![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
trochę humoru na czwartkowy wieczór
Trochę dowcipów do poczytania i pośmiania
![]() Zaznaczam, że dostałam je mailem od znajomego, więc część zapewne jest już znana... Mąż: Może wypróbujemy dziś wieczorem odwrotną pozycję? Żona: Z przyjemnością... ty stań przy zlewie, a ja usiądę w fotelu i będę pierdzieć. ********** - Właśnie rozwiodłam się z mężem. - Czemu ? - Mieliśmy nieporozumienia na tle religijnym. Uważał, że jest Bogiem... ********** Skąd wiadomo, ze męża przez jakiś czas nie było w domu? Jest czysto ! ********** Dlaczego mężczyźni są jak tusz do rzęs? Spływają przy pierwszych objawach uczuć. ************* Jaka jest najszybsza droga do serca mężczyzny ? Przez klatkę piersiowa, ostrym nożem. *********** Dlaczego mężczyzna jest jak dyplom magisterski ? Tracisz mnóstwo czasu żeby go zdobyć, a potem okazuje się, ze do niczego nie jest ci potrzebny. *********** Kto to jest mąż? Zastępca kochanka do spraw finansowo-gospodarczych. **************** Kiedy pojawiają Sie pierwsze objawy ciąży? Pierwsze objawy ciąży to wytrzeszcz gałek ocznych. Pojawia się zaraz po pęknięciu kondoma. ************** - Ile można patrzeć na teściową z przymrużonym okiem? - Aż się nie naciśnie spustu. **************** - Kiedy Eskimos wie, że zima jest naprawdę siarczysta? - Jak mu się psy łamią na zakręcie. ***************** -Czym się różni mąż od dyrektora? -Tym że dyrektor wie że ma zastępcę a mąż nie... *************** Co to jest żona i teściowa w samochodzie? - Zestaw głośnomówiący. *************** -Jak poznać wiek ryby? -Po oczach. Im oczy dalej od ogona, tym ryba starsza. ******************* Uważaj, jak mówisz przy dziecku... Z "Od przedszkola do Opola": Prowadzący jak masz na imię? dziewczynka, ok. 4 lat - Ania - a czy twoi rodzice przyjechali z tobą? - tak - a gdzie siedzą? - tam... (pokazuje paluszkiem) - o brawo, witamy tatę i mamę. a czy masz w domu jakieś zwierzątka? - tak, kotka. - a jak tatuś wola na kotka? - sierściuchu j*b**y. (sama ocenzurowałam ![]() ---------------------------------------- W autobusie komunikacji miejskiej, w dużym tłoku, mały chłopczyk (ok. 4-5latek) mówi: - Mamo ja chce usiąść! - Ależ synku nie ma miejsca. - Mamo! Ja chce usiąść !! - Mówiłam ci już synku, popatrz - nie ma miejsca! - Mamo! Ja chce usiąść !!!! Bo cos powiem !!! - Ależ synusiu - nigdzie nie ma wolnego miejsca !!!! Na to synuś na cały glos: - A tata powiedział, ze masz zimna d**ę !!!!!!! ------------------------------------------- Scenka rodzajowa w kościele. Już prawie koniec mszy, mały bąbel tak na oko 3 latka wykazuje pewne znudzenie i zniecierpliwienie. Kreci się coraz bardziej i marudzi sobie pod nosem. W pewnym momencie rzuca: - Mamo! Niech ksiądz już powie "Idźcie ofiary do domu" ------------------------------------------------------------ koleżanka idzie z mężem i córka do kościoła z koszyczkiem do święcenia, ksiądz pyta dziewczynkę (małą smarkulę) czemu nie niesie koszyczka, a dziewczynka mu na to: - bo tata powiedział ze ja to jestem niezdara i zawsze wszystko w*j*b*e. (same sobie wstawcie brakujace literki ![]() (minę księdza ciężko skomentować) -------------------------------------------------------- Spowiedź, ksiądz wszystkich obsłużył wiec siedzi w zadumie w konfesjonale. Zaciekawiona dziewczynka 3-4 latka krąży wciąż koło niego w końcu nie wytrzymała i zaglądając do księdza mówi na cały glos "a ty co zesrałeś się, czy co, ze tak cicho siedzisz?" Miłego czytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: trochę humoru na czwartkowy wieczór
