![]() |
#8 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: Szukam jeansów biodrówek
Ja mam w wątku jeasny pasujące do opisu. Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: PLeaSSSSSe help!!!! szukam butów sportowych PILNIE help
mam w wątku Nike rozmiar 40...raczej nie są w stylu Conversów ale zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
butki w środku wyglądają jak z zewnątrz, wg mnie stan super, mało noszone-może z 10 razy bo za duże od początku były...u ciebie zainteresowało mnie kilka rzeczy ale musiałabym zobaczyć fotki na Tobie-jeśli nie masz jak ć to poczekam a chodzi mi o tunikę w groszki, tunikę czarną i sukienkę tubę...niezła jest też bluza Nike. Próbowałam zrobić fotkę w środku ale niewiele widać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia ale raczej wygląda mi to na ekologiczną bo nie pachnie tak samo jak moja skórzana kurtka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ja mam sportowe, beżowe, zamszowe firmy Spnx. Ale to rozmiar 41, długośc wkładki 26 cm. Więc pewnie będą za duże
![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Ja mam nowe reeboki , nie trafiony prezent od kuzyna ze stanów... Jak coś to moge fotki dołaczyc, butki były przymierzone , przeszłam sie kilka razy po domu, ale niestety za duże jak na mnie ... mają rozmiar 38, ale myślę że to jest takie 39 , bo na mnie za duże a mam rozmiar 38
Teraz spojrzałam na metke z rozmiarem dokładnie... pisze, że wkładka ma 24,5 cm... Dodam fotki mimo, że pewnie za małe ![]() Edytowane przez Minoda Czas edycji: 2006-05-19 o 07:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Dot.: PILNIE Szukam dobrego podkładu i....
http://www.apteka-centrum.pl/unifian...cy-p-1084.html
Bardzo jasny to on nie jest, raczej średniojasny. Korygujący(seria zaczynająca sie od 1 to korygujące, a od 2 to do cery suchej). ale tym akurat bym się nie kierowała, bo moim skromnym zdaniem seria z 1 jest lepsza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Dot.: PILNIE Szukam dobrego podkładu i....
Tak, 11 jest najjaśniejsza. Ja mieszałam obydwa kolorki, bo ani jeden ani drugi mi nie pasował:P 13 mam 2/3 gdzieś, natomiast 11 jakąś 1/3. Ciężko ocenić, bo to jest nieprzezroczysta tubka. Na wypróbowanie na pewno Ci starczy, zresztą jest on baaaaardzo wydajny. Nic u mnie z ciuszków nie znalazłas coprawda, ale ja zawsze chętnie bym Ci dołożyła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.