|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szybka Wymiana: Ysl Matis Clarins Avon Sephora
WATEK ZAMKNIETY
Polecam: PUDER sypki YSL POUDRE SEMI LIBRE kolor 01 transparentny zużycie 10% bez gąbeczki KOREKTOR z lusterkiem MATIS PERFECT TOUCH RADIANT CORRECTIVE SHADE kolor 03 średni beż zuzycie max 5% używany pędzelkiem KULKI rożświetlające AVON FACE PEARLS zużycie 5 - 10% Bronzujący puder SEPHORA PIINK zuzycie ,5% Granatowy EYELINER BOURJOIS LINER PARFAIT zużycie <5% Cień LOREAL COLOR APPEAL PLATINUM kolor 153 metal plum użyty raz Cień PRIVI SILKY 106 różowy użyty raz Szminka CLARINS kolor 14 ( chanelowski róż) zużycie ź Szminka BOURJOIS LOVELY ROUGE kolor 03 rose complice użyta raz Szminka MAYBELLINE kolor 02 beige glace Błyszczyk MAX FACTOR silk gloss kolor 310 luscious lavender zużycie trudno określić, ok. 1/4 Szminka + błyszczyk LIPFINITY MAX FACTOR kolor 70 użyte kilka razy GRATISY: RÓŻ JOKO VIRTUAL BLUSHER kolor 02 użyty 2 razy Czarny tusz ESTEE LAUDER MAGNASOPIC trudno określić zużycie Baza pod tusz LANCOME CILS BOOSTER na wypróbowanie Błyszczyk ISADORA metallic lip polish starty numerek Kosmetyki są oryginalne i zadbane, pochodzą w większości z sephory, niektóre z allegro. Najchętniej wymienię CALOŚĆ ! Ponieważ zalezy mi jak najszybszym pozbyciu się kosmetykow, zastrzegam sobie prawo do zamknięcia wątku. W zamian najbardziej interesują mnie Kosmetyki apteczne – kwasy, kosmetyki do skóry tłustej, antycellulit , błyszczyki bezbarwne, dezodoranty itp. preparaty NAIL TEK Perfumy Edytowane przez Lo Czas edycji: 2007-04-12 o 18:11 Powód: zamkniecie watku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybka Wymiana: Ysl Matis Clarins Avon Sephora
Zajrzyj do mnie
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie ?
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-04-09 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może cos za KULKI rożświetlające AVON FACE PEARLS zużycie 5 - 10%, RÓŻ JOKO VIRTUAL BLUSHER kolor 02 użyty 2 razy i Bronzujący puder SEPHORA PIINK zuzycie ,5% ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Opolanko, jeżeli interesuje Cie wieksza wymiana to chetnei za cacharel eden.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za puder sypoki u mnie?https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=182404
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
PUDER sypki YSL POUDRE SEMI LIBRE kolor 01 transparentny zużycie 10% bez gąbeczki - czy mogłabyś zamieścić zdjęcie otwartego pudru ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
watek nieaktualny, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Bronzujący puder SEPHORA PIINK zuzycie ,5%
Granatowy EYELINER BOURJOIS LINER PARFAIT zużycie <5% Cień LOREAL COLOR APPEAL PLATINUM kolor 153 metal plum użyty raz Szminka BOURJOIS LOVELY ROUGE kolor 03 rose complice użyta raz Szminka MAYBELLINE kolor 02 beige glace Błyszczyk ISADORA metallic lip polish starty numerek Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.