|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Wrzesień - Hourglass, GlamGlow, Burberry, Jo Malone, Zoeva, Clarins, GlamShadows
Witam w moim wrześniowym wątku wymianowym : )
-WISHLISTA- - perfumy - Coco Mademoiselle EDP, Guerlain Shalimar Parfum Initial/Initial L'Eau, La Vie Est Belle (wszystkie oprócz Florale), Chanel Allure, Brit EDP, Si, Parisienne, Tresor in Love, Dahlia Divin, Fueguia Alguien Suena, Poison Girl, Poisony Diora z serii Hypnotic, Signorina Misteriosa, Midnight Rain, Euphoria, zapachy Jo Malone, słodziaki Escady, Alien The Taste of Fragrance, Chanel Beige, Miss Dior Cherie - mogą być też odlewki i próbki - szminki górnopółkowy, zwłaszcza Tom Ford i Charlotte Tilbury - korek do Burberry Brit EDT 100 ml - kosmetyki Sylveco, Ecolab, Natura Siberica, Planeta Organica - generalnie organiczne, ekologiczne, naturalne kosmetyki, chętnie rosyjskie - produkty Bumble&Bumble do stylizacji włosów (szczególnie seria Thickening) - paski wybielające Crest - kosmetyki Tarte, Charlotte Tilbury, Hourglass - lakiery hybrydowe marki Semilac, NeoNail, Indigo - dezodorant Schmidt's - cienie Zoeva, GlamShadows, ColourPop, MakeUpGeek, Juvia's Place, Kylie Jenner, Huda Beauty, ABH. Nabla - krem pod oczy Shiseido - róże - Nabla, Chanel Horizon, Guerlain Madame Rougit, Too Faced, Hourglass - koreańskie maski w płatach - pędzle Zoeva, M Brush by Maxineczka, nowe GlamBrush - górnopółkowe kremy do twarzy - korektor Tarte Shape Tape, Laura Mercier Secret Camouflage - pilnik elektryczny do stóp albo Scholla, albo Rossmannowy - nowy - Foreo Luna (wersja podróżna lub zwykła, obojętne) - porządny blender, mikser, malakser - oddam wiele, nie musi być nowy, byle był sprawny i nie miał X lat - szczotka z włosia naturalnego Khaja Chętnie przyjmę również na zapas NOWE: - żel z mydlnicą do cery tłustej/mieszanej Fitomed - balsam do zmywania makijażu - Boots Botanics, Eve Lom - szmatki muślinowe Liz Earle - tonik z lukrecją Fitomed - pomarańczowy płyn Elmex do płukania ust - Pliva Fem F - pasty do zębów Ziajka - zwykłą z bobrem Eugeniuszem na opakowaniu i żel żurawinowy z wiewiórką Bożenką ![]() - mydła Dove - wersja klasyczna i shea - micel Garnier/Bioderma - rumiankowy dezodorant CD w atomizerze (wersja bezalkoholowa) - filtr matowy Obagi SPF 50 - olejek Yves Rocher Reparation do włosów - Charlotte Tilbury Pillow Talk - kredka i szminka - serum Kiehl's Midnight Recovery Concentrate i krem pod oczy z awokado - lakier Aussie Volume+Hold - spray Batiste XXL Volume - końcówki wymienne do Clarisonic Mia 2 Noszę ubrania w rozmiarze głównie 38/40, t-shirty i podkoszulki często 36/38, buty 40, zależy od rozmiarówki. Kilka zasad: 1. Nie odmieniam się bez wyraźnego powodu 2. Z reguły nie uznaję wycofywania się z wymiany po wzajemnym przesłaniu adresów 3. Wysyłka tylko paczką lub listem poleconym, ekonomicznym lub priorytetowym - do ustalenia 4. Wysyłka tylko w kopercie bąbelkowej (w skrajnych przypadkach wysyłania w zwykłej kopercie proszę o dokładne opakowanie rzeczy takową folią) 5. Wysyłam również za granicę 6. Zastrzegam, że paczki wysyłam raczej raz w tygodniu ZAPRASZAM RÓWNIEŻ DO WĄTKU CIUCHOWEGO! Legenda: Wolne Zarezerwowane lub już po prostu nie ma Dokładka KOSMETYKI: Hourglass, Immaculate, podkład w odcieniu Porcelain (jasny żółtek) - użyty trzy razy - tylko za coś super z wish, jeszcze nie wiem czy go oddać GlamGlow, PowerMud DualCleanse Treatment (zielona), pełnowymiarowa 50 ml - użyta trzy razy w małej ilości - jeszcze nie wiem czy oddam, ale można kusić Artdeco, Eyeshadow Base, klasyczna baza pod cienie - świeżutka, użyta raz Sesderma, Sebovalis Facial Gel, żel do twarzy z kwasem glikolowym, lukrecją - połowa opakowania Thalgo, M-Ceutic, Creme Ecran SPF 50, filtr do twarzy - 50 ml z minimalnym zużyciem - tylko za coś fajnego Jo Malone, French Lime Blossom EDC, kupione stacjonarnie w Galerii