![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wymienie cienie sypkie APC, Isa Dora, Lancome, miniaturka Aeromatte
Poniewaz kilka odcieni mi nie lezy chetnie wymienie sie cieniami APC o numerach 02, 03, 04, 18. Uzywane kilkakrotnie (widoczne na zdjeciu 1).
Pozbede sie tez cieni Isa Dora (uzywane, jeden cien sie skruszyl i wypadl), stopien zuzycia na zdjeciu 3. zamowione przez M-iskra Moge dodac jeszcze brazowa kredke Rimmel do oczu (odcien Panama)- uzywana, pozostalo jakies 50-60% oraz korektor Nivea nr 01 -uzywany (nie wiem ile jest jeszcze w srodku, wiec bardziej potraktowac to jako kosmetyk do przetestowania). Zdjecie 2 Posiadam tez miniaturke pudru Areomatte Estee Lauder- uzyta kilkakrotnie (kolor Transparent, zdjecie 2) oraz cien w kremie Color Focus Lancome (Sunset) - uzywany kilkakrotnie i porzucony (zdjecie 4). Wymienie sie chetnie na inne odcienie APC (zwlaszcza z nowych numerow), kulki APC...jak i inne rzeczy ! Dziewczyny jesli jestescie czyms zainteresowane to dajcie w miare szybko znak bo w Polsce bede miedzy 22.03 a 30.03. Oczywiscie potem o wyslanie paczuszki moge poprosic moja mame ale jednak wole to zrobic osobiscie. Pozdrawiam Tanzanit ![]() Edytowane przez tanzanit Czas edycji: 2006-03-17 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wymienie cienie sypkie APC, Isa Dora, Lancome, miniaturka Aeromatte
Interesują mnie cienie IsaDora i puderek, który jest na ostatnim zdjęciu. Tylko nie wiem co to za marka i kolor i czy to faktycznie puder??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
interesuje mnie
cien w kremie Color Focus Lancome (Sunset) - uzywany kilkakrotnie i porzucony. poproszę o rezerwację do poniedziałku rano czy to jest ten różowy? czego szukasz na wymianę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
m-iskra na ostatnim zdjeciu jest cien Lancome
![]() Ja bym byla zainteresowana tym rozem Brun D'Ore Bouriois. Masz go jeszcze? An to jest ten na ostatnim zdjeciu. On ma kolor taki raczej brazowy. A jesli chodzi o to czego szukam to oprocz APC nie mam jakis sprecyzowanych celi. Po prostu jak cos mnie zaciekawi to sie wymienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie cien Isadora, znajdziesz cos u mnie? Mam cien APC zloty braz i bede miala wkrotce kameleon, jesli nie przypadnie mi do gustu, to wtedy bede miala 2 na wymianke, poza tym to co w moim watku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
![]()
Witam
![]() interesuje mnie miniaturka pudru Areomatte Estee Lauder - uzyta kilkakrotnie ![]() Cieni APC niestety nie mam ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Kaczina o Isadore pytala juz M-iskra, wiec najpierw musze zobaczyc co odpowie. Jesli wymiana nie dojdzie do skutku u ciebie ewentualnie interesowalyby mnie ArtDeco, brąz nr 14, minimalne zużycie lub cień sypki APC, złoty brąz, uzyty 2 razy(ktory to numer?) lub ta integra Inglota ze zdjecia calkiem po prawej stronie (czy to sa te piaskowe kolory?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Astronomiczna Aniu cien Clinique jesli mozna prosic zdjecie bardzo by mnie interesowal
![]() Tylko czy zgodzisz sie na taka wymiane bo ta miniaturka jest calkiem mala i nie warta tyle co cien Clinique?! No chyba ze on tez jest miniaturka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie miniaturka pudru Areomatte Estee Lauder- uzyta kilkakrotnie (kolor Transparent, zdjecie 2)
zerknij do mnie
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Numer cienia APC 6, a Ingloty są dokładnie takie jak na zdjęciu, czyli jede pisakowe, drugie takie lekko wpadające w brąz. A wlasciwie jaki jest kolor tych cieni Isadora, ten najciemniejszy to braz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Cień nie jest miniaturowy: ma wagę standardową dla cieni Clinique'a - 2,5 grama ![]() ![]() Aha! GWP to skrót od Gratis With Product ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Aniu! Na spodzie pisze ze ma to 3g.
Cien jest fajny. Jesli jestes zainteresowana taka wymiana daj znak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zobaczymy co odpowie M-iskra, jesli nie bedzie zainteresowana wymiana na te cienie wtedy zaczniemy pertraktacje ok? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
To by bardziej "cenowo" zbliżona wymiana była ![]() Nad wymianą cienia na miniaturkę pudru musiałabym się chwilkę dłużej zastanowić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hejka
interesuje mnie Lauder, Nivea i APC nr 4 mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103901 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jażeli tak, to napisz. Za godzinkę uciekam na wieś i będę dostępna dopiero w poniedzialek, gdybyś chciała przystać na taką wymianę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Ok Miskra! Chetnie przygarne probke tez! Wiec zaklepane
![]() Dogadamy sie w poniedzialek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Tanzanit
wklejam moje propozycje - ale ten cień na fotce wygląda mi jednak na róż? Edytowane przez An Czas edycji: 2006-07-24 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
i ostatnia
Edytowane przez An Czas edycji: 2006-07-24 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
An a co to za cienie?? Bo wygladaja slicznie!
Upss...teraz zauwazylam ze to Loreal ![]() A mozesz opisac te kolory jakie one sa na prawde? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
1. brąz, nie jest wcale taki ciemny
2. delikatne złoto 3. beż lekko wpadający w róz 4. pastelowy rudy wszystkie takie satynowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
![]()
Hop! Hop!
![]() Ponawiam pytanie, bo nie wiem, czy nie umknęło ono Twojej uwadze ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
WioletaNie to taki raczej sredni metaliczny niebieski.
W watku "Kosmetyki APC" na MM sa jego zdjecia ![]() Astronomiczna jednak wole cos z kolorowki na wymiane. Musze sie tez zastanowic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Poza tym białym cieniem Clinique'a mam jeszcze tylko: - paletkę próbek cieni Diora (pół grama śliwkowego + pół grama intensywnie różowego + ok. pół grama łosiowego) - mini-pomadkę Clinique'a Color Surge śliwkową Ewentualnie mogłabym zrobić Ci odsypkę pudru Diorskin kolor Transparent Medium (621). Jeśli nie znasz tego pudru - naprawde polecam wypróbowanie: jest świetny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.