|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: chanel base lumiere, brevoxyl
hej! interesuje mnie baza pod makijaż.
Z tego co poszukujesz mam: -- szamon Loreal Absolute Repair 100ml -- odżywka Loreal Absolute Repair 100ml -- szampon Babyliss Pro dla włosów zniszczonych farbowaniem, do włosów blond- około 180ml -- miniaturka 10ml body lotion Avene (ale nie pamiętam jaki, muszę przeczytać na kartoniku) -- 60ml mleczko do ciała BODY SHOP Chętnie oddam ten cały zestawik za bazę Chanel ![]() Edytowane przez tysiulka18 Czas edycji: 2006-05-07 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie chanel - zajrzyj do mnie (na zdj jest body shop pełnowymiarowy do wzięcia)
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
i ja tez zapytam o Chanel;
mam kilka balsamow w watku i moge zrobic probke tego mleczka Avene, ktorego szukasz http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=115500 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Tysiulka18 - tego L'oreala akurat mam - nie zachwycił mnie, ale dzięki za propozycję
Ptiszonek, Maggie-79 -dzięki, ale niestety nic dla siebie nie znalazłam ![]() Astronomiczna.Ania - jak duża jest ta minaturka tuszu Lancome? Interesuje mnie też kilka rzeczy z minaturek Avene, które masz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Aniu,
spodobały mi się te trzy rzeczy. Jeśli jednak uznasz, że to za dużo to z Kerastase mogę zrezygnować. Pozdrawiam serdecznie ![]() Lancome - miniaturka tuszu Lancome L'Extreme; nie otwierana Guerlain - glinkowa maseczka oczyszczająca Issima Invigorating Purifying Mask; zużycie zaznaczone na fotce Kerastase - nawilżający preparat nabłyszczający Lumiere Nutri-Sculpt; zostało ok. 1/5 z flakonika o pojemności 50 ml; zużycie zaznaczone na fotce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja mam żel-spray ekspanser kerastase volumactive do cienkich. interesuje mnie chanel. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
właśnie udało mi się zdobyć w perfumerii "robioną próbkę" tej bazy i jutro lub pojutrze spróbuję ją przetestować (pod kompakt Vitalumiere). Prosiłabym o podanie kodu z opakowania oraz o info, gdzie i mniej wiecej kiedy baza była kupowana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Lo - dzięki za propozycję, ale nic nie znalazłam niestety.
Astronomiczna.Ania zrezygnowała z bazy, więc jest ona wciąż do wzięcia. Zapraszam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
zrobilam malenka dokladke - zerknij, moze a nuz..?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=115500 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.