![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Podkłady:Revlon,MaryKay,M axFactor.Kremy:Effaclar Duo,Eff M,kwasy Natinuel,Isispharma
Witam,
Oddam w dobre ręce: PIELĘGNACJA Od lewej: 1. NATINUEL Seba Fluid AHAs-BHA 12% fluid przeciwtrądzikowy – zużycie minimalne (zakupiony u kosmetyczki za 96 zł) Można o nim poczytać wiecej: http://www.dobrykrem.pl/product_info...a1650f1583e24b 2. La Roche Posay, Effaclar M Sebo-Regulating Mattifing Moisturizer (Nawilżający krem matujący)– zostało około 65 % ---> wymienione z hot summer 3. La Roche Posay, Effaclar Duo (Krem eliminujący zmiany trądzikowe o podwójnym działaniu) – zostało około 75 % ---> wymienione z hot summer 4. Nanobase – odżywka przeznaczona dla skóry suchej – nowa 5.IsisPharma, Teen Derm K (Krem keratoregulujący dla skóry tłustej, trądzikowej) – zostało 90 % ---> wymienione z hot summer 6 .Spirig, Excipial, Pigmentcreme, Krem korygujący do skóry trądzikowej – odcień ciemny – raz użyty ---> wymienione z hot summer KOLORÓWKA: Od lewej: 1. Revlon ColorStay z technologią Soft Flex dla cery mieszanej i tłustej – kolor 180 Sand Beige – zostało 80 % 2. Max Factor Lasting Performance – kolor 105 Soft Beige – zostało 65 % 3. Mary Kay, Medium Coverage Foundation (Podkład średnio kryjący) – kolor 300 Beige – zostało 95 % 4. Mary Kay, Mineral Powder Foundation (Mineralny podkład pudrowy) – kolor Beige 1 – zostało 95 % 5. Soraya Baza silikonowa do cery suchej i bardzo suchej – zostało 90 % Moje kosmetyki są świeże i mało używane. Osobom chętnym podam daty ważności lub zrobię dodatkowe zdjęcia. Proszę poczytać o nich na KWC, mają dobre opinie (sama przy zakupie sugeruje się wizażem). Poszukuję: 1. CLINIQUE -Podkład korygujący Anti Blemish Solutions, Liquid Makeup + korektor KOLR O3 2. podkłady z wyższych półek 3. Paletkę korektorów Sephora 4. Iwostin Purritin – krem matujący 5. Odżywki, szampony i stylizacja z firmy Biosilk 6. Odżywki i szampony z wyższej półki do włosów farbowanych lub cienkich 7. 3 kroki clinique Edytowane przez falkka Czas edycji: 2010-10-20 o 16:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Podkłady:Revlon,MaryKay,M axFactor.Kremy:Effaclar Duo,Eff M,kwasy Natinuel,Isis
anetak ciekawi mnie -podkład Vichy Area teint 12 opal, zużycie około 5%, musiałabym przetestować jego kolor, także nie odpowiem ci od razu , tylko postaram się jutro przejść do apteki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Podkłady:Revlon,MaryKay,M axFactor.Kremy:Effaclar Duo,Eff M,kwasy Natinuel,Isis
1. NATINUEL Seba Fluid AHAs-BHA 12% fluid przeciwtrądzikowy – zużycie minimalne (zakupiony u kosmetyczki za 96 zł)
Można o nim poczytać wiecej: http://www.dobrykrem.pl/product_info...a1650f1583 e24b 2. La Roche Posay, Effaclar M Sebo-Regulating Mattifing Moisturizer (Nawilżający krem matujący)– zostało około 65 % 3. La Roche Posay, Effaclar Duo (Krem eliminujący zmiany trądzikowe o podwójnym działaniu) – zostało około 75 % cos u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Revlon ColorStay z technologią Soft Flex dla cery mieszanej i tłustej – kolor 180 Sand Beige – zostało 90 %
coś u mnie?
