![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Zapraszam na małe co nieco.
Co chciałabyś za lakier z puderkiem Diora? Mam czekoladową kredkę do brwi YSL, krem nawilżająco-łagodzący LRP Cicaplast, jeśli nie uda mi się wymiana na Perfectionist, to także błyszczyk Guerlaina w kolorze jsnego czekoladowego brązu dwa razy użyty.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za puder ?
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-05-22 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Nie ma sprawy, lakier zdaje się jest przezroczysty, a taki łatwo można dobrać.
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za kredkę do brwi YSL od razu podziękuję - nie maluję brwi. Interesowałby mnie krem nawilżająco - łagodzący LRP Cicaplast - jak oczywiście będzie wolny i błyszczyk Guerlaina - podaj mi numer lub nazwę koloru.
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie za Diora, a co byś chciała za sztyft kryolanu tv?-widziałam w innym wątku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...03225&posted=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
clinique happy to be-miniatura Estee Lauder: Artists eye pencil 01,nowa szminka pure color long lasting 116, szminki pure color velvet 402,406,181-raz użyte dla sprawdzenia koloru, szminka Dior Addict lip fluid 746-3 razy użyta szminka Lancome jucy rouge 54-nowa w pudełku |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Kinga
czy szminki E.Laudera są w odcieniach różu i jaki kolor ma kredka do oczu? a jaki kolor ma Lancome jucy rouge 54 - nie mogę namierzyć jej w necie. Póki co interesuje mnie dior i miniaturka perfum - iel ma ml? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
clinique-4ml-ale jest duża,kredka czarna,estee szminki-są na zdięciu u mnie-czerwone,brąz i śliczny róż-ta na zdięciu z Diorem i różowym cliniqe
moge liczyć na sztyft tv? zarezerwujes go dla mnie? a co za niego chcesz odemnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
clinique-4ml-ale jest duża,kredka czarna,estee szminki-są na zdięciu u mnie-czerwone,brąz i śliczny róż-ta na zdięciu z Diorem i różowym cliniqe
moge liczyć na sztyft tv? zarezerwujes go dla mnie? a co za niego chcesz od emnie? Lancome to czerwień z odrobiną różu-jest średnio kryjąca-troche jak błyszczyk mam clinique -różowego-na zdięciu u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie na pewno próbka clinique.
W moim przypadku wszystkie szminki różowe odpadają. Napisz która to jest brązowa szminka EL (numer i nazwa) - czy ma drobinki i czy jest transparentna, czy raczej kryjąca. A dior jaki ma odcień bardziej taki jak na ich stronie firmowej czy bardziej wybarwiony, jak na stronie sephory. http://www.dior.com/pcd/Internationa...=1&pLANG=enall http://www.sephora.fr/browse/product...ategoryId=DIOR Sorki, że tak przynudzam, ale nie mam czasu podejść do perfumerii. Aha puderek do pazurków + TV rezerwuję dla Ciebe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
zaraz zerkne-naj bardziej chce tv
tak na prawde to nie wiem o co chodzi z tym puderkiem? pure color 402 velvet brown-ma mieniącą powłoke,delikatnie musiałam maznąć na ręce-jest satynowa,ale delikatnie opalizuje-ładna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Puder był w zestawie z lakierem bezbarwnym. I tak - maluje się paznokcie lakierem, jak wyschną rozciera się na paznokciu ten puderek. Powstaje ładny różowa opalizująca warstewka. Można go oczywiście używać na każdy lakier nie tylko bezbarwny. Ten co był w komplecie był do niczego, nie wysychał.
Ja ten puder używałam do rozświetlania twarzy, tj. policzków, pod łukiem brwiowym, na dekolt. Jest fajny bo nie ma świecących brokatowo drobinek, tylko jest bardzo subtelny. Nie pamiętam ile na gramów - chyba 4g, ale jest strasznie wydajny. Wiesz miałabym prośbę o maźnięcie na dłoni błyszczyka Diora i szminki brązowej EL, i zamieszczenie ich fotki. Oczywiście jeśli nie sprawi Ci to kłopotu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
to co pomalowałam na ręce-to na zdięciu nie wyszło,na papierku wyszło tak-zdięcie robione komórką-przy złym oświetleniu,nie do końca prawdziwe,ciemniejsze niż na prawde,nie chce mocniej mazać,bo to nowe rzeczy,
na strony Diora i Sephoty,nie moge wejść Estee ma delikatne złoto-brązowe drobinki-przy świetle dziennym widać To co robimy? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Fakt zdjęcie keipsko oddało kolory. Dzisiaj przejdę się do perfumerii sprawdzić kolory. Z tego co opisujesz oba kolorki mi pasują. Dam ci znać dzisiaj wieczorem. OK.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Sprawdziłam kolory. I tak szminka EL nr 402 nie mój kolor - strasznie ciemna.
Wobec tego intersuje mnie: - clinique happy to be-miniatura - szminka Diora Addict lip fluid 746-3 razy użyta Twoje kosmetyki to oryginały - pytam tak dla bezpieczeństwa. A może coś masz nowego zapachów albo ze szminek, błyszczyków - w jaśniejszych, ciepłych odcieniach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Tak 100% oryginały-jestem wizażystką,nie mogła bym pozwolić sobie na podróby-Estee Lauder re nutriv R72-ginger-jest nowa,ale jak otwierałam,to,żle dokręciłam i czubek sie przykleił do zakrętki-brakuje małego kawałeczka-ciepło rudy brąz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.