|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wiadomości prywatne
Witam.
Mam wrażenie, że moje wiadomości nie dochodzą do odbiorców. Wysłałem już ze 3 odpowiedzi na wiadomość prywatną, na które nie dostałem odp zwrotnej. A raczej być powinny. Czy jakoś mogę sprawdzić, czy wiadomość w ogóle poszła? |
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Dot.: Wiadomości prywatne
wyślij do mnie - sprawdzimy
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Wysłałem.
Tylko wcześniej grzebałem w ustawieniach i teraz mi się pokazuje tylko ta wiadomość w obiektach nadawczych, więc chyba jednak jest ok. |
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
![]() Wiadomość PW dostała, odesłałam odpowiedz |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Hej, odnosnie prywatnych wiadomosci :
gdzie moge sprawdzic wyslane przeze mnie wiad (np w odpowiedzi), bo jakos nigdzie nie moge tego znalezc. Lista przychodzacych jest, a wychodzace? nie istnieje? ratunku
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Administrator
|
Cytat:
Wiadomości wysłane znajdziesz w Ustawieniach konta, ale wcześniej musi być włączona opcja: https://wizaz.pl/forum/profile.php?do=editoptions Zachowaj kopię wysłanej PW w Wysłanych Obiektach aniolek |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Administrator
|
Cytat:
spowoduje zapisywanie każdej wysłanej wiadomości PW. zobacz załączniki Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-11-28 o 16:20 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wychodzi na to,ze jednak nie wlaczylam tej opcji za pierwszym razem ups. Dziekuje i przepraszam za zamieszanie.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
jak mogę dołączyć do pw zdjęcie? i jak mogę zobaczyć zdjęcie, które ktoś mi wysłał? koleżanka pisze mi, że wysłała zdjęcia, a jak nigdzie tego zdj nie widzę
|
|
#11 | ||
|
Administrator
|
Cytat:
![]() Cytat:
Do wiadomości PW można dołaczyć link do zdjęcia które zostanie wyświetlone, ale zdjecie musi znajdować się na ogólnodostępnym serwerze a link do zdjęcia umieszczony w wiadomości przy pomocy ikonki "obrazka" Jeśli koleżanka wysłała Ci link do zdjęcia - skopiuj go i wkej do przeglądarki ( enter) i otworzy się zdjęcie. Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-11-28 o 16:20 |
||
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Problemy techniczne z Forum
Cześć, mam pytanie (mam nadzieje ze wybrałam odpowiedni wątek jezeli nie to przepraszam) gdzie mogę sprawdzić swoje wysłane wiadomości PW ? bo jest tylko skrzynka przychodząca
|
|
#13 |
|
Administrator
|
Zobacz załącznik
Sprawdź też czy masz włączoną opcję zapisywania wysłanych wiadomości. Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-11-28 o 16:21 |
|
|
|
|
#14 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
edycja: już znalazłam (w końcu!) w ustawieniach gdzie włącza się tę opcję Dziekuję za pomoc
*** Curacne - od 20.07.2015 do 17.08.2016 Edytowane przez coco1919 Czas edycji: 2016-05-25 o 11:45 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Administrator
|
Proszę bardzo
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
ja również mam problem z wiadomościami. Wysłałam 3 wiadomości, zanim miałam zaznaczoną opcję zapisywania ich. Weszłam w ustawienia, zaznaczyłam co trzeba, ale i tak tych wiadomości nie widzę. Chyba, że będą zapisywać się dopiero od momentu zaznaczenia opcji (?). Poza tym, te wiadomości (3) wysłałam 2 dni temu i żadna z osób mi nie odpisała. Może rzeczywiście moje wiadomości nie dochodzą? Proszę o pomoc
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Administrator
|
Cytat:
Wiadomości będą się zapisywały od momentu włączenia " zapisuj wysłane wiadomości". https://wizaz.pl/forum/profile.php?do=editoptions lub jednorazowo możesz zaznaczyć taką opcję przed wysłaniem wiadomości. Nie ma możliwości sprawdzenia czy wiadomość dotarła do odbiorcy, jest możliwość włączenia prośby o potwierdzenie otrzymania wiadomości przed jej wysłaniem ( Dodatkowe opcje - okienko pod edytorem wiadomości tuż przed wysłaniem) Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-08-24 o 09:09 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Witam.
Mam problem z PW. Nie jestem w stanie ich ani: - wysłać - ani oznaczyć jako odczytane - ani skasować ze skrzynki. Będę wdzięczna za pomoc z tej kwestii. |
|
|
|
|
#19 |
|
dead & alive
|
Wczoraj ponownie występowały problemy z wysyłaniem i otrzymywaniem PW. Nie dotarły do mnie wiadomości wysłane przez inną użytkowniczkę, nie dostała też ona wiadomości wysłanej przeze mnie. Nie wiem jak sprawa wygląda dzisiaj
|
|
|
|
|
#20 |
|
Administrator
|
Obecnie poczta PW działa prawidłowo, wczoraj także nie zauważyłam żadnych problemów a wysłałam dość dużo PW - wyślę do Ciebie testową wiadomość, sprawdzimy czy wszystko będzie dobrze
|
|
|
|
|
#21 |
|
Konto usunięte
|
Czy jest możliwość załączenia do wiadomości prywatnej załącznika (a dokładniej zdjęcia ze swojego pulpitu)? Obiecałam komuś fotkę, której nie chcę zamieszczać publicznie (żeby nie było: fotka łazienki kolegi, podforum Dom).
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

Dziekuje i przepraszam za zamieszanie.