zimę * mini sukienka na Sylwestra (mile widziana sukienka w cekiny) Mój rozmiar to S obuwia 37-38 ![]() Liczę na owocne wymiany ![]() Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-12-08 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad u Blezikowej <3
1.2.3.4.5. Czerwone, zamszowe szpilki Deezee. Rozmiar 37. Buty są nowe tylko przymierzone, w oryginalnym pudełku wraz z zapasowymi fleczkami. Świetnie się prezentują.
6.7. Granatowa rozkloszowana sukienka S.Moriis. Rozmiar z metki S. Stan idealny - sukienka raz założona, raz wyprana. Sukienka miała przyszytą złotą, firmową blaszkę, ale została ona odpruta - nie ma po tym śladu, a można ją ponownie przyszyć. Sukienka ślicznie się układa, dół podszyty dodatkową warstwą, aby ładnie odstawała. 8.9.10. Miętowe nowe platformy Deezee. Rozmiar 4 (polskie 37). Platformy są nowe tylko przymierzone o czym świadczy podeszwa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.4.5.6. Nowe z metkami rurki Pull&Bear. Rozmiar 36. Rurki posiadają fabryczne dziury i przetarcia.
7.8.9.10. Rurki Bershka z wysokim stanem. Rozmiar 36 jednak według mnie wychodzą większe. Stan bardzo dobry jedynie z tyłu jak bardzo mocno się je naciągnie to widać od wewnątrz jak na szwy w niektórych miejscach zaczynają się rozchodzić, ale jest to od wewnątrz a przy noszeniu nic a nic nie widać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.4. Jasno szare leginsy push up z sercem na pupie. Rozmiar XS. Leginsy są nowe bez metki (takie mi już przyszły z internetowego butiku).
5.6.7. Czarna prążkowana sukienka z łezką na dekolcie. Rozmiar uniwersalny. Sukienka jest nowa z papierową metką. 8.9.10. Treginsy TopShop. Rozmiar z metki 34. Stan bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1.2. Beżowa ramoneska z materiałowymi, prążkowanymi wstawkami. Rozmiar z metki 1 (nasze polskie S). Stan ogólny bardzo dobry jedynie wstawki są delikatnie zmechacone.
3.4.5. Pudrowe rurki H&M z zamkiem z tyłu. Rozmiar 36. Spodnie są nowe z częściową metką. 6.7.8.9. Rozkloszowana sukienka S.Morris. Rozmiar XS. Stan idealny - sukienka raz założona. Dół sukienki podszyty jest grubszą warstwą dzięki czemu sukienka idealnie się układa i odstaje - jest rozkloszowana. Kolor nie jest tak wyrazisty jak na zdjęciu. Zdjęcie pierwsze zapożyczone ze strony, chciałam pokazać jak sukienka prezentuje się na osobie. 10. Beżowy bardzo ciepły komplet - czapka + komin. Stan oceniam na idealny gdyż komplet miałam tylko raz na sobie. Kosztował 59zł. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-11-04 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.4. Karmelowe wysokie platformy. Rozmiar 5, ja noszę 37 i były idealne. Stan bardzo dobry. Buty były założone dwa razy. Przebarwienia widoczne na zdjęciach są od nowości.
5. Nowy z papierowymi metkami sweterek Stradivarius. Rozmiar z metki S. 6.7.8. Czarne a'la woskowane rurki Stradivarius. Rozmiar 36. Stan idealny. 9.10. Białe body wiązane przy dekolcie. Rozmiar S. Stan idealny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.4. Rurki Pull&Bear. Rozmiar z metki S jednak dla mnie to bardziej XS. Stan bardzo dobry.
5.6.7. Beżowy płaszczyk zapinany na zamek ze skórzanymi wstawkami. Rozmiar z metki S. Płaszczyk był założony tylko dwa razy, nigdy nie był jeszcze prany. W komplecie jest odpinany kaptur, którego nie ma na zdjęciu. 8.9. Czarne wiązane body. Rozmiar uniwersalny. Stan idealny. 10. Ciepły, gruby komin w kolorze pudrowego różu. Kupiony w sieciówce, ale nie pamiętam dokładnie gdzie, bo ucięłam metki. Komin ozdabiany jest delikatnie cekinami. Stan idealny. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-11-02 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.4. Marmurki Tally Weijl z wyższym stanem. Rozmiar z metki 34 jednak spodnie są bardzo elastyczne także S-ka spokojnie w nie wejdzie. Stan bardzo dobry.