Z "Od przedszkola do Opola":
Prowadzący jak masz na imię? dziewczynka, ok. 4 lat - Ania - a czy twoi rodzice przyjechali z tobą? - tak - a gdzie siedzą? - tam... (pokazuje paluszkiem) - o brawo, witamy tatę i mamę. a czy masz w domu jakieś zwierzątka? - tak, kotka. - a jak tatuś wola na kotka? - sierściuchu j*b**y. (sama ocenzurowałam ...jak to trzeba uważać przy dzieciach co się mówi ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie, no, kawaly the best
![]()
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
"Idźcie ofiary do domu"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
klatka piersiowa - ostrym nożem Dobre
![]()
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
śietne szczególnie te z dziećmi i kotkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ale faktycznie trzeba przy dzieciakach uważać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
ojej
![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
kociak the best
![]()
Wish upon a star Believe in will The realm of the king of fantasy The master of the tale-like lore The way to kingdom I adore Where the warrior's heart is pure Where the stories will come true Nightwish, "Fantasmic"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dzieciaki najlepsze
![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam
No to lecimy dalej... ![]() -Idą dwie mrówki przez pustynię i jedna mówi: -Nie czuję nóg. -To powąchaj moje. - odpowiada druga. ************************* ******* Spotkał się góral z Kaszubem i mówi: -Zabiłem dziesięć ćmów. -Ciem - poprawia Kaszub. -Kapciem - odpowiada góral. ************************* ******* Chińczyk kupił w Szwajcarii zegarek. Po kilku dniach zegarek stanął. Chińczyk otworzył go i z jego wnętrza wypadła martwa mrówka. -No tak, to już koniec - mówi do siebie. - Maszynista zmarł... ************************* ******* Gdzieś daleko na biegunie południowym idą sobie po krze niedźwiedzica z niedźwiadkiem. No i maluch pyta: - Mamooooo.... czy ja jestem miś Grizzly??? - Nie syneczku, ty jesteś miś polarny. Po jakimś czasie. - Mamooooo.... czy ja jestem miś brunatny??? - Nie mój drogi, ty jesteś miś polarny. Znowu po chwili. - Mamooooo.... a może ja jestem miś koala??? - Nie moje dziecko, ty na pewno jesteś miś polarny. Po chwili zastanowienia miś mówi: - To kurna dlaczego jest mi tak zimno??? ************************* ******* Na miasto napadł smok. Palił domy, pożerał dziewice i robił dużo innych okropnych rzeczy. W mieście mieszkało trzech rycerzy: Duży, średni i Mały. Tak więc mieszkańcy, gdy tylko uświadomili sobie co się dzieje, co sił w nogach pobiegli do Dużego Rycerza po pomoc: - Duży Rycerzu, Duży Rycerzu! - Ratuj nasz gród przed strasznym smokiem! - W tobie nasza nadzieja! Duży Rycerz zmarszczył czoło i rzekł: - Hm... - Wyprawa na smoka to poważna sprawa! - Nie mogę zdecydować się tak od razu. - Dajcie mi czas do namysłu. - Przyjdzie po odpowiedz za... no, za tydzień. Smok, jak się zdaje, nie miał zamiaru czekać ani godziny. Coż było robić? Mieszkańcy popędzili co sił w nogach do średniego Rycerza. - średni Rycerzu! - Ratuj nas przed okrutnym smokiem! średni Rycerz na to: - No, no... - Walka że smokiem to nie byle co! - Muszę się wcześniej dobrze zastanowić - Sami rozumiecie. - Odpowiem wam