![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Bumble&Bumble, MAC, YSL, MUFE, Bobbi Brown, Benefit, Smashbox i inne! (wrzesień)
Hej dziewczyny! Zapraszam na wrześniowa wymianę!
Od razu chciałabym zaznaczyć kilka rzeczy: - wysyłka jest możliwa raz- dwa razy w tygodniu, - proszę o konkrety, nie odpisuję na pytania: coś u mnie? -wszystkie moje kosmetyki są oryginalne, zatem oczywiście mają wszystkie kody (do części posiadam paragony i kartoniki, na życzenie), pytaj - proszę o wyrozumiałość, jeśli zapomnę odpisać, lub mi się przy długo schodzi, przypomnij się proszę Wish: - puder sypki Nars lub Givenchy - szampony i odżywki zwiększające objętość włosów i ew. nawilżające, zwłaszcza cytrusowa odżywka JMO - różowe róże w chłodnym odcieniu - pomadki w kolorach chłodych, zwlaszcza brudny róż, nude, fuksja, fiolet - bardzo chetnie NYX - wszystko co Macowe - róże, pomadki przede wszystkim - pędzle zoeva -kremy i sera nawilżające (chętnie clinique superdefence, ale jestem otwarta) - zielony korektor lub baza: chętnie Marc Jacobs (sztyft), zielona baza Smashboxa, lub zielona kredka również Smashbox Jestem otwarta na wszelkie propozycje Na pomarańczowo zaznaczam dokładki! A do wymiany mam:
Oczy: MAC prep + prime baza pod cienie kolor medium - ubytek 10%-15% Zoeva Graphic Eyes kredki w kolorze Mr Marvelous i Glance - obie temperowane raz MUFE kredka Kohl Pencil- w zielonym, militarnym odcieniu 4K, strugana 4 razy Urban Decay 24/7 eyeliner w kolorze Revolver - ubytek ok 20% Kredka koblatowa Bourjois nr 46 bleu neon-, strugana 3 razy Palety Sleek - oh so special, mattes darks - zużycie widoczne na zdjęciu Usta: YSL Vernis á Levres lakier do ust, kolor 17 - ubytek 10% Max Factor Colour Elixir konturówka nr. 10 Red Rush- użyta raz Bourjois Colorboost, Peach on the beach, zużycie 20% Bourjois Edition Velvet, w kolorze Frambourjoise, zużycie około 30% Clinique High Impact 13 Flamenco -użyta dwa razy Twarz: Make Up For Ever - zielona baza korygująca zaczerwienienia, bez silikonu. Pełnowymiarowe opakowanie, ubytek 5% MAC róże Modern Mandarin i Well Dressed - ubytek nie więcej niz 5% Benefit Hoola - bronzer, ledwo widoczne wgłębienie - ubytek ok 15% Smashbx L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color rozświetlacz w kolorze Hollywood & Highlight - ubytek około 50% Golden Rose róż w sztyfcie kolor 104 - ubytek około 15% Sleek Californ.i.a - 3 róże w kremie, ubytek na foto - największy w środku około 60% Paznokcie: OPI Snowflakes in the air, ubytek niewielki Revlon Watermelon fizz, pachnący , ubytek ok 10% Rimmel Sky high, ubytek ok 7-10 % Rimmel Sun Downer, ubytek ok 5%( wszystkie fotki w poście 5) Essie Bouncer It's Me, użyty raz Sephora Love Song, nowy nigdy nieotwierany Inglot, nr. 966, fajny kameleon, dwa malowania Golden Rose, nr. 41, kobalt złamany fioletem, jedno malowanie Golden Rose, nr. 147, jasny szary, jedno malowanie Pielęgnacja: Guerlain Shalimar Initial balsam perfumowany, ubytek ok 15% Kiehl's Midnight Recovery Concentrate - serum na noc 30 ml, ubytek 5% - otwarty miesiąc temu Włosy: Spray John Frieda Fizz Ease prostujący włosy i chroniący przed wysokimi temperaturami, zużycie około 30-40%, brak foto Bumble and Bumble Don't Blow It krem, ubytek max 10% Avalon Organics szampon oraz odżywka wzmacniające włosy - intensywna mięta - ubytek ok 30% Pędzle Bobbi Brown Face Blender Brush - używany, foto na życzenie Korres składany pędzel z naturalnego włosia, użyty zaledwie dwa razy Edytowane przez carollinnka Czas edycji: 2016-10-08 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bumble&Bumble, MAC, YSL, MUFE, Bobbi Brown, Benefit, Smashbox i inne! (wrzesień
