|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w sierpniu :)
Nieaktualne
Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2017-09-14 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w sierpniu :)
- Mango, płaszcz biker. Model z asymetrycznym zapięciem na zamek. Posiada szerokie, skórzane klapy, pagony na ramionach i trzy kieszenie z przodu. Model na podszewce. Dwie zapinane na zamek kieszenie, jedna kieszeń z klapką. U dołu rękawów suwaki. Rozmiar 34
- Esotiq, nowe majtki wyszczuplające XS/S - Top Secret, nowa kloszowana midi, z metkami, XS - Top Secret 34, bardzo wąska ołówkowa spódnica, kolor ciemna butelkowa zieleń w czarne wzory - H&M, przecierane popielate szorty, XS Benetton Jeans Skinny Fit - black 26 - Luźna sukienka z paski, z metki XS, moim zdaniem S-ka, miałam ją raz, ale dla mnie zbyt obszerna, jak nowa Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2017-08-16 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
- Czarne szpilki, wykonane w całości ze skóry naturalnej. Od polskiego producenta. Rozmiar 37. Obcas 9,5cm, platforma 2cm. Bardzo wygodne, nie odczuwa się wysokości. Posiadają drobne ryski, niemożliwe do uchwycenia na zdjęciu. Po wypastowaniu są zupełnie niewidoczne. Na zapiętkach pozostałości po wkładach na obtarcia, usunę je przed wysyłką
- Sala, wykonane w całości ze skóry naturalnej. Typowe 37. Miałam je raz na weselu, wyglądają jak nowe, tylko podeszwa zdradza, że były założone. Obcas ma 9,5cm, platforma 1,5cm. - McArthur, rozmiar 37, długość wkładki 24,3cm. Platforma 3cm, koturn 11cm, nie odczuwa się wysokości. Miałam je raz - Les Tropéziennes par M Belarbi Nymphe, brązowo-srebrne, duże 37, w całości wykonane ze skóry, łącznie z podeszwą - Bershka, marmurki 34 - Reserved, podrkeślająca sylwetkę mała czarna z zamkiem z tyłu, 34, stan idealny Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2017-08-16 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- Chanel Rouge Coco 14 Muse, zużycie ok. 10%, po terminie, ani zapach, ani właściwości się nie zmieniły
- NYX Soft Matte Lip Cream, kolor vancouver, raz pomalowałam usta, ale zdecydowanie nie dla mnie ![]() - RIMMEL PALETA DO KONTUROWANIA KATE 001 GOLDEN SANDS, kilka razy maźnięta - Pilaten Czarna maska z węglem bambusowym - tuba 60g, ubytek jednego użycia na twarz, świeża, otwarta 30.07.2017 - theBalm Meet Matt(e) Hughes Mini Kit 2 Zestaw 6 mini matowych pomadek LIMITED EDITION oddam kolory Charismatic, Affectionate, Reliable, testowane na dłoni - srebrne kolczyki z perłą z muszli - kolczyki ze złota próby 333, kupiłam w tym roku u lokalnego jubilera, ale jednak mi nie pasują ![]() - srebrne kolczyki inspirowane znanym modelem Tiffany & CO - Tytan G23, 1,2/8/3, dwie sztuki, nowe - Daniel Wellington, nowy pasek do zegarka 26mm, Classy Oxford, srebro Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2017-08-08 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- Philips HP8321/00, w pełni sprawna, nie mam kartonika
- mini mikser, tylko przetestowany - MyProtein TOTAL NUTRI-GREENS, 100g, smak tropikalny, ubytek połowy porcji, dokładam łyżeczkę do odmierzania - Paco Rabanne , skórzane etui, nowe - Calvin Klein, oryginalne oprawki do okularów korekcyjnych, noszone bardzo sporadycznie, model 5593 215, wymiar 52 14, podczas noszenia w ogóle nie widać tych przejść koloru, wydają się po prostu mało intensywną czernią, przynajmniej dla mnie Zainteresowanym zrobię porządne zdjęcia. Zapłaciłam za nie 900zł w salonie optycznym. W zamian interesują mnie okulary przeciwsłoneczne - H&M, czarna luźna koszula 34, brak śladów użytkowania - Reserved, sukienka w paski 34, brak śladów użytkowania Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2017-08-16 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za prostownicę i misker? podoba mi się też czarny płaszcz i sukienka Mango
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Mango płaszcz biker, cos u mnie?
![]() |
![]() |
#9 |
Kici kici miau miau
|
nic dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety
![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
wpadły mi w oko perełki, a te książki na zdjęciu też są na wymianę?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
wolałabym je wymienić za konkret
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za płaszcz biker Mango i koszulę Top Secret
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1502209770? Oddam naprawde sporo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Czy te kolczyki mają srebrne wtyczki? Bo jestem niestety na inne niż srebro i złoto uczulona :/ Jakiej są wielkości te perełki, i jaka jest mniej więcej wartość?
Podobają mi się jeszcze książki : Lolita, Stowarzyszenie umarłych poetów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Kurczę to trochę mało, buty kosztowały 2xtyle, założone były raz czy dwa. Musiałabym coś dobrać, ale widzę tylko książki (nie wiem, czy aktualne), chyba że masz jakieś próbki fabryczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
To interesuje mnie jeszcze książką Ulisses
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Długość wkładki mogę podać w poniedziałek wieczorem, buty są w tej chwili w odzieżowym komisie, probowalam jeszcze je sprzedać
![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj w nocy przypomniało mi się, że o Tobie zapomniałam
![]() Czy kolczyki mają wady, czy wszystko z nimi ok? U ciebie podobają mi się kolczyki, te 2 książki i jeszcze wpadł mi w oko theBalm Meet Matt(e) Hughes Affectionate (ewentualnie Charismatic). Napisz mi jaka wymiana Tobie by odpowiadała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Hej, to znów ja
![]() ![]() Wstawiam obiecane zdjęcia. Długość wkładki do 24,5cm + 3mm w samym czubku gdzie palce nie dochodzą. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.