za... za... może za dwa tygodnie? Rozgoryczeni, bez większych oczekiwań, poszli mieszkańcy do Małego Rycerza. - Mały Rycerzu! - Na nasze miasto napadł smok! - Ratuj nas! Mały Rycerz nic nie odpowiedział, tylko osiodłał konia, włożył zbroje, wsiadł na konia, dobył miecza i tarczy i ... już, już chciał odjeżdżać, gdy któryś z oniemiałych że zdziwienia mieszkańców wykrztusił z siebie: - Mały Rycerzu! - Ty... ty nie potrzebujesz ani chwili, żeby się zastanowić? A Mały Rycerz na to: - Tu się nie ma co zastanawiać, tu trzeba SPIER*****! (uciekać ![]() <FONT face=Arial> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hihi, mrówki na pustyni i miś polarny najlepsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Kierowca pyta znajomego:
- Słuchaj, czy są czarne koty? - Oczywiście! - A czy są czarne koty mniej więcej wielkości pół metra? - Niewykluczone. - A czy zdarzają się także czarne koty większe niż jeden metr? - Wątpię, ale kto wie - odpowiada lekko już zniecierpliwiony znajomy. - A czy zdarzyć się może czarny kot wielki na dwa metry? - Na pewno nie! - W takim razie - stwierdza kierowca - na pewno przejechałem księdza! ************************* Lekcja religii.... Dzieci siedzą cicho.... Siostra jest ostra.... Siostra zakonna się pyta: - Kochane dzieci, co to jest: Skacze po drzewach, zbiera orzechy i ma rude futerko ? Dzieci myślą, myślą..... Jasiu się zgłasza: - Proszę siostry, na 99% jest to wiewiórka, ale zaraz nam siostra powie, że to Pan Jezus. ************************* Ksiądz umówił się z ekstra laską, ale pech chciał, że akurat przypadło mu odprawiać drogę krzyżową. Prosi więc wikarego, aby ten go zastąpił. - Zgoda! Zabaw się przyjacielu - odpowiada tamten. - Ale pamiętaj - dodaje pierwszy - abyś nie kończył mszy, zanim ja nie wrócę! Ksiądz zabawił ponad czas, spóźniony biegiem wraca do kościoła i zdziwiony widzi, że droga krzyżowa jeszcze trwa. Wchodzi do kościoła i słyszy: - Stacja 158 - Jezus wzięty do wojska. Śpiewamy "Przyjedź mamo na przysięgę" ************** Międzynarodowa wycieczka przyjeżdża pod największy wodospad na świecie: - ...ooo God, it`s wonderfuuuuuul.... - ...ooo mein Gott, das is wuuuuuuunderbar... - ...gospodin, eto priekrasnooooojeeeee... - ...ooo k**wa, ja pied**e... ************** Urzad emigracyjny przychodzi na kanadyjskie pole uprawne na ktorym sa zatrudnieni obcokrajowcy. Lapia pierwszego lepszego polaka i zaczynaja go wypytywac: - A czy pan jest tutaj legalnie? - Oczywiscie ze tak - odpowiada przestraszony Polak. -A czym sie pan tutaj zajmuje? -Pracuje troszke przy pomidorkach i... i przy tych kolbach kukurydzianych. - A ten przy jablonce to pana kolega??? - Tak tylko ze on w ogole nie zna jezyka!!! - Pan go zawola.- powiedzial jeden z inspektorow. -Dobrze. MARIAN, MARIAN SPIERD***J !!!!!! ************** Rozmawiają dwaj mężczyźni: - Stary, wiesz dlaczego kobiety tak często udają orgazm? - Bo myślą, że nas to obchodzi ************** Rozmowa dwóch kumpli: - Wiesz że wczoraj na ulicy jakiś gość nazwał mnie gejem. - Nieee, i co Ty na to? - Jak to co? No normalnie, pudrem po oczach i torebką w łeb drania!!! ************** Dwóch Polaków siedzi w knajpie a koło nich siedzi dwóch Niemców. Polak mówi do kumpla: - Zobaczysz będą chcieli pocałować nas w tyłek. - Dobra próbuj - odpowiedział drugi. Polak podchodzi do Niemców i mówi: - Hej szkopy! Możecie pocałować nas w tyłek!!! Na to Niemcy: - Was? Was? Polak: - Tak! Jego i mnie.