dalej fotki fotki
Edytowane przez carollinnka Czas edycji: 2016-10-20 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bumble&Bumble, MAC, YSL, MUFE, Bobbi Brown, Benefit, Smashbox i inne! (wrzesień
Może coś u mnie za Bumble&Bumble Don't Blow It?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś za pędzel bb i może bazę Mac?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Rotkohl Czas edycji: 2016-09-04 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cześć
znajdziesz coś u mnie za: Babyliss lokówka 32mm do pięknych fal, 8 stopniowa regulacja temperatury.
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Avalon Organics szampon oraz odżywka wzmacniające włosy - intensywna mięta - ubytek ok 30%
Babyliss lokówka 32mm do pięknych fal, 8 stopniowa regulacja temperatury. Palety Sleek - oh so special, mattes darks - zużycie widoczne na zdjęciu Guerlain Shalimar Initial balsam perfumowany, ubytek ok 15% ?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2016-09-05 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
A dobrałabyś coś jeszcze do bazy MUFE?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Raczej na ten moment dokładek chyba nie ze względu na brak czasu, ale zalezy mi na tym spray'u, więc gdybyś się zdecydowała wymienić za perfumy w ciemno, to chętnie cos jeszcze dołożę
![]() ![]() Aha, w sumie dokładam do wątku, ale odlewki: - Balmain Ivore - ok. 10 ml - Chanel Coco Mademoiselle edp - 10 ml + 5 ml - L'Occitane Vanille&Narcisse - ok. 2 ml - Dzonghka - 10 ml i 4 saszetki kremu Lierac Hydragenist (po 2 ml, czyli razem 8 ml) oraz zestaw dużych próbek Sisley ![]() Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2016-09-05 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli moja szminka nie pójdzie gdzie indziej, to byłabym zainteresowana albo Well Dressed albo kremem B&B
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie? sporo mi wpadło w oko
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
niestety nic
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się pomarańczowy róż, ale pewnie będzie mi w nim nietwarzowo, poza tym no gdzie ja go zmieszczę niewolnoniewolno
![]() ![]() Jeszcze lokówka mi się podoba, ale to wtedy u mnie za mało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie mi pasuje, tylko problem taki, że akurat tę miniaturkę mam... u rodziców
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
A jaką balsam ma pojemność?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Carollinko jesteś pewna, że nie chciałabyś wymienić well dresed lub kremu z B&B za moja szminkę mac? Byłabym baaardzo zainteresowana wymianą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za krem do włosów b&b?
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
cześć
![]() pozdrawiam Aga
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie głównie za zielona baze i roz Mandarin?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Czesc,
wypatrzysz cos za Make Up For Ever - zielona baza korygująca zaczerwienienia? Poza watkiem mam różowa pomadkę w płynie NYX ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Carollinnko widzę, że szukasz pomadek. Mam poza wątkiem nową szminkę Estee Lauder Pure Color 17 Rose Tea. Byłabyś może chętna na wymianę za krem B&B lub róż Well Dressed?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
To bardzo chętnie się wymienie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Kod później dosle, ale ogolnie nie ma ryzyka, jestem perfumoholikiem wielo-wielo-letnim i kupuję tylko w sprawdzonych źródłach
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.