5.6.7.8.9. Jasne treginsy SinSay. Rozmiar 36. Stan ogólny bardzo dobry jedynie spodnie miały zszyte dwie dziurki: z tyłu nie daleko kieszeni oraz na szwie po wewnętrznej stronie nogawki. 10. Karmelowy/ciemno beżowy komin. Stan idealny. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-11-02 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1.2. Granatowa bluza z a'la kominem Cropp. Rozmiar S. Bluza jest nowa tylko wyprana także stan idealny.
3.4.5. Czarne pikowane botki. Rozmiar 37. Stan bardzo dobry z minusem za małe rysy na lakierowanej powierzchni. Botki lekko ocieplane. Na zdjęciu są przybrudzone, gdyż zdjęcia robiłam od razu po przyniesieniu ich ze strychu, przed wysyłką zostaną wyczyszczone. 6.7.8. Czarne prążkowane body z wiązaniem przy dekolcie. Rozmiar z metki S. Stan idealny. Body kupiłam na vinted i nie wiem czy zapięcie było oryginalne czy było coś przy nim majsterkowane. 9. Eko skórka w kolorze rudym/karmelowym. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry. 10. Chabrowy komin. Stan bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Czarne leginsy zipy. Rozmiar z metki S/M. Stan idealny. Leginsy mają odpinane zameczki na dole nogawek.
4.5. Musztardowa sukienka/dłuższy sweterek Bershka. Sukienka jest nowa bez papierowej metki. Chciałam aby była ciut krótsza i "złapałam' ją sobie od spodu nitką, można bez problemu odpruć. Z tyłu zip. Rozmiar z metki S. 6. Jasna, cienka bluza z kominem New Yorker. Rozmiar XS. Stan idealny. 7. Beżowy sweterek. Rozmiar z metki S jednak sweterek jest szeroki więc będzie dobry na osoby noszące zarówno mniejsze jak i większe rozmiary. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania. 8.9.10. Świetne marmurki. Metka z rozmiarem urwana, ale według mnie jest to XS/S małe M. Stan ogólny bardzo dobry jedynie spodnie miały zszytą dziurkę na pupie oraz w kroku (patrz zdjęcia). W pasie regulacja szerokości + gumka także spodnie idealnie się dopasowują. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.4.5. Czarny kombinezon New Look. Rozmiar z metki 38. Kombinezon jest elegancki (nie dresowy!), z tyłu ma maleńkie wycięcie, w pasie gumkę, regulowane ramiączka. Kombinezon kupiłam na vinted jako stan idealny jednakże z fabryczną wadą, a mianowicie jedna nogawka na dole jest 2cm węższa od drugiej. Dziewczyna od której odkupiłam kombinezon twierdzi, że nie rzuca się to w oczy podczas noszenia, ja niestety nie jestem w stanie tego stwierdzić, gdyż z powodu opuchniętej nogi nie umiem przecisnąć stopy przez nogawkę. Stąd też nie mam możliwości zrobienia zdjęcia na sobie. Myślę, że naprawienie owej wady będzie kosztowało grosze u krawcowej. Kombinezon wygląda jak nowy.
6.7.8. Dresowe szorty Atmosphere. Rozmiar 36, ale na 38 także będą dobre. Stan ogólny bardzo dobry jedynie z tyłu na szewku jest miniaturowa dziureczka (nie bardzo dało się ją uchwycić aparatem). 9.10. Szara dresowa bluza. Rozmiar uniwersalny. Stan idealny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1.2. Czarna bluzeczka. Rozmiar uniwersalny. Bluzka jest nowa z papierową metką.
3.4.5. Bluzeczka Nike. Rozmiar z metki S jednak bluzka jest szersza, opadająca delikatnie na jedno ramię także na rozmiar M również będzie pasować. Stan ogólny bardzo dobry jedynie znaczek nike jest delikatnie popękany (napis Nike bez wad). 6.7. Szary dresowy kombinezon z zipem. Rozmiar uniwersalny (dla mnie to M, bo ja noszę S i jest trochę za duży). Stan idealny. 8.9. Szara bluza Sinsay z neonowym napisem. Rozmiar z metki S jednak bluza to typowy oversize. Stan idealny - raz założona. 10. Szal w panterkę. Stan bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Świetne spodnie typu baggy. Brak rozmiaru na metce (osoba na zdjęciu nosi rozmiar XS/S). Stan bardzo dobry, spodnie noszą normalne ślady użytkowania.
