![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
perfumy na perfumy (lipiec)
wątek nieaktualny, zapraszam do nowego:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post78160131 Wymieniam się tylko na perfumy. Na zbyciu mam poniższe flakony i odlewki. Pojemności mogą się minimalnie zmieniać. Zapachów tych nie muszę oddawać, ale zdecydowanie u mnie się "marnują", bo używam ich rzadko. Będę więc bardzo wybredna ![]() Flakony: - Crystal Noir edp ok 65/100 ml tester z korkiem, sprzed reformy kod J9209 - Alien Sunessence Or d`Ambre ok 55/60 ml tester - Alien Oud Majestueux ok 60/90 ml, jest piękny kartonik - AA Flora Nymphea ok 120/125 ml - JHaG Citizen Queen ok 45/50 ml, jest pudełk0 - Mandonna ToD ok 65/75 tester z korkiem i pudełkiem - Obsession CK ok 98/100 ml - Mauboussin edt (ta wersja to rarytas!) ok 80/100 ml tester - Margaretha Ley Escada ok 6/50 ml UNIKAT! Męskie: Burberry Sport ok 47/50 ml Givenchy pour Homme ok 33/100 ml oraz ciąg dalszy zapachów tylko dla Pań Explosive Aigner ok 4,5/5 miniaturka bez kartonika Custo Barcelona edt 4,9/5 miniaturka z kartonikiem miniatury 5 ml L'Artisan z zestawu (bez atomizera): Mure et Musc Extreme edp ok 4,9 ml Rose Privee edp ok 4,6 ml Caligna edp ok 4,7 ml L'Eau D'Ambre Extreme edp ok 4,7 ml odlewki: Arabie Lutens ok 9/10 grube szkło Black Orchid T.Ford ok 8/10 ml szkło Roses&Chocolate Mancera 9/10 grube szkło T. Mugler Alien oudowy ok 5/10 ml szkło Red Roses Jo Malone ok 4,8/5 ml szkło Rosa Flamenca Rosine 4,5/5 ml plastik Tea Rose Workshop ok 4,7/5 ml plastik Lempicka Fleur de Minuit ok 3/10 ml szkło Lancome O de l'Orangerie ok 4,7/5 grube szkło próbki: Aigner Pour Femme ok 1 ml FA Aigner Starlight ok 1 ml FA Avon Passion Dance 2,5/5 szkło bez atomizera Boucheron Trouble Legere ok 0,8 ml szkło Brosseau Ombre Rose L'Original edt ok 0,5 ml Caron Aimez-Moi edt ok 1,6 /2 ml Caron pour Pour Un Femme ok 1 ml firmowa z atomizerem (FA) Carven Carven edp 1,2 ml FA Chloe Love ok 1 ml FA CK Euphoria Gold ok. 1,5 ml FA CK Obsession ok 1,5/3 ml plastik CK One 1,2 ml FA Comma Comma 2 ml plastik Fendi Furiosa ok 1ml FA Hermes Voyage d'Hemes edt ok 1,2 FA Joop Berlin edt 0,7 szkło bez atomizera Joop Le Bain ok 1/2 ml Jose Eisenberg J'Ose ok 1 ml plastik Kilian Bamboo Harmony ok 1.3 ml FA La Perla J'aime la Nuit edp ok 1,7/2 ml Lady Gaga Fame ok 0,6 ml bez atomzera Lagerfeld Karleidoscope ok 0,8 ml F bez atomizera Lalique Satine ok 1,7 ml szkło Lanvin Arpege 0,2 szkło bez atomizera Lempicka Minuit Sonne ok 0,7/2 ml Nina Ricci L'Elixir ok 2,7/5 szkło bez atomizera Oriflame Lady Avebury ok 2 ml plastik Paul Smith Rose edp ok 1,4 FA Penhaligon's Peoneve ok 1,2 ml FA Penhaligon's Iris Prima ok 1,2 ml FA Piguet Douglas Hannat ok 1,2/1,5 ml Westwood Boudoire ok 0,8 ml (koniakowa wersja, więc muszę się jeszcze przed wysłaniem upewnić, że zapach jest ok) Valentino Rock'n Rose 1,8/2 ml szkło Van Cleef&Arples Birmane ok 0,2 ml plastik Versace Oud Oriental Pour Femme 0,5 szkło bez atomizera Victorias Secret Scandalous ok 1,3/1,5 FA Oddam wiele za Decadence T.Forda, Nu YSL, Sicilly D&G, Shalimar Initial i Balenciaga Paris. Ale można kusić innymi ![]() Nie mam problemu z wysłaniem przesyłki jako pierwsza, daj mi tylko znać, że Ci na tym zależy. Preferuję większe wymianki ![]() Edytowane przez jewerly Czas edycji: 2017-10-21 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: perfumy na perfumy (lipiec)
czy znajdziesz coś u mnie za coś z tego:
Flakony: - Crystal Noir edp ok 65/100 ml tester z korkiem, sprzed reformy kod 09209 - Tresor edp ok 45/50 ml stara wersja kod 38L900, jest pudełk0 - AA Flora Nymphea ok 95/100 ml Męskie: Burberry Sport ok 47/50 ml Givenchy pour Homme ok 33/100 ml