Krakowskiej - 30 ml bez dwóch psików - tylko za perfumy ze ścisłej wish lub inne Jo Malone Burberry, szminka Lip Cover w odcieniu Sepia Pink - zużycie minimalne Chopard, Wish Pink Diamond EDT - 30 ml bez trzech psików Colouropop, szminka matowa w odcieniu Trap - pozostało 60-70% Zoeva, pędzel 317 Wing Liner - stan idealny - tylko za inny pędzel Zoeva/GlamBrush/MBrush Clarins, Instant Light Natural Lip Perfector, odcień 01, pojemność 5 ml - nowy, nieotwierany Annick Goutal, La Violette EDT - ok. 92/100 ml - perfumy, których zapach bardzo przypomina Meteoryty, tylko za perfumy z wish, nie muszę ich oddawać Nip&Fab, Glycolic Cleansing Fix Toner, 150 ml - nowy, nieotwierany Nip&Fab, Glycolic Fix Daily Cleansing Pads, płatki złuszczające 60 sztuk - nowe, nieotwierane - tylko za coś fajnego Marc Jacobs, Dot EDP - miniatura 5 ml, dwie sztuki - nowe, najchętniej na inne miniatury perfum Liz Earle, Cleanse & Polish Hot Cloth Cleanser, krem do oczyszczania twarzy - trudno ocenić dokładny ubytek, ale pozostało 60-70% Too Faced, Melted, pomadka w odcieniu Chihuahua 5ml - tylko testowana Eyeko, Black Velvet Eyelash Curler, zalotka do rzęs - nowa, w pudełku Indigo, baza proteinowa - ubytek dwóch malowań rąk wyłącznie jako baza NeoNail, lakier hybrydowy z serii Cateye w odcieniu Korat - raz malowany NeoNail, lakier hybrydowy Inner Calm - pomalowane tylko trzy paznokcie Semilac, lakier hybrydowy 097 Indian Roses - dwa razy malowany Annayake, Ultratime, Creme Redensifiante Anti-Rides - nowa, nieotwierana miniatura 3 ml Golden Rose, baza Make-Up Primer Luminous - użyta 5 razy GlamShadows, cień w odcieniu Surowa Oliwka - użyty raz na mokro GlamShadows, cień w odcieniu Metaliczna Fuksja - tylko testowany GlamShadows, cień w odcieniu Mokry Beton - użyty dwa razy GlamShadows, cień w odcieniu Szmaragdy - tylko testowany GlamShadows, cień w odcieniu Wiśniówka - tylko testowany Golden Rose, Dream Lips, konturówka w odcieniu 511 - użyta parę razy Diamond Cosmetics (Semilac), lakier standardowy, nie do utwardzania pod lampą w odcieniu 047 Pink Peach Milk - dwa razy malowany Te rzeczy oddam hurtem za jakiś potrzebny drobiazg: L'Oreal, Casting Sunkiss, żel rozjaśniający do włosów, wersja 03 - posiadam DWIE sztuki, jedną nową, nieotwieraną, w drugiej pozostała nieco ponad połowa produktu Rimmel, Scandaleyes Eyeshadow Stick - cień do oczu w kredce w odcieniu 002 Bulletproof Beige, polecany parę razy przez Nieesię - użyta dwa, trzy razy Maybelline, Color Sensational Shine Gloss, błyszczyk do ust w odcieniu 460 Electric Orange - raz użyty Maybelline, Color Sensational, szminka w odcieniu 175 Pink Punch, pojawiła się w jednym z tutoriali Red Lipstick Monster - tylko testowana Astor, pomadka z kolekcji Heidi Klum Color Last VIP, odcień 008 Spicy - użyta parę razy Próbki i odlewki perfum (chętnie wymienię na inne, konkretne próbki lub odlewkę zapachu z wish): Charlotte Tilbury, Scent of A Dream EDP - trochę ponad połowa fabrycznego sampla 1,5 ml Balmain, Carbone de Balmain EDT - ok. 1 ml w atomku Hollister, California Wave EDP - sampel fabryczny 2 ml - nowy Anna Sui, La Vie de Boheme EDT - sampel fabryczny 1,5 ml - nowy Anna Sui, Flight of Fancy EDT - sampel fabryczny 1,2 ml - bez kropelki Viktor & Rolf, Spicebomb EDT - sampel fabryczny 1/1,2 ml Calvin Klein, One EDT - sampel fabryczny 1,2 ml - bez kropelki Lady Gaga, Eau de Gaga EDP - ok. 2 ml w atomku Kosmetyki azjatyckie i organiczne (wymiana na inne kosmetyki organiczne, najchętniej rosyjskie, ale rozważę wszystkie): Organic Shop, Organic Algae and Sea Mud, maska to twarzy bez silkonów, parabenów - 75 ml z minimalnym zużyciem [B]Inne: Eldom, blender BL50N - oczywiście wysyłka z pudełkiem, użyty tylko parę razy Intenson, Młody jęczmień w proszku - ok. 90/100g Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2017-09-28 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień - Hourglass, GlamGlow, Burberry, Jo Malone, Zoeva, Clarins, GlamShadow
