|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Pomocy ³ydki
Mam problem z moj± figur±, z moimi ³ydkami. Nagromadzi³o mi siê tak bardzo du¿o t³uszczu, mam na nich cellulit, lecz s± twarde i czasami zastanawiam siê, czy to nie s± same miê¶nie. Uprawiam sport, p³ywam, biegam. Bojê siê, ¿e te miê¶nie mi siê rozrosn±. Proszê o poradê i odpowied¼. Dodam jeszcze, ¿e jadam 5 razy dziennie o wyznaczonych porach i unikam s³odyczy, a tak¿e pijê ponad litr wody na dzieñ. Nie wiem co robiæ, czy trenowaæ dalej, czy wykonywaæ jakie¶ dodatkowe æwiczenia? Dodam, ¿e po treningu rozciagam siê. Mam 17 lat.
Edytowane przez paswe Czas edycji: 2014-05-08 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 760
|
Dot.: Pomocy ³ydki
To nie s± ¿adne miê¶nie, to jest t³uszcz. Niestety mam to samo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 688
|
Co Ty gadasz, jaki t³uszcz. Masz bardzo zgrabne ³ydki. Je¶li chcesz je wyszczupliæ to polecam æwiczenia rozci±gaj±ce (wiele pozycji z jogi).
Szczególnie polecam zajrzeæ na blog tej dziewczyny: http://ilovehowitfeels.blogspot.com/...ecia.html#more Mi bardzo pomagaja te pozycje, w ciagu 2 tygodni wyszczupli³am ³ydki o 0,5cm...
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 003
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
dzio³cha co Ty pierdzielisz o swoich ³ydkach????? masz zgrabne, ³adne nogi, po których nie widaæ kompletnie ¿e uprawiasz sport! albo se wkrêci³a¶, albo kto¶ Ci g³upot nagada³.
Osobi¶cie biegam od kilku lat i ja mam dopiero ³ydki dziewczyno, nie muszê ich napinaæ ¿eby by³o miê¶nie widaæ, typowe nogi osób biegaj±cych, co moim zdaniem i zdaniem mojego mê¿a jest po prostu fit! a ju¿ jak za³o¿ê obcasy, nie jeden facet chcia³by mieæ takie miê¶nie na ³ydkach ![]() wiêc przestañ siê martwiæ o swoje nogi, bo s± w jak najlepszym porz±dku, nic po nich nie widaæ, masz normalne kopytka nastolatki i ju¿! a z t± wod± to zaszala³a¶ :P powinno siê piæ od 2 do 3 litrów p³ynów dziennie, no chyba ¿e pijesz kawê to na ka¿d± fili¿ankê dodatkow± szklankê wody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Co Ty chcesz od tych ³ydek?!
![]() ![]() Ps. Pij wiêcej tej wody ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 725
|
Sprawi³a¶ mi ogromn± przykro¶æ, z³a kobieto! Ja bym chcia³a mieæ Twoje piêkne, zgrabne, szczup³e, kobiece ³ydki. Za takie ³ydki da³abym siê ogoliæ na ³yso. Kto¶ ci nawciska³ kitu, nie wierz temu komu¶.
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 168
|
Do autorki - ile masz cm w ³ydce?I ile masz wzrostu? Czasami zdjêcie bywa z³udne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 094
|
Ja tu nie widzê miê¶ni
![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
DontSaySorry - dziêkujê za podlinkowanie mojego posta
![]() paswe - trenuj dalej, aktywno¶æ fizyczna to samo zdrowie. £ydkami siê nie przejmuj, bo nic z³ego w nich nie widaæ. Je¶li nie chcesz, ¿eby siê rozros³y, porz±dnie siê rozci±gaj. Podlinkowany wpis na pewno Ci pomo¿e ![]() ![]() Pamiêtaj tylko, ¿eby rozci±gaæ wy³±cznie dobrze rozgrzane miê¶nie! I tak jak pisa³y dziewczyny wcze¶niej - wiêcej wody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 20 500
|
Dla mnie to s± szczup³e ³ydki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
160 cm wzrostu, a w ³ydce 35cm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 002
|
dramatu nie ma, trenuj dalej, rozci±gaj, ale porz±dnie, a nie 2 minuty na ca³e cia³o
![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 688
|
Cytat:
![]() Codziennie zagl±dam na Twojego bloga ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Cytat:
Biorê siê do æwiczeñ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 497
|
Reklama na wiza¿u jest p³atna, id¼ precz spambocie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 209
|
Na ³ydki ¶wietnym æwiczeniem jest "schodek". Stajesz na ma³ym schodku przedni± po³ow± stopy, mo¿esz siê czego¶ trzymaæ i ci±gniesz piêty w dó³. Swego czasu robi³am co wieczór tak ko³o 50-100 takich powtórzeñ i ³ydki nabra³y ³adniejszego kszta³tu i jaki¶ cm te¿ uciek³.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.