|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
(: ... Szukam Butów Romiar 38 ... :)
W zamian oferuję nowe zamszowe buty z CCC rozmiar 39. Założyłam je 2 razy (okazały się na mnie za duże), więc stan jest ich prawie idealny ( czubeczki stały się lekko jaśniejsze) podobnego stanu oczekuję od butów, które szukam
![]() Może ktoś z was również kupił za małe bądz za duże buty ![]() Szukam półbutów - balerinek, mokasynek - podobnych do tych na fotkach, które załączam. Zależy mi, aby były to buty płaskie lub na bardzo małym obcasie. Pierwsza fotka to buty, któr mogę ofiarować w zamian. Następne to te, które szukam. Oczywiście nie szukam identycznych, chodzi mi o to, żeby były w podobnym stylu i raczej ciemnej tonacji
Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2006-11-22 o 08:32 |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Up
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: (: ... Szukam Butów Romiar 38 ... :)
Oto fotki
buty w rzeczywistosci nie swieca sie jak psu jajca najlepiej beda lezaly na nodze 24,5 albo i 24 sa jak nowki, na zdjeciach widac ich stan, nie sa nigdzie przetarte czy tez zdarte
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję ślicznie za zdjęcia
Właśnie te buty, które mam na zamianę mają długość wkładki między 24-24,5 cm i są na mnie za duże Spodobały mi się te balerinki, ale na pewno będą za duże
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może niedokładnie zmierzyłam Zaraz wezmę buty, które na mnie pasują i zmierzę ich długość wkładki
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Zmierzyłam
Wyszło mi około 23,5 cm. Mierzyłam za pomocą długopisa i liniki - to chyba dobry sposób Nie mam tych czarnych półbutów przy sobie, więc nie mogę ich jeszcze raz zmierzyć - zmierzę jutro![]() A czy możesz mi podac jeszcze szerokość buta - tzn. w tym miejscu gdzie jest najbardziej szeroki Ja mam dośc waską stopę i często buty w tym miejscu nie są na mnie dobre
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Kupiłaś te butki jakoś niedawno w CCC w Krakowie? Gdzie dokładnie i czy wiesz może czy było ich dużooo na zbyciu?
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam w ccc wczoraj i jeszcze kilka par zostało Może w kraku tez gdzies znajdziesz, choć ja się na nie nigdzie w ccc w kraku nie natknęłam
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A nie wiesz może czy to jest nowa kolekcja? ![]() ps. i przepraszam za offtopic
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja je kupiłam już kilka miesięcy temu, nie pamiętam dokładnie, ale na pewno było to przed wakacjami Moim zdaniem to bardziej stara kolekcja i poprostu u nas w wieluniu jeszcze zostały resztki. Wątpię, żeby w tak małym mieście nowa kolekcja pojawiła się szybciej niż w krakowie Zazwyczaj jest odwrotnie
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki za informacje
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia w szukaniu Rozumię, że nie nosisz rozmiaru 39
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Szukam mokasynek albo balerinek

najlepiej beda lezaly na nodze 24,5 albo i 24
Gdzie dokładnie i czy wiesz może czy było ich dużooo na zbyciu?