|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jessica Simpson, Revlon, Bonne Bell i inne ;)
Hej
![]() Byłabym zainteresowana: 4. MAYBELLINE- odsypka pudru złotego z drobinkami, napewno wystarczy na kilkanascie uzyc jeszcze Zakupilam inny z drobinkami takze ten oddaje 7. BONNE BELL- smackers "Lip Frosting" o zapachu truskawki, kolor rózowy, jasniutki, 9,1 ml, zostalo ok 6,5 -7ml Mój wątek:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=118296
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
7. BONNE BELL- smackers "Lip Frosting" o zapachu truskawki, kolor rózowy, jasniutki, 9,1 ml, zostalo ok 6,5 -7ml
8. REVLON- emulsja rozswietlająca "04 Bare light", raz uzyta w baardzo małej ilosci. znajdziesz cos u mnie??? |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dobrze Cię widzieć ponownie.Najbardziej zależy mi na JESSICA SIMPSON- puder o smaku, zapachu "Butterscotch toffe".Z twojej listy mam nowy balsam o słodkim zapachu Oriflame 250ml. z serii limitowanej z jemiołą i wit.E. ,poszukam maseczki ogórkowej-jeśli byłaby to nowa a tak poza tym to to co w wątku. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
10. JESSICA SIMPSON- puder o smaku, zapachu "Butterscotch toffe", z rozswietlającymi drobinkami, brązujący. Nadaje sie raczej na policzki i do ciala, z racji drobinek. Waga to ok 100 g, stopien zuzycia oceniam na ok 5%.
6. SEPHORA- bezbarwny błyszczyk w tubce z serii "piiink", zapach waniliowy, 9ml, zostalo ok 7ml znajdziesz u mnie cos w zamian? [zwlaszcza za jessice simpson]?
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
8. REVLON- emulsja rozswietlająca "04 Bare light", raz uzyta w baardzo małej ilosci
10. JESSICA SIMPSON- puder o smaku, zapachu "Butterscotch toffe", z rozswietlającymi drobinkami, brązujący. Nadaje sie raczej na policzki i do ciala, z racji drobinek. Waga to ok 100 g, stopien zuzycia oceniam na ok 5%. znajdziesz coś u mnie? dużo oddam, będę poszukiwać
|
|
|
#8 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za puder i motylki?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=118018
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
moze znajdziesz cos u mnie za te rzeczy??
2. REVLON- lakier do paznokci "Top speed", kolor "03 camel" (bezowy), 15 ml, z wymiany, ja uzylam raz (wole bardziej transparentne kolory), ubytek ok 5% 7. BONNE BELL- smackers "Lip Frosting" o zapachu truskawki, kolor rózowy, jasniutki, 9,1 ml, zostalo ok 6,5 -7ml 10. JESSICA SIMPSON- puder o smaku, zapachu "Butterscotch toffe", z rozswietlającymi drobinkami, brązujący. Nadaje sie raczej na policzki i do ciala, z racji drobinek. Waga to ok 100 g, stopien zuzycia oceniam na ok 5%. z twojej listy moge ci też zaproponować: balsma nivea (tzn mleczko) do suchej skóry w granatowym opakowaniu, balsam i perfumy sephora o zapachu cukierków truskawkowych |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
witaj !
znalazłabyś coś u mnie za: 4. MAYBELLINE- odsypka pudru złotego z drobinkami, napewno wystarczy na kilkanascie uzyc jeszcze Zakupilam inny z drobinkami takze ten oddaje 10. JESSICA SIMPSON- puder o smaku, zapachu "Butterscotch toffe", z rozswietlającymi drobinkami, brązujący. Nadaje sie raczej na policzki i do ciala, z racji drobinek. Waga to ok 100 g, stopien zuzycia oceniam na ok 5%. mam w swoim wątku 2 balsamy do ciała słodko pachnące
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-05-29 o 15:22 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co to za perfumy cukierkowe?