4.5. Czarna luźna sukienka Vila. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry. Góra sukienki jest luźna, opadająca na jedno ramię, dół dopasowany. 6.7. Szara bluza z kapturem kupiona w New Yorkerze. Rozmiar z metki XS. Stan bardzo dobry z minusem za lekkie zmechacenia. 8. Biała bluzka z złotym sercem. Rozmiar uniwersalny. Stan bardzo dobry. Łańcuszek można odpiąć 9.10. Bluzeczka kupiona w Butiku. Przód mgiełka, tył bawełna. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1.2. Sandałki granatowo-białe. Rozmiar 37. Stan idealny - buty założyłam tylko raz, ale jednak mi nie pasują.
3. Beżowy sweterek typu oversize Sinsay. Rozmiar z metki S jednak sweterek będzie pasował zarówno na mniejsze jak i większe rozmiary gdyż ma szerszy, opadający na jedno ramię krój. Stan bardzo dobry z minusem za lekkie zmechacenia. 4.5.6.7. Czarny długi kombinezon Great Feeling London Paris Milan. Rozmiar z metki S/M. Dekolt kopertowy, na dole nogawek ściągacze, w pasie pasek, który można wiązać na wiele sposobów. Stan bardzo dobry. 8.9. Kombinezon w kwiatki. Rozmiar z metki 8 czyli polskie S. Kombinezon jest nowy bez papierowych metek (w środku na metce została "sprzączka" po metce papierowej). W biuście gumka. 10. Szara bluzeczka Pieces. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania. Rozmiar z metki L, ale ja nosiłam jako oversize na jedno ramię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1. Sweterek H&M. Rozmiar z metki S jednak dobry będzie także na większe i mniejsze rozmiary gdyż jest dość szeroki. Stan bardzo dobry.
2.3. Beżowe koronkowe spodenki. Rozmiar uniwersalny. Stan idealny. 4. Beżowa bluzeczka marki Pulz Jeans. Rozmiar z metki M, ale ja noszę S i leży idealnie. Stan idealny. 5.6. Szara bluzeczka typu oversize. Rozmiar z metki M, ale na S także ładnie wygląda. Stan idealny. Przy rękawku urocza falbanka. Bluzeczka jest luźna, opada na jedno ramię. 7.8. Marmurkowe spodenki Cross. Stan idealny. Brak rozmiaru na metce, ale dla mnie to XS/S. Spodenki są dość mocno wycięte, idealnie podkreślają pupę. 9. Biała klasyczna bluzeczka Milla. Rozmiar z metki XS. Bluzeczka idealnie nadaje się do sportowych stylizacji jak i eleganckich. Stan bardzo dobry. 10. Apaszka w panterkę. Stan bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1.2. Czarna koszulka z wyciętymi pachami Atmosphere. Rozmiar z metki 38. Stan bardzo dobry.
3.4. Beżowa torebeczka Atmosphere. Stan bardzo dobry. 5.6. Szare rękawiczki. Stan bardzo dobry. 7.8. Kombinezon. Rozmiar z metki M, ale na S również będzie pasował. Świetnie się prezentuje. 9. Neonowa bokserka Tally Weijl. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania. 10. Kremowy komin. Stan bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
1. Neonowa koszulka H&M. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry z minusem za delikatne zmechacenia w niektórych miejscach.
2.3.4. Spodenki SinSay. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. 5.6. Mgiełka khaki z rozcięciami z przodu marki Soyaconcept. Rozmiar z metki L jednak na S również fajnie leży. Bluzka nowa z papierowymi metkami. 7.8. Sukienka w paski Just Female. Rozmiar z metki XS. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania, delikatne zmechacenia. Sukienka ma dość głęboki dekolt z przodu i z tyłu. Kupiona na Zalando za 159zł. 9.10. Jeansowe spodenki SinSay. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry. Spodenki są fajnie wykrojone, nogawki na dole postrzępione, idealnie podkreślają pupę. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-11-02 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Czarny dół od stroju kąpielowego z wyciętymi serduszkami. Majteczki są nowe. Rozmiar M.
