|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
CZERWIEC: Wymienię za jasne podkłady
Dzień dobry,
Mam na wymianę poniższe kosmetyki i rzeczy. Wymienię tylko i wyłącznie za podkłady matujące, średnio - mocno kryjące (cera mieszana, tłusta) w bardzo jasnych odcieniach. Wątek aktualny do 27 czerwca, gdyż później wyjeżdżam i nie będę miała możliwości wysyłki/odbioru. W Warszawie możliwy odbiór osobisty. Farba Londa Color Blend – 15 – ciemny blond Joanna Multi Soft Color szampon koloryzujący – 26 – ciemny brąz Mydlnica Lekarska Szampon Ziołowy – użyty – 2-3 razy Cedrowy szampon-nalewka do włosów – 280 ml raz użyty Ziaja Maska Intensywny Kolor – raz użyta Hergon Żel mocny w sprayu – 75ml – raz użyty Mydlnica Lekarska Żel do mycia twarzy ziołowy – cera sucha i wrażliwa – 200 ml razy użyty Uroda Krem silnie nawilżający – raz użyty Natura Siberica White Serum – serum rozjaśniające 50ml – zużycie 25% Olejek L’Oreal Age Perfect Cell Renewal facial oil – zużycie 5% Clarins Multi-Active night cream cera normalna i mieszana 15ml – nowy Clarins Multi-Active day cream – do każdej cery 15ml - nowy Clarins Gentle Foaming Cleanser – cera normalna i mieszana 30 ml – nowy Clarins Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert 30ml - nowy Clarins Double Serum próbka Carins Men Eye Serum próbka Fa Invisible Power 48hr protection antyperspirant – raz uzyty Time for Wax – balsam do ciała opóźniający porost włosów “Żurawina” – 200 ml – zużycie ok 20% La Roche-Posay – Autobornzant – krem samooplający – 100 ml – 2 x użyty Iwostin Solecerin 30SPF hypoalergiczny – spray 125ml – raz użyty Crest 3D white Professional Effecs – paski wybielające – 10 podwójnych pasków The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask saszetka 5ml Tołpa Dermo Face Hydrativ – maska-kompres - saszetka Pędzel do pudru Still Spa Essentials Puder w kamieniu Feather Finish Translucent 06 – bez gąbki Puder w kamieniu Feather Finish Fair & Natural 01 – bez gąbki DK Cashmere Mist Eau De Parfum – 1.5ml próbka Alien Thierry Mugler Eau De Toilette – 1.2ml próbka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC: Wymienię za jasne podkłady
DK Cashmere Mist Eau De Parfum – 1.5ml próbka
Alien Thierry Mugler Eau De Toilette – 1.2ml próbka Clarins Gentle Foaming Cleanser Clarins Multi-Active night cream cera normalna i mieszana 15ml – nowy Clarins Multi-Active day cream – do każdej cery 15ml - nowy Clarins Double Serum próbka coś u mnie? mam w wątku jasne podkłady ![]()
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dzięki, ale nic
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
hej, cos u mnie za Mydlnica Lekarska Żel do mycia twarzy ziołowy â cera sucha i wrażliwa â 200 ml razy użyty, mydlnica szampon- mam iwostin raz wycisniety odcien 02
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Clarins Multi-Active night cream cera normalna i mieszana 15ml – nowy
Clarins Multi-Active day cream – do każdej cery 15ml - nowy Clarins Gentle Foaming Cleanser – cera normalna i mieszana 30 ml – nowy Clarins Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert 30ml - nowy Clarins Double Serum próbka Carins Men Eye Serum próbka może coś u mnie? mam podkład revlon w wątku ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej, podoba mi się kilka rzeczy m.in. clarins, lrp, iwostin, maski w saszetkach. W wątku mam jasne podkłady odpowiednie do cery tlustej i mieszanej o dobrym kryciu (np. MF i Clinique do cery mieszanej).
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez esterie Czas edycji: 2017-06-25 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Maselko111 - niestety nic
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Clarins Multi-Active night cream cera normalna i mieszana 15ml â nowy
Clarins Multi-Active day cream â do każdej cery 15ml - nowy Clarins Gentle Foaming Cleanser â cera normalna i mieszana 30 ml â nowy Clarins Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert 30ml - nowy znajdziesz coś w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Mydlnica Lekarska Szampon Ziołowy â użyty â 2-3 razy
Cedrowy szampon-nalewka do włosów â 280 ml raz użyty Ziaja Maska Intensywny Kolor â raz użyta Hergon Żel mocny w sprayu â 75ml â raz użyty Mydlnica Lekarska Żel do mycia twarzy ziołowy â cera sucha i wrażliwa â 200 ml razy użyty Uroda Krem silnie nawilżający â raz użyty Natura Siberica White Serum â serum rozjaśniające 50ml â zużycie 25% Olejek LâOreal Age Perfect Cell Renewal facial oil â zużycie 5% Clarins Multi-Active night cream cera normalna i mieszana 15ml â nowy Clarins Multi-Active day cream â do każdej cery 15ml - nowy Clarins Gentle Foaming Cleanser â cera normalna i mieszana 30 ml â nowy Clarins Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert 30ml - nowy Clarins Double Serum próbka Carins Men Eye Serum próbka Fa Invisible Power 48hr protection antyperspirant â raz uzyty Time for Wax â balsam do ciała opóźniający porost włosów âŻurawinaâ â 200 ml â zużycie ok 20% La Roche-Posay â Autobornzant â krem samooplający â 100 ml â 2 x użyty Iwostin Solecerin 30SPF hypoalergiczny â spray 125ml â raz użyty Crest 3D white Professional Effecs â paski wybielające â 10 podwójnych pasków The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask saszetka 5ml Tołpa Dermo Face Hydrativ â maska-kompres - saszetka Pędzel do pudru Still Spa Essentials Puder w kamieniu Feather Finish Translucent 06 â bez gąbki Puder w kamieniu Feather Finish Fair & Natural 01 â bez gąbki ?
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Penny90, Esterie, aaniea_89, alabamaxy - niestety nic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.