|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: szukam, sprawdz od czego Cie uwolnie :)
ja mam blyszczyk avonu darling pink
tzn chyba to ten z tego co pamietam to tak, niestety zdarly sie napisy, bo nosilam w piorniku ale w zwazku z tym nieuzywany prawie wcale moze kilka razy taki brudny roz mieniacy sie na piekne rozowo-zlote itp drobineczki? jesli mialas ten blyszczyk to wiesz, jesli nie mialas to nie patrz na katalog bo on zupelnie inaczej tam wyglada:P
|
|
#5 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
widze Cie i odpisalam w wątku kosmetycznym
ale mozesz jeszcze o sobie pryzpomniec w wątku ciuszkowym i w watku o golarce bo wiecej juz nie mam
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Ja mam eyeliner czarny ale nie wiem czy cię zainteresuje. Zerknij w mój wątek
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
JA mam takie branzoletki
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
ja mam 2 ostatnie plastry z woskiem do depilacji joanna zostały mi z ostatniej próby depilacji nózek - ble już sie nie odważe tymi plastrami - one sa z obu stron wiec razem wychodzi 4 - jesli Cie to interesuje nie potrzebuję wiec moge sie wymienić
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Katarzynko podoba mi sie 2 branzoletka od nadgarstka na 1 fotce, co bys za nią chciala?
Marto masz swoją wątek moze by tak wiekszą wyamianke dograc? Podba sie cos u mnie? |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=112918 ale niestety skromny on narazie
a czy te okularki które miałas u siebie w poscie z ciuszkami są jeszcze?? o przeglądalam Twój post i zdajsie juz je chyba wysłałas komus no nic nie szkodzi
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
A co masz virtual reality? interesowalyby mnie...hmm..moze tez cos z bizuterii albo jakies parfumki,cienie ,moze pudry albo roze
blyszczyki....
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
ja mam jasnoróżową pomadkę w wątku, poza wątkiem plastry miodowe woskowe Tanita (2 całe sklejone ze sobą i połówkę takiej pary) i białą miękką kredkę do oczu
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
tak szukam i szukam...i nie widzę nic dla siebie
nie masz może jeszcze czegoś poza wątkiem? jakiś jasny błyszczyk albo peeling do twarzy? podoba mi się też kilka ciuszków ale za te 3 drobiazgi to chyba Ci się nie opłaca...
|
|
|
|
|
#20 |
|
|
A powiedz co Ci sie z ciuszkow podoba? Moze sie dogadamy, bo mnie to lezy spakowane w reklamowce "targowisko" i nic mi z tego, a to czego szukam to potrzebne
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
poboba mi isę ten komplecik koronkowy
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1144058951
|
|
|
|
|
#22 |
|
|
Ok a powiedz mi ktora to jest ta pomadka bladorózowa? Jest w wątku?
Niom mi sie jeszcze spodobał błuyszczyk peach cos tam. I chetnie oddam komplecik
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
na zdjęciu wszysła ciemniejsza niż jest
na ustach jest jasna, dość kryjąca, z perłowym odcieniemEDIT: nie da się zrobić...nie widać na zjęciu jej ani na ręce ani na kartce
|
|
|
|
|
#26 |
|
|
hihi synchronizajca
wlasnie, wydaje sie ciemna nio ale skoro twierdzisz ze jest jaśniejsza to ja biore adresik? czy moze pomierzyc komplecik?
|
|
|
|
|
#27 |
|
|
zmierzylam
![]() szerokosc koszulki pod paszkami 40cm długosc razem z rami.ączkkiem 55cm szerokosc w pasie majteczek to 38cm (gumeczka wiec sie rozciąga) wyglądają jak biodrówki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

tzn chyba to ten z tego co pamietam to tak, niestety zdarly sie napisy, bo nosilam w piorniku ale w zwazku z tym nieuzywany prawie wcale moze kilka razy
taki brudny roz mieniacy sie na piekne rozowo-zlote itp drobineczki?
bo wiecej juz nie mam

blyszczyki....
adresik? czy moze pomierzyc komplecik?