|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomocy łydki
Mam problem z moją figurą, z moimi łydkami. Nagromadziło mi się tak bardzo dużo tłuszczu, mam na nich cellulit, lecz są twarde i czasami zastanawiam się, czy to nie są same mięśnie. Uprawiam sport, pływam, biegam. Boję się, że te mięśnie mi się rozrosną. Proszę o poradę i odpowiedź. Dodam jeszcze, że jadam 5 razy dziennie o wyznaczonych porach i unikam słodyczy, a także piję ponad litr wody na dzień. Nie wiem co robić, czy trenować dalej, czy wykonywać jakieś dodatkowe ćwiczenia? Dodam, że po treningu rozciagam się. Mam 17 lat.
Edytowane przez paswe Czas edycji: 2014-05-08 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pomocy łydki
To nie są żadne mięśnie, to jest tłuszcz. Niestety mam to samo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Co Ty gadasz, jaki tłuszcz. Masz bardzo zgrabne łydki. Jeśli chcesz je wyszczuplić to polecam ćwiczenia rozciągające (wiele pozycji z jogi).
Szczególnie polecam zajrzeć na blog tej dziewczyny: http://ilovehowitfeels.blogspot.com/...ecia.html#more Mi bardzo pomagaja te pozycje, w ciagu 2 tygodni wyszczupliłam łydki o 0,5cm...
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dziołcha co Ty pierdzielisz o swoich łydkach????? masz zgrabne, ładne nogi, po których nie widać kompletnie że uprawiasz sport! albo se wkręciłaś, albo ktoś Ci głupot nagadał.
Osobiście biegam od kilku lat i ja mam dopiero łydki dziewczyno, nie muszę ich napinać żeby było mięśnie widać, typowe nogi osób biegających, co moim zdaniem i zdaniem mojego męża jest po prostu fit! a już jak założę obcasy, nie jeden facet chciałby mieć takie mięśnie na łydkach ![]() więc przestań się martwić o swoje nogi, bo są w jak najlepszym porządku, nic po nich nie widać, masz normalne kopytka nastolatki i już! a z tą wodą to zaszalałaś :P powinno się pić od 2 do 3 litrów płynów dziennie, no chyba że pijesz kawę to na każdą filiżankę dodatkową szklankę wody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Co Ty chcesz od tych łydek?!
![]() ![]() Ps. Pij więcej tej wody ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Sprawiłaś mi ogromną przykrość, zła kobieto! Ja bym chciała mieć Twoje piękne, zgrabne, szczupłe, kobiece łydki. Za takie łydki dałabym się ogolić na łyso. Ktoś ci nawciskał kitu, nie wierz temu komuś.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Do autorki - ile masz cm w łydce?I ile masz wzrostu? Czasami zdjęcie bywa złudne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja tu nie widzę mięśni
![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
DontSaySorry - dziękuję za podlinkowanie mojego posta
![]() paswe - trenuj dalej, aktywność fizyczna to samo zdrowie. Łydkami się nie przejmuj, bo nic złego w nich nie widać. Jeśli nie chcesz, żeby się rozrosły, porządnie się rozciągaj. Podlinkowany wpis na pewno Ci pomoże ![]() ![]() Pamiętaj tylko, żeby rozciągać wyłącznie dobrze rozgrzane mięśnie! I tak jak pisały dziewczyny wcześniej - więcej wody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Dla mnie to są szczupłe łydki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
160 cm wzrostu, a w łydce 35cm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
dramatu nie ma, trenuj dalej, rozciągaj, ale porządnie, a nie 2 minuty na całe ciało
![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Codziennie zaglądam na Twojego bloga ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Biorę się do ćwiczeń! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Reklama na wizażu jest płatna, idź precz spambocie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Na łydki świetnym ćwiczeniem jest "schodek". Stajesz na małym schodku przednią połową stopy, możesz się czegoś trzymać i ciągniesz pięty w dół. Swego czasu robiłam co wieczór tak koło 50-100 takich powtórzeń i łydki nabrały ładniejszego kształtu i jakiś cm też uciekł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.