Champs-Elysees Guerlain'a szukam pilnie :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-06-09, 11:48   #1
astronomiczna.ania
Rozeznanie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
GG do astronomiczna.ania
Exclamation

Champs-Elysees Guerlain'a szukam pilnie :)

Nieaktualne!!!

Edytowane przez astronomiczna.ania
Czas edycji: 2006-07-10 o 19:45
astronomiczna.ania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-09, 12:00   #2
ewapawliszyn
Zadomowienie

Przekupka: 73 pkt / 99% pozyt.
Dot.: Champs-Elysees Guerlain'a szukam pilnie :)

Ja ma z salonu Guerlaina we Wroclawiu 93ml pare razy psikniete w metalowym dekoracyjnym ciezszym flakonie ,jest kartonik i banderola ze sklepu a co masz do zaoferowania z delikatnieszych zapachow .
ewapawliszyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-09, 12:14   #3
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Napisane przez ewapawliszyn
Ja ma z salonu Guerlaina we Wroclawiu 93ml pare razy psikniete w metalowym dekoracyjnym ciezszym flakonie ,jest kartonik i banderola ze sklepu a co masz do zaoferowania z delikatnieszych zapachow .
Ewo, z delikatniejszych zapachów mam przede wszystkim CK Eternity Summer wersja limitowana z lata 2005, flakonik otwarty ze 2 miesiące temu, parę użyty, prawie pełne 100 ml.
Bardzo lekki, świeży zapach, delikatny, nienachalny i bardzo elegancki, taki "chłodzący" - moim zdaniem dość odległy od wersji klasycznej.
W załączeniu wklejam znaleziony w sieci opis nut zapachowych tego pachnidełka. Mogę napisać o nim coś więcej, jeśli wstępnie Cię ten zapach zainteresuje.
Poza tym mam Lanvin'a Eclat Arpege, letnią wersję Armani Sensi (lekką i świeżą) i niewielką ilość Amor'a. Z tym, że posiadane przeze mnie ilości każdego z tych zapachów nie są porównywalne z ilościa posiadanego przez Ciebie Champs-Elysees.

Z cięższych zapachów mam Pradę.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  ck es 2005.JPG
Wyświetleń: 11
Rozmiar:  14,5 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
Stary 2006-06-09, 12:28   #4
ewapawliszyn
Zadomowienie

Moze w Douglasie lub Sephorze mozna sprawdzic zapach Eternity,popatrze i tam znac
Stary 2006-06-09, 12:45   #5
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Moze w Douglasie lub Sephorze mozna sprawdzic zapach Eternity,popatrze i tam znac
Obawiam się, że moż być z tym pewien problem
W Douglasie widziałam ostatnio tylko aktualną - tegoroczną - letnią wersję Eternity Summer. Zapachu tej wersji z zapachem pachnidełka posiadanego przeze mnie nie porównywałam, nie wiem, czy są takie same . Poszperam w sieci i postaram się coś ustalić .

Mogę też przesłać Ci próbeczkę zapachu, zanim podejmiesz decyzję .

Ewo, a czego Ty poszukujesz?

Nie ukrywam, że dostaję bardzo dużo "propozycji zapachowych" na wymianę za moją Pradę. Nie wymieniam się, ponieważ szukam bardzo konkretnych rzeczy. Może wśród tych propozycji znalałoby się coś z zapachów poszukiwanych przez Ciebie.

Odnośnie Twojego Champs-Elysees mam jeszcze prośbę: czy mogłabyś podać mi kod z opakowania (czteroznakowy); poninien być gdzieś na spodzie lub boku opakowaniaoraz na naklejce na spodzie flakonika.
Czy masz możliwość zrobienia fotki tego zapachu?
Stary 2006-06-09, 13:00   #6
ewapawliszyn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez astronomiczna.ania
Obawiam się, że moż być z tym pewien problem
W Douglasie widziałam ostatnio tylko aktualną - tegoroczną - letnią wersję Eternity Summer. Zapachu tej wersji z zapachem pachnidełka posiadanego przeze mnie nie porównywałam, nie wiem, czy są takie same . Poszperam w sieci i postaram się coś ustalić .

Mogę też przesłać Ci próbeczkę zapachu, zanim podejmiesz decyzję .

Ewo, a czego Ty poszukujesz?

Nie ukrywam, że dostaję bardzo dużo "propozycji zapachowych" na wymianę za moją Pradę. Nie wymieniam się, ponieważ szukam bardzo konkretnych rzeczy. Może wśród tych propozycji znalałoby się coś z zapachów poszukiwanych przez Ciebie.

Odnośnie Twojego Champs-Elysees mam jeszcze prośbę: czy mogłabyś podać mi kod z opakowania (czteroznakowy); poninien być gdzieś na spodzie lub boku opakowaniaoraz na naklejce na spodzie flakonika.
Czy masz możliwość zrobienia fotki tego zapachu?

Moja woda jest na 1000% z salonu firmowego GUERLAINA wiec tu nie ma zadnych watpliwosci 3346470277306 taki jest kod na kartoniku a na spodzie wody jest naklejka z logo firmy okragla z napisami przy tym opakowaniu wody ,sama ja kupowalam , zalaczam zdjecie ale bez sprawdzenia nie wiem czy Eternity nie maja zadnej drazniacej mnie nuty jak wersja klasyczna ,moge sie zamienic tylko na jakos lzejsza delikatna wode o podobnej pojemnosci.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  GUERLAIN.jpg
Wyświetleń: 10
Rozmiar:  55,0 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
Stary 2006-06-09, 13:12   #7
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Moja woda jest na 1000% z salonu GUERLAINA wiec tu nie ma watpliwosci 3346470277306,zaraz zlacze zdjecie ale bez sprawdzenia nie wiem czy Eternity nie maja zadnej drazniacej mnie nuty jak wersja klasyczna ,moge sie zamienic tylko na lzejsza delikatna wode
Ewuniu,
chodzi mi o nie kod kreskowy, tylko o taki krótki kod czteroznakowy: cyfra-liera-cyfra-cyfra; powinien gdzieś tam być na kartoniku.