4.5. Sportowy biustonosz. Rozmiar XS. Stan idealny. Biustonosz ma delikatne, usztywniające wkładki. 6.7.8.9. Czarne leginsy z zipami. Rozmiar z metki 36. Stan bardzo dobry z minusem za dwie malutkie dziurki w okolicach kolana. 10. Komplet bransoletek, nowy jak widać na zdjęciach. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-11-02 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1.2. Biała bluzeczka z siateczką i zipem. Rozmiar ok. S (brak rozmiaru na metce, ale ja noszę rozmiar S i jest dobra). Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania.
3.4. Baleriny floral Cropp. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry. 5. Biała bluzka Stradivarius. Rozmiar z metki S. Stan ogólny bardzo dobry jedynie bluzeczka jest ciut zmechacona. 6.7. Biustonosz z koronką. Brak metki z rozmiarem, ale jest to na pewno 75A. Biustonosz świetnie "zbiera" piersi. Stan idealny. 8.9.10. Jasno szare botki z ćwiekami. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry z minusem za delikatne ryski na przodzie butów oraz małe przetarcie na jednym bucie z tyłu. Ćwieki są wszystkie, fleki nie wymagają jeszcze wymiany. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-11-02 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
1. Czarna bluzka z napisem SinSay. Rozmiar z metki S jednak bluzka ma szerszy krój także będzie dobra na mniejsze jak i większe rozmiary. Stan ogólny bardzo dobry jedynie napis w niektórych miejscach jest delikatnie popękany.
2.3.4. Czarna sukienka z ćwiekami na ramionach. Brak metki z rozmiarem, ale według mnie to S. Z tyłu sukienka zapinana na złoty suwak. Sukienka z tyłu ma lekkie wycięcie. Stan ogólny bardzo dobry (bez dziur, plam) jedynie sukienka jest troszkę zmechacona i należy ogolić ją maszynką do ubrań. 5. Bluzeczka typu oversize. Rozmiar z metki S, ale jest dość szeroka także będzie pasowała także na M a nawet L. Stan idealny - raz założona. Bluzeczka jest luźna, opada na jedno ramię. 6.7.8. Czarne koronkowe spodenki kupione w New Yorkerze (Fishbone). Rozmiar z metki S. Stan ogólny bardzo dobry jedynie w jednym miejscu spodenki mają dziurę (nie rzuca się to w oczy gdyż spodenki pod koronką mają czarną podszewkę). 9. Zwiewne szorty z wzorem w słonie. Rozmiar uniwersalny (ja nosiłam przy S). Stan idealny jedynie w pasie był sznurek, ale go wyciągnęłam, bo był brzydki i długi .Gumka w pasie bardzo dobrze trzyma. 10. Kolorowa apaszka. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-11-02 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Jasno beżowe botki z klamrami. Rozmiar 37. Stan ogólny bardzo dobry - buty noszą normalne ślady użytkowania, ryski na obu butach (widoczne na zdjęciu).
4. Szara bokserka Bershka. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry. 5. Biały top oversize. Stan bardzo dobry - w niektórych miejscach top jest delikatnie zmechacony. 6.7.8.9. Czarne spodnie z zipem z przodu. Przód z eko skórki, tył materiałowy. W pasie z tyłu gumka dzięki czemu spodnie idealnie dopasowują się do sylwetki. Rozmiar S. Stan ogólny bardzo dobry, tył wygląda jak nowy tylko w kroku spodnie mają małe przetarcie, którego nie widać podczas noszenia (widać na zdjęciu). 10. Biała bluzka na jedno ramię SinSay. Rozmiar XS, ale będzie pasować również na S i małe M. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-11-02 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
1. Czarne gumowe klapki z kwiatuszkiem. Rozmiar 38, ale to zdecydowanie 37 dlatego taki też zaznaczyłam. Stan idealny, używane tylko pod prysznic podczas pobytu w szpitalu. Nie zdążyłam ich wyczyścić stąd na zdjęciu są skurzone (przed wysyłką oczywiście je wyczyszczę).
2. Kalosze w panterkę. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry. 3. Bluzeczka Stradivarius. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. 4.5. Miętowa koszula nocna. Stan idealny - raz założona. Rozmiar S. 6. Koralowe balerinki Boot square. Rozmiar 38. Miękka wkładka wewnętrzna z ozdobnymi kwiatkami. Stan bardzo dobry. 7.8. Koralowy żakiet. Rozmiar z metki M, ale według mnie jest mniejszy. Stan oceniam na bardzo dobry. 9. Czarny żakiet Reserved. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry z małym minusem. 10. Złota kolia. Kilka razy założona. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-11-02 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
1. Jeansowa koszula H&M. Rozmiar 98. Stan idealny.
2. Bluzka w paski Name It. Rozmiar 98. Stan idealny. 3. Bluzka z długim rękawem H&M. Rozmiar 98/104. Bluzka jest nowa tylko wyprana. 4. Bluzka Reserved. Rozmiar 98. Stan bardzo dobry. 5. Bluzka H&M. Rozmiar 98/104. Bluzka jest nowa tylko wyprana. 6. Bluzka H&M. Rozmiar 98/104. Bluzka jest nowa tylko wyprana. 7. Bluza H&M. Rozmiar 98/104. Bluza jest nowa tylko wyprana. 8. Eleganckie spodnie Zara. Rozmiar 110, ale jak to Zara wychodzą mniejsze. Stan bardzo dobry. 9. Spodnie Lupilu. Rozmiar 110. Stan bdb-. 10. Zabawki dla niemowlaka. Stan idealny/bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-11-02 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
1. Prześcieradła do łóżeczka. Stan bardzo dobry.
2.3. Buciki Sprandi rozmiar 23 kupione w CCC 14 marca 2015r. (od tej daty liczona jest dwuletnia gwarancja). Stan bardzo dobry. Buciki nie mają dziur, przetarć. Jedynie są do lekkiego wyczyszczenia. 4.5. Śniegowce w samoloty. Rozmiar 24. Stan bardzo dobry. Na zdjęciu są brudne za co przepraszam, ale miałam chwilę na zrobienie zdjęć. Oczywiście oddam wyczyszczone. 6. Buciki. Rozmiar 25. Stan bardzo dobry. Buciki wiązane i zapinane po boku na zameczek. W środku ocieplane. 7. Sandałki. Stan bardzo dobry. 8. Papcie. Stan bardzo dobry. 9. Czapka H&M. Rozmiar z metki 98/104, ale wychodzi mniejsza. Stan idealny. 10.Czapka. Rozmiar z metki 50. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-11-02 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
1. Rękawiczki. Stan bardzo dobry.
2.Czapka H&M. Rozmiar 6-12 miesięcy. Stan bardzo dobry. 3. Czapeczki na zimę. Stan db/bardzo dobry. 4. Koszula w kratę. Rozmiar 86. Stan idealny. 5.Kombinezon dwuczęściowy. Rozmiar z metki 12mieś. Stan bardzo dobry. 6. Komplet rozmiar 68/74. Stan idealny. 7. Koszulka dla chłopca marki H&M. Rozmiar z metki 74. Stan ogólny bardzo dobry jedynie nadruk jest jaśniejszy. 8.Komplecik. Rozmiar 74. Stan bardzo dobry. 9. Kąpielówki. Stan idealny. 10. Spodenki H&M. Rozmiar 74. Stan idealny. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-11-02 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
1. Kamizelka H&M. Rozmiar 86. Stan bardzo dobry.
2.Koszulka. Rozmiar 68. Stan bardzo dobry. 3. Spodnie (beżowe H&M). Rozmiar 62. Stan bardzo dobry. 4. Body (niebieskie H&M). Rozmiar 68. Stan bardzo dobry. 5. Body (te z kołnierzykiem H&M). Rozmiar 62. 6. Bluza. Rozmiar ok. 62. Stan bardzo dobry. 7. Koszulka Cherokee rozm. 56. Stan bardzo dobry. 8. Bluza. Rozmiar z metki first size. Mój mały nosił je w pierwszym miesiącu. Stan bardzo dobry. 9. Bluzeczka z długim rękawkiem. Rozmiar 68. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-11-02 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
hej interesuje mnie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1478103229 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1478100905 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1478103229 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1478104446 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1478102764 moze zamiana? Edytowane przez Mikasu Czas edycji: 2016-11-03 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1478100488
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1478101169 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1478103229 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1478103562 coś u mnie?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.