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za cos z tych rzeczy:
revlon colorstay 1. NATINUEL Seba Fluid AHAs-BHA 12% fluid przeciwtrądzikowy – zużycie minimalne (zakupiony u kosmetyczki za 96 zł) Można o nim poczytać wiecej: http://www.dobrykrem.pl/product_info...a1650f1583 e24b 2. La Roche Posay, Effaclar M Sebo-Regulating Mattifing Moisturizer (Nawilżający krem matujący)– zostało około 65 % 3. La Roche Posay, Effaclar Duo (Krem eliminujący zmiany trądzikowe o podwójnym działaniu) – zostało około 75 % 5.IsisPharma, Teen Derm K (Krem keratoregulujący dla skóry tłustej, trądzikowej) – zostało 90 %
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Effeclar Duo, Isis Pharma i Excipial - znajdziesz coś za nie? ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za LRP??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Effaclar Duo?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
2. Max Factor Lasting Performance – kolor 105 Soft Beige – zostało 65 % 4. Mary Kay, Mineral Powder Foundation (Mineralny podkład pudrowy) – kolor Beige 1 – zostało 95 %
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za duże zainteresowanie. Dziewczyny odpiszę wam w moim wątku za 2-3 godzinki bo muszę wyjść z domu, ale na 100 % dostaniecie dziś odpowiedź.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za: 1. NATINUEL Seba Fluid AHAs-BHA 12% fluid przeciwtrądzikowy – zużycie minimalne (zakupiony u kosmetyczki za 96 zł)
Można o nim poczytać wiecej: http://www.dobrykrem.pl/product_info...a1650f1583 e24b 2. La Roche Posay, Effaclar M Sebo-Regulating Mattifing Moisturizer (Nawilżający krem matujący)– zostało około 65 % 3. La Roche Posay, Effaclar Duo (Krem eliminujący zmiany trądzikowe o podwójnym działaniu) – zostało około 75 % 4. Nanobase – odżywka przeznaczona dla skóry suchej – nowa 5.IsisPharma, Teen Derm K (Krem keratoregulujący dla skóry tłustej, trądzikowej) – zostało 90 % 6.Spirig, Excipial, Pigmentcreme, Krem korygujący do skóry trądzikowej – odcień ciemny – raz użyty 1. Revlon ColorStay z technologią Soft Flex dla cery mieszanej i tłustej – kolor 180 Sand Beige – zostało 90 % 2. Max Factor Lasting Performance – kolor 105 Soft Beige – zostało 65 % 3. Mary Kay, Medium Coverage Foundation (Podkład średnio kryjący) – kolor 300 Beige – zostało 95 % 4. Mary Kay, Mineral Powder Foundation
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za podkład z revlona?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
anetak - dziękuję za podkład ale niestety to nie mój kolor
mucia18, beata_1988, Ankie83, nagutka, wink737, estre, zaakrecona - niestety nic u was nie znalazłam shirinn - ja mam cerę mieszaną także do suchej mi nie pasuje, chyba że masz coś innego ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Ankie83 - interesuje mnie u ciebie Revlon Professional, Szampon chroniący kolor włosów, poj. 200 ml, nowy CHI, Keratin Mist, Kuracja nawilżająca i wzmacniająca włosy bez spłukiwania, poj. 300 ml, nowa Który effaclar ciebie interesuje? czy zmieści się on cenowo za twoje kosmetyki? zapewne jeden effaclar za 1 szampon. powinnam mieć jeszcze miniaturkę kremu avene, którego szukasz, sprawdzę potem w toaletce. guniagusia - u ciebie ciekawi mnie -sweterek house stan idealnu Rozciagliwy, dopasowuje sie na s/m a na metce ma m -2 podkoszulki intensywnie niebieskie- obie moge oddac za cos malego, bo sa w stanie bdb- obie na xs/s, pierwsza dluzsza, druga top shop z pagonikami czy podasz mi wymiary sweterka mierzone bez rozciągania, tak "na płasko"? bo ja noszę rozmiar bardziej xs niż s i obawiam się że mozę być na mnie za duży. ksesia, PinkSupraise - niestety nic Edytowane przez falkka Czas edycji: 2010-10-11 o 20:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Prawie wszystko mi sie u Ciebie podoba
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ja tez mam mieszaną i używałam wczesniej tego do mieszanej i bardziej mi sie twarz świeciła niż po tym...oddaje bo jest dla mnie trochę za ciemny.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
shirin - oddam wiele za podkład clinique anti blemish i to co napisałam w wishliście, czyli iwostin purritin, profesjonalne kosmetyki do włosów, podkłady z wyższej półki.
sylwia_2 - niestety nic |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej, podobają mi się :
2. La Roche Posay, Effaclar M Sebo-Regulating Mattifing Moisturizer (Nawilżający krem matujący)– zostało około 65 % 3. La Roche Posay, Effaclar Duo (Krem eliminujący zmiany trądzikowe o podwójnym działaniu) – zostało około 75 % Znajdziesz coś u mnie? Zajrzyj do obu wątków ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
hej, mnie interesuje tylko effaclar duo. Co byś za niego chciała z rzeczy które ci się spodobały?
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ankie83 - a nie wiem
![]() ![]() Solciuchna - niestety nic |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Ankie ja bym chciała te 2 rzeczy. Może szukasz czegoś jeszcze? Ja mam dużo kosmetyków w toaletce, którymi mogę się wymienić, tylko żeby podpasowały ci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Lista szukam jest w wątku. Tych rzeczy potrzebuję najpilniej. Mogłabym rozważyć jeszcze płyn micelarny biodermy, mleczko do demakijażu avene, tonik do cery wrażliwej i ewentualnie piling enzymatyczny.
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Ankie a może będziesz zainteresowana mleczkiem z iwostinu? wczoraj otworzyłam więc jest mało zużyłam i jest świeże? to te w kwadratowej butelce z pompką. niestety nie mam nic avene.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
mogę prosić o link do tego mleczka, bo nie wiem dokładnie które to?
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Ankie pomyślałam że nie będę robić zamieszania. Wymieniłam effaclar duo za HI, Keratin Mist, Kuracja nawilżająca i wzmacniająca. Pasuje ci ? Jak tak to możemy wysyłać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
zapraszam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
ja nosze xs i uwazam ze jest za duzy wiec na Ciebie chyba tez..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.