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
to może ja też coś dodam
![]() Nagły huragan zatopił okręt. Jeden z pasażerów obudził się na plaży sam, bez jedzenia, picia i narzędzi. Dookoła wszelako było mnóstwo owoców tropikalnych. Jako że był to prawdziwy mężczyzna, przywykły do pięciogwiazdkowych hoteli, nie wiedział co robić. Przez następnych kilka miesięcy jadł wiec banany i popijał mlekiem kokosowym, rozmyślając nad urokami życia jakie prowadził do tej pory. Często chodził na plaże i godzinami wypatrywał w bezkresie oceanu jakiegoś statku. Pewnego dnia zobaczył zwykłą łódź wiosłową, a niej najpiękniejszą kobietę jaką zdarzyło mu się spotkać w całym jego życiu. - Facet: Skąd się tu wzięłaś? - Dziewczyna: Z drugiej strony wyspy. Znalazłam się tam gdy zatonął mój statek. - Facet: Wspaniale! Nie wiedziałem, ze ktoś jeszcze przeżył. Ilu was tam jest? Miałaś szczęście że zmyło cię z łodzi! - Dziewczyna: Nie ma nikogo poza mną. I nie zmyło mnie z łodzi. - Facet (stropiony): To skąd masz łódź? - Dziewczyna: Z materiałów, które są na wyspie. - Facet: To niemożliwe! Jak ci się to udało? Nie masz przecież narzędzi! - Dziewczyna: To było łatwe. Z mojej strony wyspy jest nietypowa skała. Odkryłam, że można wytapiać z niej żelazo, z żelaza robię narzędzia, których używam do robienia innych rzeczy. Ale dość tego. Gdzie mieszkasz? - Facet (zawstydzony): Ciągle na plaży. - Dziewczyna: To płyńmy do mnie. Po kilku minutach wiosłowania dziewczyna przycumowała łódkę, facet zaś rozejrzał się wokół i mało nie wpadł do wody. Przed nim biegła kamienna droga prowadząca do eleganckiego domku pomalowanego na biało-niebiesko. Gdy szli, dziewczyna, krępując się lekko, powiedziała: "To może nie jest wielkie, ale nazywam to domem". Facet, ciężko oszołomiony, nic nie odpowiedział. - Dziewczyna: Usiądź. Drinka? - powiedziała, podając mu cos do picia. - Facet: Mam dosyć mleka kokosowego. - Dziewczyna: To nie mleko kokosowe. Co powiesz na Pina Colada? Facet bez wahania wziął drinka i łyknął. Na jego twarzy pojawił się wyraz zadowolenia. Usiadł na kanapie, opowiedział dziewczynie swoją historię, wysłuchała jej. Po jakims czasie dziewczyna poszła się przebrać w cos wygodniejszego. Odchodząc zapytała, czy nie chciałby wziąśćprysznica i się ogolić. Powiedziała też, że na górze, w łazience, jest brzytwa. Facet, nic nie mówiąc i nie dając po sobie poznać jak bardzo jest zaskoczony, posłusznie poszedł na górę, umył się i ogolił. Kiedy zszedł na dół zobaczył dziewczynę ubraną w strategicznie rozmieszczone liście i cudownie pachnącą. - Dziewczyna: Czy, będąc tu tak długo - mówiła, zbliżając się do niego - Nie czułeś się samotny? Jestem pewna, że chciałbyś teraz zrobić coś, na co czekałeś od bardzo dawna, od miesięcy. No wiesz... Długą chwilę patrzyła mu głęboko w oczy. Facet przez dłuższą chwilę nie wierzył swym uszom, po czym zapytał: - Nieprawdopodobne! Niesamowite! Naprawdę mogę tutaj sprawdzić swojego e-maila ?! :P
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Jaka jest najszybsza droga do serca mężczyzny ?
