|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Marzec świece Yankee Candle 2senses naturalne
nieaktualne
Witam! Ze względu na małą ilość przekupek wyślę pierwsza paczką 48 i proszę też o paczkę48. Wymienię wszystkie razem tylko za perfumy wypisane niżej. Yankee Candle Pain au raisin 411g palona tylko przez chwilę Yankee Candle champaca blossom 411g nowa niepalona, ale jest ubita i nie ma pokrywki 2senses by Marta Rynkiewicz naturalna świeca z wosku sojowego do masażu zapach zielona herbata 200 ml duża nowa, nigdy nie palona. Dokładam Kerastase Nektar termiczny do napisu ok. nourishing care też za perfumy ![]() Wymienię 3 śliczne świece tylko za perfumy: LVEB (najchętniej edp ale inne też) Flowerbomb edp Tresor La nuit (różne wersje) Tresor Midnight Rose Bonbon Poison girl edp, edt Miss dior edt, absolutely blooming Si edt ewentualnie inne słodkie,waniliowo-owocowe Edytowane przez netka00130 Czas edycji: 2017-04-07 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Marzec świece Yankee Candle 2senses naturalne
Hej! Chetnie przygarne Twoje swiece. Zajrzyj do mnie
![]() ![]() Najbardziej zalezy mi na pierwszej swiecy ![]() Edytowane przez f315cba03d2146a3793d6a2e625ff884db25ad98_5e9f7b328a2cf Czas edycji: 2017-03-17 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Prosze
![]() Nie mam niestety niczego z tego co bys chciala ![]() ![]() Edytowane przez f315cba03d2146a3793d6a2e625ff884db25ad98_5e9f7b328a2cf Czas edycji: 2017-03-18 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
No nie mam niestety niczego wiecej co by Cie satysfakcjonowalo
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Ze slodkich zapachow ktore moglyby Ci sie spodobac mam Diesel Loverdose Tatoo tak pol flakonika 75ml i Roberto Cavalli edp ~1/3 z 75ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
No jasne ze oryginal - tylko on podlega wymianie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Nie ma problemu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
coś za Yankee Candle Pain au raisin 411g palona tylko przez chwilę ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Mam jeszcze 25ml odlewke La Vie Est Belle Florale; moze bys chciala ?
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Z zapachow z kategorii ktora Cie interesuje mam jeszcze Tommy Hillfiger Pear Blossom 50ml z ubytkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.