|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Moje kosmetyki
moje rzeczy do wymiany:
- Maybelline Pure Makeup, zużyty w naprawdę niewielkim stopniu (może nałożyłam go z dziesięć razy), odcień 'Cameo' (najjaśniejszy). - perfumowany połyskliwy spray do ciała Perceive Avon 30 ml (też zużyty w ok. 10%) - jest to coś w rodzaju perfumowanego brokatu do ciała, zostawia bardzo delikatną, mieniącą powłokę (drobinki brokatu są w różnych kolorach), no i pachnie ślicznie - w końcu to Perceive, data produkcji październik 2004 - błyszczyk do ust Extreme Gloss Glazewear Avon - odcień Blossom Shine - nowiuśki, użyty tylko 2 razy - niestety, nie mój kolor: załączam fotkę i skan z katalogu, żeby było wiadomo, który to odcień (jest to taki ciemniejszy róż) - Puder prasowany Max Factor Creme Puff - odcień 42 Deep Beige - zużyty w ok. 15%, data ważności 12.2008 idzie do marta27 - woda toaletowa Summer White Avon 50 ml (zużyta w ok. 10%), data produkcji wrzesień 2005 idzie do marta27 - cień do powiek "17" (to marka, pod którą produkuje brytyjska sieć drogerii Boots) kolor Viva Diva - zielono-turkusowy, opalizujący - użyty kilka razy - idzie do rzyrafki
Bluegirls come in every size, Some are wise and some otherwise... Edytowane przez justyce Czas edycji: 2006-06-02 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maybelline Pure Makeup - oddam
jak cień constance carroll nadal aktualny, to bardzo bym chciała
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
|
hej moze znalazlabys cos u mnie ? Jestem z Wrocka to odpadłby koszt przesylki
![]()
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale to sama musiałabyś wybrać, co chciałabyś mi dać w zamian za to - dla mnie to obojętne - albo tusz Maybelline great lash, albo ten brzoskwiniowy Olejek Perfumowany Body Shop. Napisz mi PW ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
Maybelline Pure Makeup Masz fotkę cienia?
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
załączam fotkę cieni ze strony producenta - wygląd pudełeczka i odcień
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy chciałabyś za niegi cos z mojej listy? -Sunsilk zielony „Fale I Loki” odżywka- 2/3 opakowania -Sunsilk zielony „Fale I Loki” krem- 60% -Sunsilk fioletowy odżywka „Wygładzone włosy, Łatwiejsze układanie”- 2/5 -Avon, grejfrut&drzewo herbaciane, maseczka peeloff- zużycie ok. 20% -Rimmel Soft Khol, kredka do oczu rozbielony śliczny róż 8,5 cm, peknięta nakrętka -złota szminka Avon Color kolor Gold Dipped zostało ponad 50% -15 rudych kulek z perełek brązujących Avonu - cień podwójny Joko Virtual „lovelove” perłowy beż + jasny z drobinkami w postaci wytłoczonych 2serduszek na środku-użyty 2 razy ale nie mój kolor -1/3 („odlewka”) różu w musie Maybelline kolor DollyPink - Inglot Pro Dry&Shine, nabłyszczacz do lakieru i przyśpieszacz wysychania; 60% -12ml mała tubka Pure Zone peeling do twarzy L'oreal -2 próbki Extraordinary Avonu -różne brokaty ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mam
![]() Kredeczka również nadaje się do malowania wewnetrznej strony powieki jednak dla mnie kolorek jest za chłodny.
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Nie, zupełnie, kredka wystarczy
![]() Ja ostatnio mam korbę na takie jasne kolory - więc z chęcią się zamienię - podaj mi swoje dane na PW ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.