![]() Edytowane przez karola11 Czas edycji: 2017-07-11 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Przygarnęłabym Oud'owego Aliena ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś za rystal Noir edp ok 65/100 ml tester z korkiem, sprzed reformy kod 09209
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Wypatrzyłam u Ciebie Tresor edp, może znalazłabyś coś w zamian u mnie? Pytałaś kiedyś o Vanitas, oczywiście bym coś dołożyła, jestem gotowa oddać wiele więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Niestety nic nie dobiorę, także chyba nic z tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Nie no, to się wie, że samo Vanitas to za mało
![]() Tutaj masz link do mojej Fragry: https://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/8602/ Może wpadnie Ci coś w oko, do czego nie jestem za bardzo przywiązana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Penhaligon's Peoneve mam 100 ml z mini ubytkiem, Bluebell 70/100 ml, a Tresor in Love jakieś 45/50 ml, tak że chyba spasuję. Chyba, że może coś jeszcze byś wypatrzyła?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Ok, rozumiem, obie przecież mamy być zadowolone
![]() Waham się, czy nie oddać Bluebell, jestem do tego zapachu trochę mniej przywiązana, niż do Peoneve, ale pomyślę jeszcze chwilkę, dobrze? ![]() Zapisz
Edytowane przez ida-sierpniowa Czas edycji: 2017-07-25 o 15:01 Powód: poprawka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Up 😊
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Hej, to znowu ja w sprawie Tresora. Przepraszam Cię, że aż tyle czasu mi zeszło z namysłem. Chyba przez te upały ciężko mi ostatnio idzie myślenie, w tym także o zapachach
![]() No i tak: jeśli nadal jesteś zainteresowana, to może chciałabyś Bluebell Penhaligon's za Tresor? Mnie też się nie spieszy, więc pomyśl sobie na spokojnie. Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Hej, jeśli o mnie chodzi, to nie potrzebuję zdjęcia. Ale zdjęcie Bluebell chętnie wstawię, tylko wieczorem, dobrze? Perfumy są z tutejszej wymiany z Gosią197. Przepraszam za opóźnienie z odpowiedzią, ostatnio ciągle jestem w niedoczasie. Pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Ok, udało mi się wreszcie zrobić zdjęcie Bluebell. Przyjrzałam się dokładnie całemu flakonowi i uczciwie muszę powiedzieć, że kokardka jest nieco wymęczona, ale taka już przyleciała z wymiany, bo u mnie właściwie to tylko stoi od tamtej pory w szafce
![]() Zapisz
Edytowane przez ida-sierpniowa Czas edycji: 2017-08-16 o 20:23 Powód: dop. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Za szybko kliknęłam
![]() Zapisz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() interesuje mnie Alien Oud Majestueux i odlewka Black Orchid TF mogę dodac do Code coś z kolorowki, do wyboru: błysczyk tester Chanel Allure 18, uzyty kilka razy podklad HR Color Clone 24 H 10 ml tester odcien 20 kredka do brwi Dior w dymnym grafitowym kolorze, uyta kilka razy tester bronzera Dior Air Nude 002, znikowmy ok.5% ubytek perfumy Shalimar Guelrian unikat 25 ml edt wersja sprzed reformulacji, bez atomizera podklad clinique stichk chubby in the nude odcien intense ivory 06, tyko testowany Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2017-08-19 o 06:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Hej! Pojutrze obwącham Twój wątek i dam znać
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o buty Puma to wstrzymuje się z nimi dopóki nie przyjdą do mnie - doczytałam ze mają powiększona rozmiarówkę i muszę je po prostu zmierzyć przed jakimikolwiek negocjacjami
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic nie znalazłam dla siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Witaj, GG właśnie się sprzedało...lecę poprawić w wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Hej, znajdziesz coś za Aliena edt?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.