|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
firmy kurierskie Irlandia- Polska godne polecenia
witam
poszukuje sprawdzonej firmy przewozowej na trasie dublin polska |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: firmy kurierskie Irlandia- Polska godne polecenia
A po co dwa takie same wątki?
![]()
#3 |
Raczkowanie
|
Polecam firmę romulus, szybka, sprawna dostawa....
Korzystałam też z firmy mlines wyjazdy były nie tak często <2 razy w miesiącu>, ale mniej rygorystyczne wymogi co do sposobu pakowania i rozmiaru paczki no i taniej jednak właśnie próbuję wejść na ich stronę internetową i nie ma!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Witam. Osobiście nie polecam Firmy Kurierskiej EUROSPEDYCJA. Ja w sumie wysyłałam paczke Polska -Irlandia ale działają też na inne Państwa. Mają strone internetową (oczywiście na niej pochlebne komentarze).
1. Paczka moja wynosiła 4.5 kg a oni doliczyli sobie na 7.5 kg (oczym dowiedziałam sie jak siostra dostała paczke i okazało sie, że musi dopłacić ) 2. Słaby przepływ informacji . Na e maila z danymi do konta na które trzeba zrobić przelew czekałam cały dzień !!! 3. Strona tzn formularz do zamówienia kuriera - kiepski . Z tego też powodu zrobiło sie zamieszanie , najpierw przesyłali dane na bank do Irlandi a nam chodziło o namiary na polski itd... Ogólnie paczka doszła ale ta fima nigdy więcej!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
polskapaczka.co.uk. trzy razy korzystaliśmy solidni mogę polecić
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=32106621 #post32106621
zapraszam za zamowienie zbiorcze firmy avanti oraz sigma |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a znacie jakas sprawdzona firme co przeprowadzki robi na terenie dublina niedrogo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja korzystam ze speedpack. Organizowali mi przeprowadzke oraz przesylalam sporo paczek z nimi. Raz paczka miala male opoznienie, ale kobitka z biura obslugi zadzwonila i grzecznie przeprosila. poza tym bez zadnych problemow i tanio.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
firmy kurierskie Irlandia- Polska godne NIE polecenia-F1
NIE KURIER F1!! wszystko jest dobrze,dopóki nie zaczną się problemy. Zapisałem w jakich godzinach dostarczyć paczkę w Polsce (trasa Irlandia - Polska). Kurier przyjechał POZA GODZINAMI. Napisałem reklamację,że po co wpisuję coś w rubrykę "dodatkowe informacje" jak oni tego nei czytają i mają to gdzieś!! Oto odpowiedź: "POZDRAWIAM PROSZE SKORZYSTAC Z KONKURENCJI,KONKURENCJA DZIALA TAK SAMO JAK MY NA TERENIE POLSKI NIKT SAM PACZEK NIE ROZWOZI MY KORZYSTAMY Z FIRMY DPD WSZYSTKIE INFORMACJE SA PRZEKAZYWANE,PACZKI DOSTARCZNE SA W DNI ROBOCZE OD GODZI 8 DO 18.GODZINA DORECZENIA NIE JEST OKRESLONA PROSZE PANA BO TO NIE PIZZERIA ANI TAXI.POZDRAWIAM " to jest dopiero OBSŁUGA KLIENTA.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Możesz spróbować firmę kurierską xxx. Co prawda, do Irlandii nic nie wysyłałam, ale korzystałam z 2 razy. Na razie nie mam do nich pretensji
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-07-27 o 10:58 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
waste not want not Edytowane przez basia_pn Czas edycji: 2017-07-11 o 14:55 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.