|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Kuzynka faceta
witam, byc moze uznacie ze jestem nienormalna, zakompleksiona itp jestem zazdrosna o kuzynke faceta. Jestesmy razem ponad 10 lat. Magda zawsze gdzies tam byla w tle. Nie zwracalam na to uwagi zabardzo. Kiedys przyslala mu list, taki normalny w kopercie. Bardzo ososbisty, zwracala sie w nim Misiu Pysiu itp
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Kuzynka faceta
Nie wiem w jakim stopniu sa spokrewnieni, ale zwiazek z kuzynka to kazirodztwo. Gdy maz wroci porozmawiaj z nim czego oczekujecie, co wam nie odpowiada, moze skorzystajcie z terapii. Jesli jednak nic to nie da lub ktores z was nie bedzie chcialo moze lepiej sie rozstac, Tobie nie zalezy jemu tez.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mąż autorki jest bliżej z Magdą niż z własną żoną, wydaje mi się, że łączy ich trochę więcej niż stosunki przyjacielskie i nić porozumienia, do tego ich uczucia już nie ma, tak samo jak małżeństwa. Nie wiem czy jest co zbierać |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wasze małżeństwo i tak już się rozpadło. Wyzywacie się wzajemnie, on Ciebie oczernia i obgaduje. Co za różnica? Rozwiedź się i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Bardzo Ci współczuję, skończony dupek z Twojego męża. Skoro wam obojgu nie zależy to może faktycznie najlepiej się rozstać.
Nie wiem czy w takiej sytuacji terapia coś pomoże, próbować można. Na Twoim miejscu puściła bym go z torbami, zadbała o siebie i zaczęła układać sobie życie od nowa. Brzmisz jak silna kobitka, nie pozwól mu zniszczyć Twojego poczucia własnej wartości. BTW taka relacja z własną kuzynka przyprawia mnie o mdłości blaaaah chyba, że ona wcale nie jest jego kuzynka, także historie też już słyszałam Edytowane przez 201704240947 Czas edycji: 2017-02-24 o 04:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
On Cię już nawet nie lubi, nie chce z Tobą być, obraża i udręcza nie rozstając się z Tobą. Ja tu już miłości nie widzę
![]() Moim zdaniem tu nie ma nawet czego naprawiać... Lepiej się z nim rozstać, póki nie masz jeszcze głębokiej depresji przez jego poniżanie, zdrady emocjonalne i brak szacunku.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co... Kuzynka kuzynką, ale ja bym jej nie obwiniala w 100%. Moze cos miedzy nimi jest, moze sa za blisko, ale to Twoj maz wybral taka droge - to on zamiast zadbac o wasze malzenstwo, wolal Cie obgadywac i odcinac sie. Frajer.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
I wszystko w temacie (ba, wcale się nie dziwię po tym, co przeczytałam). Odejdź od kretyna, to nie ma sensu.
![]() |
#10 |
lokalna gwiazda
|
Odejdź od niego i schudnij mu na złość.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Nie win Magdy za to co się dzieje a twojego.meza.to on ma cie dosyć i nazywa gruba
Twoja agresja jest skierowana w zła stronę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Nawet gdyby nic pomiędzy nimi nie było ,na twoją wyraźną prośbę ,gdyby mu zależało ,ograniczyłby z Magdą kontakty ,żeby ci nie robić przykrości. I choć to wasz problem i to mąż zachowuje się nie w porządku a Magda,w końcu wolna osoba , może być świetną babką ale wiedząc ,że masz z ich kontaktami problem ,sama również mogłaby się domyślić i nie pchać palców między drzwi.
Straszne ,że woli narażać małżeństwo ,jeszcze z takimi tekstami do ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Skoro nigdy jej nie poznałaś ani nic, to skąd masz w ogóle pewność, że to jego kuzynka?
![]() Oboje są udani, ale chociaż zawsze łatwiej skierować nienawiść na tą trzecią, to jednak Twój mąż zachowuje się jak ostatni burak. Manipuluje i perfidnie okłamuje. Jak dla mnie to bym się mocno zastanowiła nad tym związkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie ten wątek śmierdzi trollem. Nie pamiętam poważnego wątku z wymienianiem imion
![]()
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
O RLY?
|
Cytat:
Co do watku - jesli to nie troll to nie ma sensu i najlepiej sie rozstac.
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
serio? uzylam imion aby pokazac zdrobnienia , w jaki sposob sie do niej zwraca. Nie widze sensu w trollowaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
BAN stały
|
Cytat:
dziwne jest dla mnie, że przez 10 lat małżeństwa nigdy nie dążyłaś aby poznać osobę, która najwidoczniej jest bliska dla Twojego męża. wydawało mi się, że to naturalne, że interesujemy się życiem partnera. coś mi się wydaje, że już od początku byłaś uprzedzona do tej kuzynki, tylko dlatego że być może zazdrościłaś im bliskiej znajomości, bądź nie podobało Ci się że Twój facet rozmawia z jakąkolwiek kobietą poza Tobą, więc zrobił się z tego temat tabu. Twój facet ma trochę racji. nie rozumiem płaczu z tego powodu, że mówi do niej zdrobnieniem. Magda to takie samo zdrobnienie jak Madzia. nie rozumiem awantury i zabraniania odwiedzin u jego rodziny. jakby mi mój facet wyskoczył z tekstem że nie podoba mu się (i mam tego nie robić), że często rozmawiam z jakimś członkiem mojej rodziny, albo że nie daj borze chcę go odwiedzić będąc w okolicy to nie wiem czy długo byłby moim facetem. i nie wiem skąd taka agresja w kierunku tej Magdy. to nie ona rozbija Ci małżeństwo, tylko sami to robicie. być może nawet nie wie o Twojej niechęci, która (z tego co piszesz) bierze się znikąd. mi byłby wstyd przyznać komuś, że mój facet nienawidzi go bez powodu. podsumowując: albo słaby troll albo czas na terapię dla par |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Z opisu wyglada na to, ze jestescie ze soba na sile.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Przecie to troll dziewczyny
![]() ''Magda zawsze była gdzieś tam w tle'' :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Nie troll, boze juz nawet zwierzyc sie nie mozna?
---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Nie naleze do osob zazdrosnych, to On ograniczal moj kontakt z nia. I przez niego nigdy sie nie spotkalysmy. On sie ukrywal z wiadomosciami, mailami. Dodam ze nie jestem gruba i brzydka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Rozwiedz się jeśli nie podoba Ci się jak się o tobie wyraża jak cie traktuje
Co innego ci tu doradzić. Skoro cie ignoruje to nie ma tu innego wyjścia nie szukaj winy w kuzynce tylko w twoim mezu bo to on ma zobowiązania wobec ciebie nie ona,to on wyraża się o tobie w bezczelny sposób i tylko on może to zmienić Skoro nie chce nie widzę sensu się z nim uzerac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.