Przez klatkę piersiowa, ostrym nożem. - Ile można patrzeć na teściową z przymrużonym okiem? - Aż się nie naciśnie spustu. super ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
oj aż sie popłakałam ze śmiechu
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
A te znacie?:
Podchodzi facet do kiosku i prosi o paczkę fajek. Kioskarka mu podaje. On patrzy, czyta: UWAGA! PALENIE TYTONIU POWODUJE IMPOTENCJĘ. Oddaje fajki i mówi: - Pani mi da takie z rakiem ***** Policjant zatrzymuje ciężarówkę: - Po raz kolejny Panu mówię, że gubi Pan towar. - A ja po raz kolejny Panu odpowiadam, że jest gołoledź, a ja jeżdżę piaskarką. ***** Babciu, babciu, a dlaczego u ciebie takie wielkie oczy? - Żeby ciebie dobrze widzieć... - A dlaczego u ciebie takie duże uszy? - Żeby ciebie dobrze słyszeć... - A dlaczego u ciebie taki duży nos? - Bo jesteśmy słoniami, wnusiu... *** Turysta w Zakopanem wchodzi do baru, siada przy barze i pyta: - Barman, co polecisz do picia? Barman na to: - Ano, panocku drink "Góra cy"! Turysta: - Jak to "Góra cy"?! Barman: - Widzicie, bierzemy sklanecke wina... no dwie... góra cy i wlewamy do garnka. Poźniej bierzemy sklanecke piwa... no dwie... góra cy i wlewamy do tego samego garnka. Następnie sklanecke wódecki... dwie... no góra cy i wlewamy to do tego samego garnecka. Na koniec bierzemy sklanecke koniacku... no dwie... góra cy i wlewamy do garnka. Garnek stawiamy na ogniu i miesając gzejemy cas jakiś. Poźniej nalewamy i pijemy sklanecke... dwie... no góra cy. Po wypiciu wstajemy... robimy krocek... dwa... no góra cy! ***** Chłopak podchodzi do dziewczyny. - Tańczysz? - Tańczę, śpiewam, gram na gitarze... - Co ty pleciesz?! - Plotę, wyszywam, lepię garnki... ***** Facet mowi zonie: - Ide zagrac z kumplami w pokera i nie wiem o ktorej wróce. Ona na to: - Idź przeciez ja cię za rogi nie trzymam ***** pożegnanie z chińskim specjałem - Paryż sznurek pochodzenia zwierzęcego - kotlina człowiek z niedopałkiem - mapet roztańczony dezodorant - fabryka ***** Rozmawiają trzy bociany. Pierwszy mówi: - Ja to cały tydzień latałem nad jednym domem! - I co? - Urodził sie chłopczyk. - A ja - mówi drugi - to dwa tygodnie latałem nad jedna chałupą! - I co ? - Urodziła sie dziewczynka! Na to trzeci: - A ja to trzy tygodnie latałem nad plebania! - I co? I co? - Ale mieli pietra!!! ***** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
I jeszcze nauka angielskiego
![]() oh, chicken! - o kurcze! room with you - pokój z toba volleyball of the eye - siatkówka oka half of a K - półka I wifed myself - ozenilem sie Arek's garbage - smieciarka I am from Beeftown - jestem z Wolomina Don't make a village - nie rób wiochy I'll animal to you - zwierze ci sie Thanks from the mountain - dziekuje z góry I feel a train to you - czuje do ciebie pociag go out on people - wyjść na ludzi It's after birds - już po ptokach without a small garden - bez ogródek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Maniwa- świetne te kawały
![]() AKurat przydały sie w tym ponurym dniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
ale sie uśmiałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
to ja coś dam
![]() Lekcja języka polskiego. Pani prosi aby dzieci ułożyły zdanie ze słowem "wrzask". Dzieci układały piekne zdania i przyszła kolj na Jasia: - Wczoraj moja mama robiła wieeelkie pranie. - bardzo piekne zdanie jasiu ale gdzie jest w nim słowo "wrzask" ? - Dobra, dobra wrzask to dopiero był później jak babce wciągneło cycki do wyrzynaczki. ![]() ![]()
![]() |
#30 |
BAN stały
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.