|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
w kwietniu 2017 - ciuszki dla niemowlaków
poszukuję:
PERFUMY: Mugler Alien, A Men, Innocent Lolita Lempicka edp, Si Lolita edt Balenciaga Florabotanica Lalique Perles de Lalique, Nilang, Le Parfum Rihanna Rogue Yves Rocher So Elixir Jean Paul Gaulitier Kokorico CK One, Reveal oraz rozkręcany flakon po Alien edp DLA NIEMOWLAKA: ciuszki: najchętniej body i pajacyki - na jesień i zimę, pasujące i na chłopca i na dziewczynkę kosmetyki mebelki zabawki książki z bajkami i inne DODATKI: torebki firmy Nobo, Monnari i inne portfel damski i męski złota i srebrna biżuteria pierścionek Swarovski Nirvana Petite Ring bransoletki Mokobelle doładowania do plusa pendrive powerbank dysk przenośny rzeczy do domu kominek zapachowy woski zapachowe pościel nowa ręczniki nowe ścierki kuchenne nowe KOSMETYKI: żel pod prysznic Hipp, Dove balsam do ciała Biolaven żel do mycia twarzy Fitomed olejek Nuxe z drobinkami Sylveco lekki krem rokitnikowy, lekki krem brzozowy Alterra krem na dzień winogronowy tonik żelowy z kwasem midałowym Norel peeling enzymtyczny Sylveco, e-naturalne z owoców tropikalnych odżywka do włosów Biovax i Crema al Latte kremy do rąk woda termalna Uriage i inne pasta do zębów Rebidental z Kauflandu tusze do rzęs Eveline Advance Volumiere podkłady mineralne serum na porost rzęs olejek z drzewa herbacianego lakier do włosów Chi Magnified Volume Finishing Spray CIUCHY: parka jesienna 34/36 legginsy i koszulki sportowe 36 stanik sportowy Victoria's Secret sukienki rozkloszowane 36 czarne rajstopy kryjące rozm. 2 lub 3 rajstopy ciążowe swetry 100% bawełna, rozm. 36 buty Nike Roshe Run 38,5 botki czarne z Lidla 38 buty Melissa 38 wygodne sandałki na lato 38 sztyblety czarne, mogą być gumowe, rozm. 38 LAKIERY DO PAZNOKCI: Golden Rose Holiday: 56 i 61 Revlon: Artsy Pupa Lasting Color lakier brokatowy Life SPOŻYWCZE: mąki bezglutenowe czystek, zielona mięta olej kokosowy nierafinowany olej lniany olej słonecznikowy cynk organiczny do ssania orzechy morwa biała kawa z cykorii KSIĄŻKI: poradniki o diecie dr Dąbrowskiej Jerzego Zięby Tombaka 2xME "Pasieka wędrowna" INNE: odkurzacz w stanie bdb sokowirówka smartfon z androidem tabletki Calgon do pralki tabletki do zmywarki płyny do płukania materiały - 100% bawełna, większe ilości depilator IPL kartridże do dermapena płyta Lewandowskiej z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży
szukam fragrantica szukam Alien, Innocent, Perles de Lalique, Crystal Noir, Florabotanica, La Petite Robe Noire Edytowane przez karolina0203 Czas edycji: 2017-04-30 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: w kwietniu 2017 - ciuszki dla niemowlaków
u mnie ciuszki dla niemowlaka
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Z wish mam resztke aliena ok 10ml ale flakon wola o pomstwe do nieba i źle sie psika bo.atomizer padl. Moglabym zrobic odlewke ale nie mam atomizera chyba.ze.mi dojda w najblizszym czasie.
Woski zapachowe,kominek zapachowy, Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#5 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Mam sporo rzeczy z Twojej wishlisty - głównie ubraniowych, dla dzieci i dla Ciebie. Wieczorem założę wątek i się odezwę ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lux Mundi
|
Mam kocioł i nie dałam rady wczoraj ;/. Dziś ogarnę ciuszki rozmiarami, zdjęcia zrobię jutro z rana przy normalnym świetle i wtedy założę wątek
![]() U Ciebie interesują mnie zapachy ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
ok, dzieki za inf
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.