|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Majowa wymiana u Kasi6713
Witajcie
![]() Zrobiłam mega przegląd garderoby ![]() Odpisuję zawsze, jednak proszę o cierpliwość - przy maluszku jestem dostępna na komputerze średnio raz dziennie ![]() O wymiary proszę pytać. Większość rzeczy kupiona i założona raz abo wogóle. Większość rozmiarze S lub oversize. Tego szukam Perfum w każdej ilości: *Avon Life *Avon Rare Pearls *Avon Imari Eliksir *Avon Pure *Avon Slip Into *Avon TTA Diamod *Yves Rocher Quelques Notes d'Amour *wszystkie zapachy od Kenzo Książek Stephena Kinga Balsam/olejek/ coś PO depilacji Poza tym przyjmę wszystko, co jest związane z niemowlakiem (ubrania, akcesoria, gadżety).
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowa wymiana u Kasi6713
1. Biało czarna kurtka asymetryczna H&M. Rozamir 36. Stan bdb.
2. Krótki kombinezon. Góra bez ramiączek, posiada także sznureczki nad biustem w celu zawiązania go na szyi.Guma w pasie oraz na wysokości biustu, aby dobrze się utrzymywał. Posiada także kieszenie. Stan idealny, rozmiar uni. 3. Morelowa tunika z kieszeniami. Stan bdb - miałam na sobie kilka razy. 4. Marynarka żakiet Zara z kieszeniami. Na metce: Zara Men, ale ja nosiłam ją zdecydowanie jako damską. Stan bdb - nosi normalne ślady użytkowania. rozmiar z metki: S 5. Niebieska rozkloszowana sukienka Sinsay. Stan bdb. Rozmiar S. 6. Legginsy z gumą Amisu. Legginsy miałam na sobie tylko raz, są w stanie idealnym. Rozmiar z metki: 34 - nie ma, poszło na innym portalu
Wymianka ![]() Edytowane przez kasia6713 Czas edycji: 2018-05-10 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
7. Zimowa brązowa kurtka z paskiem i podwójnym zamkiem. Kupiona w zeszłym roku - nosi normalne ślady użytkowania. rozmiar z metki: M, ale będzie dobra także na XS/S.
8. Gruby zimowy sweter Esmara. Stan - nowy - oderwałam tylko metkę i wrzuciłam do szafy. rozmiar z metki: XS 9. Jeansy Clockhouse. Stan bdb. Rozmiar z metki 34. 10. Dresy Adidas. Kupiłam na dziale dziecięcym. Rozmiar z metki 152, ja noszę S i były ok. Proszę pytać o wymiary. Stan idealny. 11. Ciemne jeansy Esmara. Skrócone na moje potrzeby, więc proszę pytać o wyiary. Miałam je na sobie kilka razy, stan idealny. Rozmiar z metki: 38
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
12. Jeansy Esmara. Skrócone na moje potrzeby. San idealny, miałam na sobie kilka razy. Rozmiar z metki: 38
13. Szara sukienka Cropp. Świetny, miły i rozciągliwy materiał. Stan idealny - miałam ja na sobie chyba 2 razy. Rozmiar z metki S 14. Szara sukienka z napisem. Stan idealny. 15. Długi sweter C&A. Super wyszczupla figurę. Stan idealny. Rozmiar z metki M. 16. Koronkowa bluzka. Stan bdb. Rozmiar z metki M/L, ale ja noszę XS/S i jest idealna.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
17. Dresowa sukienka mini. Sukienka używana kilka razy, nie nosi żadnych śladów użytkowania. rozmiar z metki: S
18. Fioletowa bluzka asymetryczna Clochouse. Bluzka używana, nie nosi jednak widocznych śladów użytkowania. rozmiar z metki: XL, jednak ja nosiłam ją jako oversize. 19. Letnie jeansowe ogrodniczki Monki. Ogrodniczki używane, ale w bardzo dobrym stanie.rozmiar z metki: S - nie ma, poszło na innym portalu 20. Czarna sukienka ołówkowa Mango. Stan bdb - miałam ja na sobie kilka razy. rozmiar z metki: S 21. Szare legginsy fitness Seven for 7. Miałam je na sobie kilka razy, nie noszą żadnych śladów użytkowania (poza zdartymi napisami wewnątrz). rozmiar z metki: S
Wymianka ![]() Edytowane przez kasia6713 Czas edycji: 2018-05-17 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
22. Buty na obcasie Jennifer (CCC). Rozmiar 37. Obcas: 10 cm + jakiś 1/2 cm platforma. Stan bdb - noszone kilka razy. Niestety gdzieś zahaczyłam jednym z obcasów i naciągnął się materiał (widoczne na zdjęciach). Pewnie można to jakoś naprawić.