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2006-05-29 o 00:09 |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
PS. Puder JS, tak? |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
Usmiechnieta16, Marta.., Ashlee, króliczek, emememsik, Mariola13- niestety nic nie znalazłam
Emi1234- jasny beż Palau- wiec bylabym zainteresowana balsamem i maseczka, ale narazie nie obiecuje, tak na szybko odpisalam A teraz uciekam stąd bo juz pare min temu wszystko pomylilam i tu namieszalam
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Aha no i mam miniaturke błyszczyka (3,54ml) Jessica simpson "banana split", uzylam go ok 4-5 razy, takze na pare uzyc jeszcze napewno bedzie Kupilam sobie pełnowymiarowy takze ten moge oddac. Błyszczyk ma mocny zapach banana, dodatkowo troszke z początku "mrowi" w usta (jakis efekt plumping ).
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2006-05-29 o 16:14 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
capuccinko-może udąłoby się puszek od pudru zdobyć-(jeśli nei sam puder)-właśnie takiego poszukuję.
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nivea był w słoiczku,ale juz nieaktualny(zapomniałam wykreslic go z listy ) moze czegos jeszcze poszukam dla Ciebie??z balsamów moge sie np podzielic mleczkiem kokosowym odmładającym Afryka Bielendy (jest swietny!
|
|
|
#21 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Ide jeszcze raz przeglądnąc Twoj wątek i cos sobie doszperam. czyli balsam waniliowy do ust aktualny i Biosilk? Czy ten balsam jest w sztyfcie czy w jakims odkręcanym pojemniczku? Jesli chodzi o Bielende to wlasnie ja mam :-P Tyle ze wykanczam go i juz do niego nie wracam, zapach troszke jak dla mnie za intensywny jesli chodzi o balsam
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam że szukasz jeszcze cieni-mam paletkę cieni oriflame jest tam jasny beż,błękit,ciemny niebieski,jasnitki koralowy i ciemny róż.-paletka jest z lusterkiem -zużycie niewielkie-najwięcej beż i koralowy,dwie pacynki w środku -ale neizbyt fajne.
małą buteleczkę dwa razu uzyta biosilku i spray avon vaniliowy-niemalże cały |
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#24 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Spray mam jakies 3/4 butelki . Jedyne co by mi pasowalo to Biosilk...Ale pytasz teraz o puszek..?? Jezeli tak, to musisz sie dogadac z osobą, ktora wezmie puderek...Osobiscie nakladalam ten puder pędzlem, gdyz jako brązujący...Kiedy dalam go na puszek robil taki plac ciemny Takze moze ktos takze bedzie nakladal go pędzlem MIRIANKA- do czego sluzy ten spray brązujący z Sephory? Aaaa i ile kosztowal, abym sie niepotrzebnie nie pytala...
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
samoopalacz do następnego mycia z lekkimi drobinkami![]() a biosilk aktualny ps a moze odlewka JT bubble gum??
|
|
|
#26 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Błyszczykow prosze mi nie dawac...jakbys zobaczyla moja półke.. Chyba ze zrobimy to tak, ze odsypie sporą ilosc pudru?? On jest wielki...a raczej wieeeeelki..Takze moznaby podzielic na kilka osob Co Ty na to?
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm a z opakowaniem?? tzn moze byc bez puszku
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. I takim sposobem podziele i puszek dla palau, i komus jeszcze oddam na spróbowanie . A balsam Oriflame to jaki? I jaka ilosc? A juz widze ze migdalowo-wisniowy. A jest caly?
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

).
.
) moze czegos jeszcze poszukam dla Ciebie??
. Jedyne co by mi pasowalo to Biosilk...Ale pytasz teraz o puszek..?? Jezeli tak, to musisz sie dogadac z osobą, ktora wezmie puderek...Osobiscie nakladalam ten puder pędzlem, gdyz jako brązujący...Kiedy dalam go na puszek robil taki plac ciemny