|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Późno robię się wilgotna
Wybaczcie głupkowatą nazwę tematu, ale nie potrafię tego lepiej określić
![]() Mam 19 lat, od 8 miesięcy jestem w związku, a 5 miesięcy temu zaczęłam moje życie seksualne. Wciąż jeszcze odkrywam siebie, partnera (który jest troszkę bardziej doświadczony ode mnie) i pojawia się po drodze sporo wątpliwości. Nie jestem pewna, jak to wygląda u większości kobiet, ale wydaje mi się, że dość późno robię się wilgotna. Oczywiście zaczynamy od pocałunków, które stają się coraz bardziej namiętne, ocierania w ubraniach czy dotykania przez rzeczy... I mam wrażenie, że to powinno już sprawić, że zrobię się chociaż troszkę mokra. Występuje podniecenie seksualne, jestem odprężona i na pewno tego chcę. Niestety u mnie jest zupełnie sucho i zawsze boję się, że rozczaruję tym partnera. Nawilżenie występuje zwykle dopiero przy wkładaniu palców/członka do pochwy... Czy da się temu jakoś zaradzić? Czy to po prostu leży w naturze i nic z tym nie zrobię? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Późno robię się wilgotna
nie wiem jak inne kobiety,ale ja ze swoim pierwszym partnerem na początku ,też tak miałam. Czasami w ogóle nie czułam się dostatecznie nawilżona. Przyszło po ok 1,5 roku. Natomiast jeszcze teraz zdarzają się takie dni. Co zrobić- jesteśmy zależne od faz cyklu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zawsze mozesz sie wspomóc zelem nawilżającym, niektóre kobiety tak maja i juz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mi wystarczy inne spojrzenie lub przypadkowy pocałunek ( Co swoją drogą fajne też nie jest <Często wilgotnieć>). Spróbujcie z żelem i tyle
![]()
![]() |
#5 |
Szop pracz
|
Mi teź bardzo mało trzeba żeby być mokrą, ale nie martw się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Jeśli w trakcie stosunku nawilżenie jest już odpowiednie i nie ma problemu bólu, to raczej jest to kwestia natury, fazy cyklu, dyspozycji dnia. Można spróbować wydłużyć grę wstępną; a skoro wilgotność pojawia się przy działaniu palcami - korzystajcie z tego, niech chłopak pieści Cię trochę w ten sposób. I oczywiście polecony już żel. U mnie też różnie z tym bywa i korzystam z powyższych rozwiązań
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Wszystko z tobą w porządku, po prostu użyjcie żelu jeśli potrzeba. Ja się bardzo łatwo robię mokra i to nie zawsze jest plus. Kiedyś przesiąkły mi spodnie, a tylko się całowaliśmy. Mokre jeansy nie były to tak fajne jak się może wydawać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
to zupełnie normalne autorko.
To na ile jesteś wilgotna w dużej mierze zależy od fazy cyklu. Tak mi się wydaje ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.