Hej W pierwszym poście dodałam numery zoevy, daj znać co Ci wpadło w oko i jak widzisz naszą wymianę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień - Hourglass, GlamGlow, Burberry, Jo Malone, Zoeva, Clarins, GlamShadow
Jak widziała byś wymiankę szczotką z dzika, Cichobiegi adidas, jedwabny sweterek i pędzle 223, 222, 103, 109, 104 za cień mokry beton, Hybrydy neonail inner calm, semilac Rose, indygo baza, błyszczyk melted, liz Earl (wyjsciowo ma 100ml?), jo malone, marc Jacobs dot, nip fab tonik, Golden Rose konturowka? Jeśli Ci pasuje zapraszam na priv Jak się pospieszymy, to jutro już będę mogła wysłać paczkę
![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:31 ---------- W takim razie trochę muszę się zastanowić, bo myślałam że pozbędę się tych fioletowych piękności ;p W takim razie zrezygnuje z cienia, konturowka gr i oczywiście jo Malone Wymiana reszty którą podałam wcześniej za szczotkę, sweter i pędzle 223 i222 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś nie mogę załączyć zdjęcia przez telefon Chodzi o sweterek karmelowy z pół golfem Chyba w którymś poście jest jako pierwsze zdjęcie, później jest foto jego składu Jeśli wszystko się zgadza zapraszam na priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kici kici miau miau
|
niestety nic nie wybralam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() To mnie zaciekawiło ![]() Hourglass, Immaculate, podkład w odcieniu Porcelain (jasny żółtek) - użyty dwa razy - tylko za coś super z wish, jeszcze nie wiem czy go oddać GlamGlow, PowerMud DualCleanse Treatment (zielona), pełnowymiarowa 50 ml - użyta dwa razy w małej ilości - jeszcze nie wiem czy oddam, ale można kusić |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Może
* BECCA Aqua Luminous, kolor LIGHT W butelce zostało więcej niż połowa produktu * BECCA w płynie, kolor Moonstone W butelce zostało około 3/4 produktu Reszta z tych kosmetyków są albo już niedostępne, albo wymienione ![]() Za podkład Hourglass? A który to podkład jest dokładnie, ten z pompką? Podasz link do niego chociaż na jakiejś stronie? I daj znać kiedy/gdzie został zakupiony? ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Chyba jednak zrezygnuję, bo on jest dla całkiem tłustych, trądzikowych skór ![]() Myślałam, że to inny podkład jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Podobają mi się u Ciebie:
* Clarins, Instant Light Natural Lip Perfector, odcień 01, pojemność 5 ml - nowy, nieotwierany * Artdeco, Eyeshadow Base, klasyczna baza pod cienie - świeżutka, użyta raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Wklejam fotkę Modesty, czy mogłabym prosić o fotkę bazy Art Deco? Rozumiem, że Clarins jest nowy i nieotwierany, więc fotka zbędna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Niezmiennie podoba mi się Goutal.
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1176591
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
A może coś u mnie za 2x MJ Dot i próbki perfum?
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za zdjęcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
OK, to chyba możemy przejść na PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Mogę oddać MUFE i Heroine.
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1176591
![]() |
#20 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, podobają mi się:
Viktor & Rolf, Spicebomb EDT - sampel fabryczny 1/1,2 ml Rimmel, Scandaleyes Eyeshadow Stick 002 Bulletproof Beige Eyeko, Black Velvet Eyelash Curler, zalotka do rzęs - nowa, w pudełku Indigo, baza proteinowa - ubytek dwóch malowań rąk wyłącznie jako baza Golden Rose, baza Make-Up Primer Luminous |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
coś za glamglow i jo malone?
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.