![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Zapraszam na uczte kosmetyczną :-)
NIEAKTUALNE - WSZYSTKO WYMIENIONE
Dziewczyny uporządkowałam i dodałam - zapraszam do targowania ![]() * Podkład kremowy w kompakcie Estee Laeder Ideal Matte 02 Pale Almond zużyty w ok 40% * Róż Chanel jeszcze z kartonikami i saszetką- Joues Contraste nr. 96 Caprice * Róż Divinora Radiant Blush kolor 285 Rose Passions * Tusz podwójny Loreal fiololetowy Prune/Plum czyli baza i tusz wydłużający * Kredka brązowa Lancome nr. 105 001 Noir Andalou * Cień Bourjois w słoiczku z pędzelkiem, pozornie biały, opalizuje na błękit kolor 08 Regard bleu * rezerwacja Krem różany Dr. Hauschka -3/4 z 30 ml * Piramidka cieni Inglot Sprint 3 szt -blado żółty nr.29, piękna zieleń nr. 28 i granat nr. 55 ,zestaw cudny , nie dla mnie bo lekko perłowy * Pędzel We-Ma do różu - ścięty, używany kilkanaście razy * Eau de parfum -Oxygene -Lanvina zostało ok 10 ml z 30 -super trwały,bardzo przyjemny zapach * Serum krystaliczne Rene Blanche w opakowaniu zastępczym-zostało tyle co na foto * rezerwacja Samoopalacz LRP Autohelios Gel-Creme ze 100 ml zostało ok 70 * Krem łagodzący Bioderma Sensibio DS do cery mieszanej z 40 ml zostało 50-60% * Krem Eris Forte 35+ -biomimetryczny krem przeciwzmarszczkowy 2 stopnia z 50ml zostało 40ml 2 próbki * Photoderm max spf 100 -Creme Tintee Bioderma- koloryzowany- 5 ml *rezerwacja Avene Hydrance Optimale UVA i UVB 15 do cery mieszanej 5 ml Wymienię się na - odsypkę różowych meteorków - Effaclar K - inne propozycje też rozpatrze-byleby nie odlewki i próbki za pełnowymiarowe - tradycyjnie dziękuję za Avon i Oriflame WYMIENIONE -z abar18 Irreelle Blush nr. 60 Be-Bop - z aisne Tusz Rimmel Extra Super Lash kolor brązowy - z aisne Kredka miss sporty nr. 16 ocean , ładny granat - z An Poczwórne cienie Chanel Les 4 Ombres kolor 08 Vanites zużyte w 5% - z NOOR Puder Givenchy Pryzmy nr.02 Chic White zużyte w 3-5 % - z kingą Podkład Gosh X-ceptional Wear kolor 12 Natural, bardzo fajny - z kingą Róż Burżujka nr 33 nazywa się Lilas D'or - z kasiulką Błyszczyk Diora Addict Plastic Gloss nr. 464 Madly Pink - z kasiulką Estee Lauder puder sypki- Lucidity nr. 03 medium,ok.1/3 Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Żandarm na emeryturze
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Zapraszam na uczte kosmetyczną :-)
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Mam cienie pryzmy givenchy -kolor zen pastel poczwórne-matowo-satynowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Róż Burżujka nr 33 nazywa się Lilas D'or !!! wlasnie szukam tego różu! Nie wymieniłabyś go na pomadkę bourjois kolor 18? Bardzo mi zależy. Jest założony wątek z nią własmnie w zamian za ten róż. link do wątku i zdjęcia pomadki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121031 i oczywiście to co w podpisie
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
Pędzel We-Ma do różu - ścięty, używany kilkanaście razy Krem łagodzący Bioderma Sensibio DS do cery mieszanej z 40 ml zostało 50-60% Photoderm max spf 100 -Creme Tintee Bioderma - 5 ml
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Czy interesuje cie Double Agent za pryzmy? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=114222
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
zainteresowałoby Cię coś za pryzmy? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=122193
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
interesują mnie:
* 2 róże Chanel jeszcze z kartonikami i saszetkami * Poczwórne cienie Chanel Les 4 Ombres kolor 08 Vanites zużyte w 5% a oddałabym puder sypki L`oreal Translucide - transparentny i puder sypki Isa Dora (zużycie - jakieś 15%) - ten trochę ciemniejszy mam jeszcze taki kremik - nowy http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post2022612
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121640 poza watkiem mam jeszcze puder Diora (compact) i odsypke sypkiego Chanela.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Noor masz może fotke z realu?i co z pudełkiem, nie będę miała go gdzie wsypać ,bo pierwotnie myślałam raczej o pudrze prasowanym-ale propozycja jest kusząca
Lolu cienie są błyszczące , więc nie dla mnie zapachy tez nie, za pryzmy wolę jednak zwykły puder Sylwio na fotkę chętnie zerknę,ale tylko jeśli podoba Ci się w wątku coś innego , bo jednak za pryzmy wolę puder Ennko nic nie znalazłam a pomadki nie potrzebuję jagabrz niestety nic bzinko nie szukam podkładu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
bieto za pryzmy szukam pudru raczej z wyższej półki
An za pryzmy szukam pudru więc za róż i cienie już nie krem owszem ale może za mojego erisa? Maggie wszystko co mi sie wcześniej podobało to już nieaktualne, trudno |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dusiu nie oferowalam ci podkladu tylko puder w kamieniu Helena Rubinstein Double Agent,kolor jasny beż puder jest matujący do cery normalnej/mieszanej/tlustej,dolaczylam ci link do mojego wątku.
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No sama nie wiem... może jeszcze zaczekam, może trafi mi się również fajny puder ale prasowany lub z puderniczką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Dusiu - ja nie pisałam o pryzmy ...
bardzo zależy mi na jednym z różów i na cieniach - napisz konkretnie, czego za te kosmetyki poszukujesz, a ja stanę na głowie ![]() mam jeszcze cienie Isa Dora nr 37 - zużycie jakieś 5-10%
pozdr. Ania Edytowane przez An Czas edycji: 2006-06-08 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Tam jest fotka w wątku,on jest jasny beżowy a nie taki biały jak np Dior 100.Moge jeszcze inne zdjecia zrobic ale wieczorem dopiero bede w domu,dolaczam ci jedno inne. On jest nowy i świeży,kupiony na wolnocłówce w zestawie kosmetyków, ok 2 miesiące ma.
![]() |
#21 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]() Jesli nie znajdziesz za pryzmy nic innego, to pamiętaj, że u mnie czeka na wymianę komplet: złota pudernica, ochronne wieczko i nieużywany puszek + 15 g pudru Guerlaina.
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
chętnie zerknę na te cienie byleby nie perłowe i z drobinkami oczywiście róże i cienie nadal wolne, moja lista życzeń na końcu , szukam też pielęgnacji aptecznej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zapraszam do mojego kramiku - adres wątku w podpisie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jeśli coś jeszcze podoba Ci się w moim wątku to proszę bardzo bierz...byle w granicach rozsądku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
- Żel samoopalający do twarzy i ciała Sublime Bronze, L'Oreal - zużycie na zdjęciu - Żel do stóp dezodorujący, antyseptyczny, odświeżający, Anida - użyty kilka razy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez aisne Czas edycji: 2009-11-10 o 19:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]() A może Ty mieszkasz przypadkiem w sephorowym mieście (czyli takim, gdzie jest Sephora) - oni maja fajne pudełeczko na puder http://www.sephora.com/browse/produc...ategoryId=3902, byłoby dla mnie w sam raz.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.