|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Maj Prostownica Remington, Sukin, Revlon, Tołpa, Ardell, Ikos za żel do mycia twarzy!
Poprzednia wymianka nie wypaliła, więc ponawiam. Tym razem mam konkretna wish, a mianowicie żel oczyszczający do mycia twarzy, najchętniej Vichy, Avene, Bioderma, Sephora, ale też inne (moja cera: mieszana ze skłonnością do wyprysków). Najchętniej nowy lub z niewielkim zużyciem.
Rezerwacja 2. Rozświetlacz Vollare- kupiony kilka miesięcy temu w Biedronce, jednak nie używam takich rzeczy. 3. Krem Alverde Zell Aktiv z niebieskim hibiskusem- użyty może kilka razy, nie służył mojej problematycznej cerze. 4. Nowy szampon John Frieda luxurious Volume. 5. Z tej samej serii co ww szampon- odżywka/koncentrat. Myślę, że zużyłam połowę. 8. Fixer Vipera- użyty tylko raz na ślub. 9. Płyn do kąpieli z drobinkami Yves Rocher- jakaś limitowanka z pomarańczą i cynamonem- mam z wymianki, ale nie zdążyłam go użyć UWAGA data ważności do października 2017 (zapachu ani konsystencji nie zmienił, ale leży już u mnie z pół roku). 10. IKOS WET&DRY podkład w kompakcie MEDIUM- tylko przetestowany 11. Krem Tołpa matowienie- używany chwilę przeze mnie, nie ma ok 1/4. 13. Kobo do konturowania. 14. Nowa gąbka konjak. 15. Podkład Revlon Colorstay z pompką 150 buff - zużycie ok 1/4 16. Baza matująca LUMENE- użyta raz na ślub. 17. Miniaturka 30 ml Clinique clarifying lotion 2 18. Mineralny puder GOSH 002- myślę, że brakuje już 1/3 19. Healthy mix korektor 51- połowy brakuje 20. Puder P2 nude blend- spore zużycie. 21. Kamuflaż Catrice 010 ivory- widać delikatne wgłębienie. 24. Silikonowa gąbeczka do makijażu. Nowa Dorzucę próbki kremu Evree 30+ Magic Rose Mieszkam w Berlinie, ale chcę wysłać kiedy będę w Polsce, Ty też będziesz wysyłała na polski adres. Najbliższy pobyt w Polsce planuję za 2-3 tygodnie, więc jeżeli nie chcesz czekać, nie proponuj wymiany. Edytowane przez gabi134 Czas edycji: 2017-05-12 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maj Prostownica Remington, Sukin, Revlon, Tołpa, Ardell, Ikos za żel do mycia t
Hej, cos u mnie za prostownice?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj Prostownica Remington, Sukin, Revlon, Tołpa, Ardell, Ikos za żel do mycia t
hej
![]() SUKIN hydrating day cream z olejkiem z róży próbki kremu Evree 30+ Magic Rose coś z tego? ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Sztuczne rzęsy Ardell z klejem. Nie mam pojęcia jaki model- to był trójpak, jedne zużyłam na swój ślub, zostały kępki i gęste, chyba bardziej imprezowe.
7. Peeling AOK do cery mieszanej i zanieczyszczonej- tylko wypróbowany. 12. SUKIN hydrating day cream z olejkiem z róży 120 ml- ubytek niewielki. 22. I want maska w płachcie 2 szt. 23. Prostownica Remington- 100% sprawna. Coś za to może? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej może coś u mnie teraz za całość? mam np fajną piankę z tołpy
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Chętnie oddam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jutro zobaczę czy ja mam, ale jeśli mam to dorzucę 😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś ode mnie za:
- Podkład Revlon Colorstay z pompką 150 buff - to wersja dla cery suchej, czy tłustej? - I want maska w płachcie 2 szt.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
5. Podkład Revlon Colorstay z pompką 150 buff - zużycie ok 1/4
4. Nowy szampon John Frieda luxurious Volume. 5. Z tej samej serii co ww szampon- odżywka/koncentrat. Myślę, że zużyłam połowę. ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.