Ponawiam prośbę o listę konkretnych, interesujących Cię zapachów .

A Lanvin Cię interesuje - to bardzo delikatny i subtelny zapach . Oczywiście nie jako jedyny zamiennik. Ale w połączeniu z czymś jeszcze?
Jeśli chodzi o podobieństwo Eternity Summer do klasyka - ja go nie dostrzegam (jak napisałam na samym początku). Nuty zapachowe nawet w opisie są zupełnie inne. Poza tym klasyk Eternity powstał w czasach kiedy perfumki zwykły pachnieć intensywnie. Od jakiegoś czasu to się zmieniło

Edytowane przez astronomiczna.ania
Czas edycji: 2006-06-09 o 13:36

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-06-09, 14:04   #8
ewapawliszyn
Zadomowienie

To jest wlasciwy kod dla tego opakowania ,nie ma innego ,musialabym zniszczyc naklejke firmowa okragla ze spodu falakonu bo pod nia wygrawerowane sa inne oznakowania firmy , GUERLAIN znakuje tylko tak te flakony od spodu okragla etykieta i na kartonie kodem kreskowym ,sa tez sprzedwane w perfumeriach inne zapachy Guerlaina w tych metalowych opakowaniach ,jest to wersja intensywniesza od tej wody sprzedawanej w sklepach w w tej nowej butelce w masowej sieci .

interesuja mnie lzejsze zapachy na lato,moze Escada ,wszystkie delikatne -swiezo-kwiatowe-owocowe

Lanvin jest to swiezy zapach ale z ostrzejsza nuta ,testowalam go kiedys ale juz nie pamietam specjanie mnie nie zachwycil
Stary 2006-06-09, 14:26   #9
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
To jest wlasciwy kod dla tego opakowania ,nie ma innego ,musialabym zniszczyc naklejke firmowa okragla ze spodu falakonu bo pod nia wygrawerowane sa inne oznakowania firmy , GUERLAIN znakuje tylko tak te flakony od spodu okragla etykieta i na kartonie kodem kreskowym ,sa tez sprzedwane w perfumeriach inne zapachy Guerlaina w tych metalowych opakowaniach ,jest to wersja intensywniesza od tej wody sprzedawanej w sklepach w w tej nowej butelce w masowej sieci .

interesuja mnie lzejsze zapachy na lato,moze Escada ,wszystkie delikatne -swiezo-kwiatowe-owocowe

Lanvin jest to swiezy zapach ale z ostrzejsza nuta ,testowalam go kiedys ale juz nie pamietam specjanie mnie nie zachwycil
Ewo, czy masz taki sam zapach, jak ten, który był przedmiotem tej - zakończonej już - aukcji:
http://www.allegro.pl/item107860759_...aris_edt_.html

Bo tamten - poza kodem kreskowym - miał czeroznakowy kod + naklejkę polskiego dystrybutora (rozumiem,że na kartoniku Twojego zpachu taka naklejka równiez jest umieszczona).
Przepraszam,że tak się dopytuję o ten kod, ale jest w nim zaszyfrowana informacja na temat roku i miesiąca produkcji zapachu, która to informacja jest dla mnie bardzo istotna.

O podanie konkretnych nazw poszukiwanych przez Ciebie zapachów również Cię będę męczyć , bo określenie "zapachy delikatne -swiezo-kwiatowe-owocowe" jest bardzo subiektywne.
Dla mnie na przykład ŻADNA z Escad nie jest świeża, ani delikatna - wszytskie są landrynkowo słodkie i baaardzo intensywne.
Stąd moja prośba o konkrety .
Stary 2006-06-09, 14:49   #10
ewapawliszyn
Zadomowienie

Ja kupilam osobiscie wode w salonie firmowym GUERLAIN we Wroclawiu w Rynku wiec nie mam watpliwosci zadnych co do orginalnosci ,jest naklejka dystrybutora produktow luxusowych firma MAR z Warszawy a dodatkowo woda byla zaplombowana banderola ale ja zdjelam jak otwieralam folie .bo byla naklejona na naroznikach foli od gory opakowania kartonika.Postaram sie gdzies sprawdzic twoja wode ,moze bedzie w sklepach tester schowany ?
Stary 2006-06-09, 14:57   #11
astronomiczna.ania
Rozeznanie

GG do astronomiczna.ania

Cytat:
Ja kupilam osobiscie wode w salonie firmowym GUERLAIN we Wroclawiu w Rynku wiec nie mam watpliwosci zadnych co do orginalnosci ,jest naklejka dystrybutora produktow luxusowych firma MAR z Warszawy a dodatkowo woda byla zaplombowana banderola ale ja zdjelam jak otwieralam folie .bo byla naklejona na naroznikach foli od gory opakowania kartonika.Postaram sie gdzies sprawdzic twoja wode ,moze bedzie w sklepach tester schowany ?
Ok .
Na PW posłałam Ci info na temat propozycji zapachów, w których posiadanie mogę wejść wymieniajć moje zapachy.
Szczególnie - myślę - może zainteresować Cię Yves Saint Laurent In Love Again. Jest owocowo-kwiatowy. Poza tym jest tam kilka innych fajnych propozycji.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości