W³osy cienkie, gêste, niskoporowate - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zamkniête > Fora sponsorowane > Forum z ekspertem marki Gliss Kur

Notka

Forum z ekspertem marki Gliss Kur Zapraszamy do zadawania pytañ naszemu ekspertowi marki Gliss Kur. Ekspert Magdalena Krulikowska - Konsultant Naukowy Schwarzkopf&Henkel oraz wyk³adowca WSZKiPZ, odpowie na Wasze pytania dotycz±ce pielêgnacji w³osów.

Narzêdzia
Stary 2016-12-05, 16:35   #1
Kasiektom
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 9

W³osy cienkie, gêste, niskoporowate

Witam, ja mam problem z uzyskaniem jakiejkolwiek objêto¶ci moich w³osów.. Mam w³osy niskoporowate, cienkie ale gêste, sypkie wiêc s± raczej zdrowe.. ale ten nieustaj±cy przyklap.. szampony zwiêkszaj±ce objêto¶æ czêsto podra¿niaj± mi skórê g³owy, wykonujê te¿ co jaki¶ czas peelingi skóry g³owy, które na jakie¶ dwa dni daj± mi uczucie push-up.. stosujê wcierki i kuracje na porost w³osów i widaæ, ¿e zaczynaj± ju¿ wyrastaæ np. w zakolach i mam nadziejê, ¿e te nowe w³osy dodadz± objêto¶ci.. ale co stosowaæ z rzeczy kosmetyków, aby by³ chocia¿ minimalny efekt objêto¶ci?
Kasiektom jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2016-12-07, 12:10   #2
michall336
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5
Dot.: W³osy cienkie, gêste, niskoporowate

Mam ten sam problem, ca³y czas z tym walcze.

Edytowane przez michall336
Czas edycji: 2016-12-08 o 20:06
michall336 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2016-12-11, 00:19   #3
Mia1612
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 299
Dot.: W³osy cienkie, gêste, niskoporowate

Polecam zacz±æ od szamponu delikatnego, ale jednocze¶nie przeznaczonego dla w³osów bez objêto¶ci/przet³uszczaj±cych siê. Na moje cienkie w³osy dzia³a dobrze Eubiona szampon z rumiankiem i kiwi, szampon Avalon organics Rozmarynowy lub z aptecznych szampon Pharmaceris Keratineum. Oprócz tego l-cysteina jako dodatek przy myciu w³osów. Dodatkowo warto czasem niskoporowate w³osy lekko "podniszczyæ" np farbowaniem henn± albo farb± apteczn± (Herbatint, Biokap, w odcieniu np o ton ja¶niejszym od naturalnego), niektórzy dopiero wtedy zauwa¿aj± poprawê w uk³adaniu siê w³osów
Mia1612 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Nowe w±tki na forum Forum z ekspertem marki Gliss Kur

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2016-12-11 01:19:28

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.