|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Luty - S 36 - spódnice Simple, Solar - dobre materiały, ołówkowa, talia
Mam na wymianę kilka dobrej jakości spódniczek w rozmiarze 36 o ciekawym fasonie.
Nie poszukuję niczego konkretnego, może coś mi się spodoba ![]() 1. Spódnica SIMPLE czarna w biały wzór, rozmiar 36, 100% bawełna, podszewka 100% acetat. Z tyłu wygląda tak samo, posiadamały niewidoczny zameczek. 2. Spódnica SIMPLE granatowa, rozmiar 36, 97% bawełna, 3% elastan, podszewka 100% acetat. Z tyłu wygląda tak samo, posiada mały niewidoczny zameczek. 3. Spódnica SIMPLE granatowa z nadrukiem na podszewce, rozmiar 36, 100% bawełna, podszewka 100% bawełna. Z tyłu ma ozdobny zamek. 4. Spódnica SOLAR ołówkowa grafitowa, rozmiar 36, 52% bawełna, 48% polamid. Z tyłu wygląda tak samo, posiada mały niewidoczny zameczek oraz pasek, który można dowolnie zawiązać.
![]() |
![]() |
#2 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Luty - S 36 - spódnice Simple, Solar - dobre materiały, ołówkowa, talia
coś u mnie za 2 i 4?
![]() zapraszam także do kosmetycznego Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2018-02-17 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
COŚ ZA
1. Spódnica SIMPLE czarna w biały wzór, rozmiar 36, 100% bawełna, podszewka 100% acetat. Z tyłu wygląda tak samo, posiadamały niewidoczny zameczek. 2. Spódnica SIMPLE granatowa, rozmiar 36, 97% bawełna, 3% elastan, podszewka 100% acetat. Z tyłu wygląda tak samo, posiada mały niewidoczny zameczek. LUB 1 I 3 ??
![]() |
#4 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
hej
niestety moja propozycja juz nieaktualna, zakupiłam ciemną spódnicę. W tej chwili poszukuję tylko jasnej (nie biakej); dłuższej. Gdybyś coś miała to daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
ech, szkoda
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.