|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
chirurgia plastyczna - zjawisko kulturowe
Drogie Wzażanki, bardzo proszę Was o pomoc
![]() mam za zadanie przestawić opinie na jakieś zjawisko kulturowe. Wybrałam chirurgię plastyczną. Napiszcie co sądzicie o tym zjawisku, czy warto się tak katować, czy jesteście za, czy przeciw. Proszę też, napiszcie ile macie lat i czym się zajmujecie na co dzień. Z góry bardzo dziękuje za pomoc ![]()
strach jest dobry. dobrze jest się bać. to znaczy, że masz coś jeszcze do stracenia. co jest sensem życia? żyć! "Nawet partnerzy żądający pełnej wolności, siadając za kierownicą nie jadą lewą stroną. Dlaczego? Mają świadomość ograniczenia i konsekwencji łamania praw". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: chirurgia plastyczna - zjawisko kulturowe
Jestem przeciw, ale co kto lubi. Mam 23 lata.
Starczy? ![]() Nie do końca rozumiem sens tego wątku. To ty masz napisać opinie o tym zjawisku, czy my mamy napisać, a ty sobie skopiujesz? (Sprytne, nie powiem). Jeżeli chcesz robić badanie społeczne to wysil się chociaż i przygotuj ankietę, wklej tutaj link, lub porozsyłaj do znajomych... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
byłam niemalże pewna, że natknę się tu na ankietę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Niczego nie miałam zamiaru kopiować, chciałam znać tylko Wasze zdanie, więc nie musisz być złośliwa. Dziękuje serdecznie za pomoc.
strach jest dobry. dobrze jest się bać. to znaczy, że masz coś jeszcze do stracenia. co jest sensem życia? żyć! "Nawet partnerzy żądający pełnej wolności, siadając za kierownicą nie jadą lewą stroną. Dlaczego? Mają świadomość ograniczenia i konsekwencji łamania praw". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Prośba o wypełnienie ankiety
Drodzy Państwo,
Jestem studentką 3 roku Wyższej Szkoły Kosmetycznej w Warszawie i zwracam się z ogromną prośbą o wypełnienie ankiety dotyczącej psychologicznych aspektów chirurgii plastycznej i medycyny estetycznej, która jest częścią badawczą w mojej pracy dyplomowej. Ankieta jest kierowana do osób które korzystały z usług klinik chirurgicznych (operacje plastyczne- wszelkiego rodzaju) oraz gabinetów medycyny estetycznej (nieoperacyjne metody poprawy wyglądu – mezoterapia, laser, dermabrazja itp) Ankietę wysyłam mailem dlatego osoby zainteresowane bardzo proszę o podanie maila na gg 1260187 lub wysłania maila na : karolipska@gmail.com Dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.