23. Buty Rebook Easytone. Mam z wymiany, niestety nie mój rozmiar Rozmiar 37,5, długość wkładki: 24 cm. Stan jak na zdjęciach.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
24. Czarne gładkie czółenka. Buty miałam na sobie kilka razy, noszą minimalne ślady użytkowania (widoczne na zdjęciu). Buty bardzo wygodne, pasują do każdego stroju. Ja ich najczęściej używałam jako buty na przebranie na imprezach. Rozmiar: 37 Wkładka: 23,5 cm Obcas: 6,5 cm
25. 3 kolorowe śledziki. Fioletowy – tylko przymierzony Różowy – tylko przymierzony Zielony – nowy w opakowaniu. 26. Różowa koszula nocna. Nowa z metką. Cudownie miły materiał. Dostałam, a ja nie śpię w koszulach. 27. Wełniane skarpety. Rozmiar 37/38. Oczywiście nowe, nieużywane.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
CIĄŻOWE
1. Spodnie jeansy ciążowe MAMA LICIOUS. Spodnie założone kilka razy, stan bdb. Pas niezmechacony ani nie wytarty. rozmiar z metki: W33 L 34, czyli wg mnie M/L 2. Ciemne spodnie ciązowe New Look z dziurami. Stan bdb. Rozmiar z metki: 38 3. Bluzka oversize Vero Moda. Stan idealny. 4. Czerwona bluzka/tunika oversize. Stan bdb. 5. Sukienka ciążowa Esmara. Nowa z metką. Rozmiar z metki: M. - nie ma, poszło na innym portalu
Wymianka ![]() Edytowane przez kasia6713 Czas edycji: 2018-05-17 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
6. Ciążowe dresy alladyny. Używane, noszą normalne ślady użytkowania. Na jednej z nogawek jest malutka kreska - pokazane na zdjęciu. Rozmiar uniwersalny, ale będą dobre na XS-M.
7. Szeroki sweter z kieszeniami. Stan bdb+. 8. Sukienka maxi JSFN na lato. z uwagi na ocięcie pod biustem nosiłam ją jako ciążowa. Używana, nosi normalne ślady użytkowania, jedna jest w stanie bdb+. rozmiar z metki: 34/36 - nie ma, poszło na innym portalu
Wymianka ![]() Edytowane przez kasia6713 Czas edycji: 2018-05-21 o 06:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
CIĄŻOWE i DZIECIOWE
![]() 1. Olej z wiesiołka - zostało 56/60 szt. Data ważności: 04/2019 2. Liść maliny. Zapażone 2 razy. Opakowanie 25g. Data ważności: 11/2019 3. Siemię lniane. Nowe. Data ważności: 2019 r. 4. Osłonki kapturki na sutki Babyono. Rozmiar S. Użyte 2 azy. Spokojnie można wypażyć i używać. 5. Majtki szpitalne 4 sztuki. 6. 2 nowe kocyki. - został tylko biały, zielony poszedł na innym portalu. 7. Fotoramka filcowa. Nowa. 8. Herbatki na laktację Herbapol. Jedno opakowanie nowe w folii, drugie otwarte parę dni temu, zostało 8 sztuk. Ważność do 08/2020. 9. Mydło Linomag. Nowe. 10. 4x próbka Maltan, 1x próbka Bepanthen. 11. Mini produkt Dove dla dzieci. 50 ml.
Wymianka ![]() Edytowane przez kasia6713 Czas edycji: 2018-05-11 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Pajac dla bobasa 1-3 m-ce 53/59 cm. Użyty raz. Jak nowy.
Wazelina Isana 125 ml. Nowa. Wazeina Ziaja 30 ml. Nowa. DORZUCĘ DO WYMIANKI Nagietek, nowy w folii, jednak data ważności to 05/2018. Kora dębu, zostało 40/50g. Data ważności 05/2018. Naklejka "Jedzie z nami dziecko"
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
INNE:
1. Plastry do ciała - przyklejane np. do sukienki gorsetowej żeby nie spadała. Zostało mi 20 sztuk. 2. Materiał w grochy 150x80. 3. Folia o telefonu LG Leon. Nowa. 4. 2 nowe opakowania (po 5 sztuk) papierowych pilniczków. 5. 8 sztuk bryloczków z buziami. 6. Zestaw Raid na 30 nocy. Nowy. 7. Zestaw długopis + pióro w etui. Nowe. 8. Zegarek z przyciskiem z góry do podświtlania ekraniu. Niestety zgubiłąm klapkę zamykającą baterie. Nie ma to wpływu na działanie zegarka. Stan idealny. 9. Ładowarka na baterie paluszki Duracell.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Książki (proszę pytać o stan):
"Pierwszy rok życia dziecka" Mazel Sharon, Murkoff Heidi "Wielka księga dziecka" " Moje dziecko. Poradnik dla rodziców.Od ciąży do 3 roku życia "Ciężarówką przez 9 miesięcy" Cooke Kaz "Jem dla dwojga nie za dwoje" Edyta Gulińska "Sztanga, hantle i sztangielki" Miessner Wolfgang "Aranżacje wnętrz" Jacek Niezgoda
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Hej. Ja poteż następujące rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1525543362 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1525543561 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1525543362 - nie wiem, czy w nie wejdę, dlat. jak możesz pisaj ich szer. oraz szer. i dł. nogawki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1525543461
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A podoba Ci się u mnie coś poza spodniami? W kosmetycznym mam wazelinę w sprawy do smarowania po depilacji
![]() Podobają mi się tylko książki: "Pierwszy rok życia dziecka" Mazel Sharon, Murkoff Heidi " Moje dziecko. Poradnik dla rodziców.Od ciąży do 3 roku życia "Ciężarówką przez 9 miesięcy" Cooke Kaz "Jem dla dwojga nie za dwoje" Edyta Gulińska Najbardziej dwie ostatnie ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Spodnie:
pas: 38 cm długość 99 cm skład: 65% cotton, 30% polyamide, 5% elasthanne Troszkę się rozciągają
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() - 2 nowe kocyki -> czy to polar czy nie polar? ![]() - 8 sztuk bryloczków z buziami
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos za któres:
Książki (proszę pytać o stan): "Wielka księga dziecka" " Moje dziecko. Poradnik dla rodziców.Od ciąży do 3 roku życia "Ciężarówką przez 9 miesięcy" Cooke Kaz "Jem dla dwojga nie za dwoje" Edyta Gulińska "Sztanga, hantle i sztangielki" Miessner Wolfgang "Aranżacje wnętrz" Jacek Niezgoda https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1525543461 ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1525543415
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.